3 Mart 2019 Pazar günlük burç yorumları

3 Mart 2019 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için yazdığımız günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 3 Mart 2019 Pazar günlük burç yorumları...

3 Mart 2019 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
2 Mart 2019 Cumartesi 08:20

3 MART 2019 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu hafta sonu Koç burcu bireyleri kendilerini dinlemeye almalı. Önümüzdeki 3 ay boyunca eğer ayağınızı yorganınıza göre uzatırsanız maddi sıkıntılar yaşamayacaksınız. 

BOĞA BURCU

Bugün Boğa burcu uzun zamandır görmediği bir kişiyle karşılaşacak. Aşk  hayatında gereksiz kuruntularınız var. Sizi bu sıralarda bazı arkadaşlarınız kıskanıyor. 

İKİZLER BURCU

Aşk hayatınız aşırı umutsuz bir şekilde ilerlerken yeni bir iş anlaşması yapmak sizi rahatlatacak. Bir müddet aşk hayatınızı stabil duruma alacaksınız. 

YENGEÇ BURCU

Ay ve Marsın etkileri devam etse de sizin aslında finansal problemleriniz var. Genellikle ufak problemleri bile büyüttüğünüz için huzursuzsunuz. 

ASLAN BURCU

Hafta sonu daha sakin geçecek sizin için. Bir müddet huzursuz ve şüpheciydiniz. Bugün ise kendinizi dinlemeye alacaksınız. 

BAŞAK BURCU

Sevgilinizle ciddi adım atabilirsiniz ama bu adımı atmadan önce hazır olup olmadığınızı son bir kere daha irdelemelisiniz. İşlerinizdeki yoğunluk azaldığı için mutlusunuz.

TERAZİ BURCU

İş hayatında politik davranmanız sizi değerli, farklı kılıyor. Çevrenizdekiler size olumlu düşünceler besliyor. Aşk hayatında bekar teraziler oldukça mutsuz, asla yeni bir ilişkiye adım atamıyor. İlişkisi olan Teraziler ise oldukça başarılı. Spor yapmanız gereken bir dönemde vücudunuza özen gösterin. 

AKREP BURCU

Akrep burcu bireyleri eğitim alanında birçok konuyu düşünüyor. İç sesinizi dinlemekte fayda var. Ruhunuz nedense çok gergin.

YAY BURCU

Yay burcu pazar gününü duygusal bir şekilde geçirecek. Gerginsiniz, mutsuzsunuz, depresifsiniz. Para sıkıntısı ve aşk hayatınızda merdivenleri çıkmakta zorluk çektiğiniz bir gündesiniz. Kendinizi olumlu düşünerek motive edin. 

OĞLAK BURCU

Oğlak burçları bugünlerde finansal konularda şanslı, yatırım uzmanlarıyla görüşmekte fayda var. Aşk hayatınızda uyumlu bir ilişki yaşıyorsunuz fakat sıkılabilirsiniz.

KOVA BURCU

Bütçenizde sıkıntılar çekebilirsiniz. Ev alma kararı gündeminizde olabilir. Vicdan muhasebesi yapacağınız bir gün olacak.

BALIK BURCU

Balık burcu hafta sonu duygusal anlamda güçlü. Sizi rahatsız eden konular üzerinde düşünüyorsunuz fakat maddi konularda yanlış kararlar alıyorsunuz. Bazen karlı çıkacağınız kararları geç alıyorsunuz. 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar