2019 yıllık burç yorumları

Yeni yıla adım adım ilerlerken milyonlarca burçsever 2019 yıllık burç yorumları merak etmekte. İşte AzOnceOldu ekibi olarak derlediğimiz 2019 yıllık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu 2019 yıllık burç yorumları

2019 yıllık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
28 Aralık 2018 Cuma 12:30

YILLIK BURÇ YORUMLARI 2019

KOÇ Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

2019 yılında Koç burcu bireyleri Satürn'ün hareketlerinin etkisi altında olacak.
Yeni yılda işinizde disiplinli olduğunuz için para alanında da disiplini elden bırakmayacaksınız. Sizin alanınız uzun vadeli işler. Fırsatları çok iyi değerlendiriyorsunuz. Koç burcu özelliklerine sahip bireyler 2019 yılında özel durumlar yaşayacak, aşk hayatındaki gidişata son vereceksiniz ve değiştirme olgusunu bir yana kaldıracaksınız. Koç Burcu özellikleri taşıyan insanlar 2019 yılında sürekli seyehat edecek ve belki de ülke değiştirmeyi düşünecek. Eğitim alanına da ayrı bir özen göstereceksiniz ve yeteneklerinize yeni yetenekler katmaya çalışacaksınız. Yeni yıl sizin sağlık alanında kötü gidişatlar yaşamanıza neden olabilir. Unutmayın sağlıklı olmanız gerekir. Sizler sosyal hayatta süreklilik gerektiren hobilerden 2019 yılında sıkılacaksınız. Özellikle kitap okumak sizin için bir çile olacak. 

BOĞA Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

Boğa Burcu bireyleri 2019 yılında sık sık gezip tozacak, yaşadığın deneyimlerin tadı çok güzel gelecek ve yine gezeceksiniz yine tozacaksınız. 2019'un en gezentisi Boğa Burcu olacak. Fakat bu gezmeleri eğitim ile birleştireceksiniz. Boğa burcu riske açık olmalı, hukuksal zorluklar canınızı sıkabilir fakat ailenizle ilgili yeni anlaşmalar yapmanız sizi daha sıkacak. Biraz bakış açınızı, ufkunuzu ve hedeflerini geniş tutmanızda fayda var. Satürn'ün etkisi sizde de görülecek ve sizi epey bir değiştirecek. Hedeflerine adım adım gitmeni sağlarken, eline geçen paralarla mutlu olmanı sağlayacak. Bu yıl belki bir dava belki bir mirastan gelen parayla ev dahi alabilirsiniz. Borç yapmayı düşünüyorsanız tutulma ve gerileme tarihlerine dikkat edin.

İKİZLER Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

İkizler Burcu'nun bireylerinin 2019 yılında sorumlulukları artacak ve sorumlulukların artmasıyla birlikte kazançları da artacak. Ortak yaşam alanları sizin için çıkmaza dönüşmemesinin tek sebebi şansınız. 2019 yılında büyük dönüşümler yaşayacaksınız. Bu zamana kadar ciddiye almadığınız birçok konu sizin için çok önemli hale gelecek. Aklındakilerle kalbindekiler yer değiştirebilecek. Riskli işler sizin 2019 yılınızda sizi çok yoracak. Sizlerin 2019 yılında kazançlarınız çok güzel olacak fakat kimseye borç vermemelisiniz, kefil dahi olmamalısınız çünkü gergin bir yıl olacak. Jüpiter yeni yılda İkizler'i etkisi altına alacak ve evlilik dahi sizin için bir seçenek olacak. Birlikteliğiniz üst seviyeye çıkabilir.
Evliysen evliliğine yararlı olabileceğin etkiler sağlıyorsun. Mesela bir bebek. Eşinin yaşamındaki güzel gelişmeler sizi daha mutlu edecek. Spor yapıyorsan sakarlık sonucu yaşanabilecek yaralanmalara karşı dikkatli olmanda fayda var. Yanı sıra kendini işe kaptırıp sağlığını asla ihmal etme.

YENGEÇ Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

Yengeç burcu bireyleri gelen yeni yılı çalışarak daha keyifli bir hale getirecek, imkanlar genişleyecek ve büyüyeceksiniz. Ortak bir iş kurabilirsiniz ya da projelerde yeni sorumluluklar alacaksınız. Bütün ilişkilerinizde güven temalı gelişmeler ön planda oluyor. Aşk hayatınızda birlikteliğe adım atabilirsiniz, ileri seviyede bir ilişkiniz varsa daha da ileri seviyeye taşımak için yeni kararlar alabilirsiniz. Bir işte çalışıyorsanız ya da çalışmak istiyorsanız şartlarınız daha da iyi gidecek. Yeni yılda geçmiş dönemlerde yardım ettiğin arkadaşların karşına çıkacak. Daha iyi görünmek ve fit olmak adına beslenme alışkanlığını değiştirebilirsin.

ASLAN Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

Aslan burcunun yeni yıldan beklentisi para ve sağlık. Aşk nedense 2019 yılında sizin için en son planda. Daha fazla kazanıp birikim yapmak için önünüzde hiçbir engel yok. Bazı insanlarla arana ulaşılmaz mesafeler koyarken bazılarıyla da samimiyetini kesmeyeceksin. Eskiden aşk yaşadığın biri 2019 yılında en yakın dostun olacak. Yapacağınız sohbetlerle başka bir boyuta taşınıyorsunuz. Finansal olarak tökezlensen de fırsatlar seninle olacak. Bu senenin en şanslı burcusunuz ve beklenmedik paralar kazanabilirsiniz. Özel hayatın her ne kadar geriden gelse de yaşadığın her ilişkide mutluluğu yakalıyorsun. Kendiliğinden gelişen bir birliktelikle hayatın güzelleşiyor.

BAŞAK Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

Başak Burcu 2019 yılında geride bıraktıklarına dönüp bir daha bakmak istemeyeceksin. Yaşadığın gelgitler bir düzene giriyor. Yeni sosyal ortamlarda yeni arkadaşlıklar ediniyor, çevre değiştiriyorsun.

Ekonomik anlamda yaşadığın sıkıntıların büyük bir bölümünü atlatıyor, rahatlıyorsun. Zaman zaman eline geçen sürpriz paralar, ek gelirler ve işlerin istediğin gibi gitmesiyle birlikte daha verimli bir sene geçireceksin.

Ruh halin her dönemde aynı olmayacaktır. Ay-güneş tutulması, yeniay-dolunay, Merkür-Venüs Gerilemesi gibi zamanları özellikle takip etmelisin. Buna göre kendince alacağın önlemler ve atacağın bilinçli adımlar sayesinde yaşam kaliteni artırabilirsin.

Yakın akraba ve çevrene karşı biraz daha duyarlısın. Aile içinde önemli kararlar alabilir, değişime gidebilirsin. Yaşam felsefen değişiyor. Yanı sıra düşüncelerin ve planların da. Bu sayede hayatına olumlu ve güzel gelişmeler çekiyorsun.



Başak Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık
Başak Burcu 2019 yılı eğitim hayatında iş birliği ve bilgi alış verişi önem kazanıyor. Tek başına eğitimdense grup şeklinde eğitimde daha başarılısın. Bu nedenle arkadaşlarınla birlikte çalışmaya yönelebilirsin. Yıl bitiminde birçok alanda büyük başarılar elde edeceksin.

Başak Burcu 2019 yılında sağlığını önemsemen gerekiyor. İhmal ettiğin noktada yeni sağlık sorunları ile karşılaşabilirsin. Kötü alışkanlıkların varsa bunlardan kurtulmak için iyi bir yıldasın. Özellikle omurga, dalak, kalp, tansiyon ve şeker hastalıkları konusunda hassassın. Sakatlanmalara karşı da gerekli önlemleri almalısın.

TERAZİ Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

Terazi Burcu 2019 yılında oldukça iddialısın. Değişen şartlara daha çabuk adapte oluyor bu sayede önemli fırsatlar yakalıyorsun. İkili ilişkilerde samimiyet ve istek önem kazanıyor. Yüzeysel davranmamalı, konuya hakim olmalısın.

Ele aldığın işleri bitirip sonuca ulaşmak buna bağlı. Kendini ifade konusunda dikkatsiz söylemlerden uzak durmalısın. Özel hayatında yerine getirmekte zorlanacağın sözler verebilirsin. İkilemde kalmamak için şeffaf davranman yeterli olacaktır.

Çevre ve arkadaşlar konusunda rahatsız olduğun meseleler ortaya çıkabilir. Geçmişten bugüne taşınan bazı konular ilişkileri zedeleyecek nitelikte. 2019 yılının ilk yarısında Terazi Burcu hayatında iletişim, ilişkiler, ev, aile konuları ön plandayken diğer yarısında iş, para kariyer devreye giriyor.

Bir miras ya da alacak konusu çözüme ulaşıyor. Kazancın her yönden artıyor. Bir gayrimenkulden uzun vadede büyük kazanım sağlıyorsun. Daha fazla para kazanmanın alternatif yollarını arıyorsun. Yaşamdan aldığın keyif artıyor.



Terazi Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık
Terazi Burcu 2019 yılı eğitim hayatında istekli olman gerekiyor. Çoğu zaman tembellik yapacaksın. Söz konusu ders çalışmak ya da kitap okumak olduğunda geri adım atıyorsun. Seni bu konuda sadece ilgini çeken şeyler ikna ediyor. Bu nedenle kendini ilgi alanına göre eğiteceksin. Merak ettiğin şeyleri çok çabuk öğreniyorsun. Bu sene yeni bir dil öğrenmek isteyerek kurslara katılabilirsin.

Terazi Burcu sağlığı 2019 yılında negatiflikten uzak olmalı. Enerjiler bedenini çok fazla etkiliyor. Yaşanan her şey mide ve bağırsaklardan geçiyor. Bu alandaki hassasiyet yüksek görünüyor. O yüzden çok kafana takma ve düşünmemeye çalış. Kilo almamak için tatlı ve unlu gıdalardan mümkün olduğunca uzak dur.

AKREP Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

Akrep Burcu 2019 yılında hem iş hem aşk anlamında önemli sorumluluklar üstleniyorsun. Kontrollü olmanda ve dengede kalmanda fayda var. Girişimlerinde disiplini elden bırakmazsan ele aldığın her işten başarı ile ayrılacaksın.

Yakın çevre ile olan ilişkilerin seni dönem dönem bunaltabilir. Bazı kişileri değiştirmeye çalışmaktan vazgeçer, onun yerine bakış açını değiştirirsen daha huzurlu olursun. Maddi alanda mükemmel şanslara sahipsin.

Önemli olan ise karşılaştığın fırsatları ne şekilde değerlendirdiğin olacak. Ev, mal, mülk almak ve yatırım yapmak için çok iyi bir sene. Para biriktirmek sana daha cazip gelebilir. Yurt dışı ile ilgili bir planın varsa onu da devreye sokacaksın.

Özel hayatında daha gerçekçisin. Hayallere bel bağlamıyorsun. Hayatında biri varsa onun yaşamının senin yaşamına olan etkisini yoğun şekilde hissedeceksin. Beklenmedik gelişmeler seni bekliyor sevgili Akrep Burcu.



Akrep Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık
Akrep Burcu 2019 yılı eğitim hayatında kendini geliştirmek adına bilgi içeren sunum, söyleşi ve projelere yöneliyorsun. Yarım kalan bir eğitim durumun varsa bu sene mutlaka tamamlayacaksın. Çok önem verdiğin birinin yoğun şekilde desteğini alıyorsun. Kazanacağın paraların bir bölümünü eğitime harcayacaksın.

Akrep Burcu sağlığı 2019 yılında kadersel etki altında. Gerekiyorsa düzen değiştirmeli, beslenme ve yaşam tarzını değiştirerek sağlığını korumalısın. Bedeninin sana verdiği sinyalleri ihmal etmemeli, ufak da olsa doktora danışmalısın. Enerjinin yüksek olduğu zamanlarda düşme, çarpma ve sakatlanmalara açık olacaksın.

YAY Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

Yay Burcu 2019 yılında sahip olduklarını iyi şekilde değerlendireceksin. Cesaretinle büyüyor, fırsatları paraya dönüştürüyorsun. Zamanının büyük bir bölümü çalışmak ve düşünmekle geçiyor. Bu seneye önemli kararlar alarak başlıyorsun.

Senin için en önemli şeylerden biri ise para biriktirmek oluyor. Belki gönlünce para harcayamayacaksın ama gelecek adına imkanlarını genişletiyorsun. Maddi anlamda her zamankinden daha gerçekçisin.

Yay Burcu ve Yükselen Yay Burcu 2019 yılında Jüpiter’in inanılmaz şans enerjisine dahil oluyor. Kendini tanıyor, keşfediyor, yapabileceklerinin ötesinde şeyler yapıyorsun. İletişimin ve davranışların güven verici.

Karşındaki insanı kolayca ikna edebilecek güçtesin. Yakın çevrenin imkanları önüne seriliyor ve sen en iyi şekilde yararlanıyorsun. Bu yıl aklındakileri hayata koy, çalış, yeni insanlarla tanış ve farklı yerlerde bulunmaktan korkma sevgili Yay Burcu. Yaşayacağın her deneyim seni dönüştürecek nitelikte, bunu asla unutma.



Yay Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık
Yay Burcu 2019 yılı eğitim hayatında disiplinli ve sıkı çalışarak istediğin noktaya ulaşıyorsun. Kendini yetiştirme konusunda çok iyisin. Bilgiye olan merakın ve öğrenme isteğin artıyor. Bu durum sana kolaylık sağlıyor. Okuduğunu, gördüğünü ve yaşadıklarını daha çabuk algılıyorsun. Başarın bu yönde artıyor.

Yay Burcu sağlığı 2019 yılında kilo almaya elverişli görünüyor. Hareketi hayatından asla çıkarmamalı, yediklerine dikkat etmelisin. Enerjinin bir kısmını mutlaka sağlığına ayır. Kendine bir beslenme şekli belirleyerek spor proğramına dahil olabilirsin. Yaptırman gereken kontrolleri ihmal etme. Ruhun ve bedenin arasında dengeyi önemse. Oluşabilecek cinsel hastalıklara karşı dikkatli olman da en önemli şeyler arasında.

OĞLAK Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

Oğlak Burcu 2019 yılı senin için önemli. Kişisel yolculuğunda kendin için daha fazla sorumluluk alıyorsun. İhtiyaçlarını belirliyor, yola ne istediğini bilerek devam ediyorsun. Öğrendiğin hiçbir şey yabana gitmiyor. Karşına çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendireceksin.

Çalışmaların seni yorabilir. Planlı ve disiplinli şekilde ilerler, değişmesi gerekenleri değiştirir ve kararlarını uygularsan bu yıla damga vurabilirsin. Bolluk ve bereketin simgesi Jüpiter’in sana vereceği enerji ile olumsuzluklardan korunacaksın.

En beklenmedik anlarda beklemediğin çözümlerle karşılaşacaksın. Geri planda kalman gerektiğinde kendini frenlemeyi bildiğin sürece sorun yaşamazsın. Gerileme Etkileri işlerini, hayatını yavaşlatabilir. Bu tarihleri Yeniay ve Dolunay zamanları da dahil takip etmende yarar var.

En önemlisi her şeye bir anlam yüklememen gerekiyor. Sanat, sinema, yazarlık gibi konularda muhteşem bir sene seni bekliyor. Tabi bu konuların içindeysen. İyi gelirler elde etmek için hazırlık dönemlerini iyi değerlendirmelisin. Fırsatları kazanca çevirebilecek güce fazlasıyla sahipsin.

Oğlak Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık
Oğlak Burcu 2019 yılı eğitim hayatına çok fazla vakit ayıramıyorsun. Ancak karşına çıkan her fırsatı da bu yönde değerlendiriyorsun. Elinden geldiğince kültür içerikli ortam ve konularda bulunacaksın. Sana ve hayatına yararlı olabilecek sohbetlerde yer alıyorsun. Mümkün olursa dil öğrenmek için kursa katılabilirsin. İlerlediğin yolda eğitime olan ihtiyacın artıyor.

Oğlak Burcu sağlığı 2019 yılında gayet iyi görünüyor. İşlerinde ve günlük yaşamda daha aktifsin. Bu seni yorabilir. Bakış açını geniş tuttuğun sürece ruhsal sorunlar yaşamıyorsun. Psikolojini bozan çevreden uzaklaşma kararı alarak bunu gerçekleştireceksin. Beslenme, egzersiz, uyku düzeni gibi konularda sağlığına gereken özeni gösterecek, geçen yıllara oranla daha az hasta olacaksın.

KOVA Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

Kova Burcu 2019 yılında umutlu ve iyimsersin. Çevrendeki insanlarla birlikte hareket edersen imkanların genişleyebilir. Kararların daha akıllıca. Kendine has tavrın ve tarzınla iletişimde etkilisin.

En şanslı olduğun alan iş, para, kariyer alanı. Birden fazla işe el atabilirsin. Emek verdiğin, mücadele ettiğin şeyler kazanca dönüşüyor. Vicdan yaptığın bir mesele peşini bırakmıyor sevgili Kova Burcu.

Bazı dönemlerde bu yönde haberler alacaksın. Bu yıl daha çok kalabalığa karışıyor, davetlere gidiyor, arkadaş çevreni genişletiyorsun. İş anlamında da farklı fırsatlarla karşılaşacaksın.

Kontrolün dışında gelişen bazı olaylar seni beklenmedik yollara sokabilir. Bunu biraz da alacağın kararlar belirliyor. Özel hayatının etkisi de büyük. En önemlisi net olmalı ne istediğini bilerek hareket etmelisin.

Kova Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık
Kova Burcu 2019 yılı eğitim hayatında harika fırsatlarla karşılaşıyorsun. Ayağına gelen bu fırsatları iyi yönde değerlendirirsen istediğin noktaya geleceksin. Çalışmaların seni daha da özgürleştirecek. Öğrendiklerini başkalarına da öğreteceksin. Çocukların varsa senden fazlasıyla yararlanıyorlar. Öğrenciysen bu yıl hiç olmadığın kadar başarı elde ediyorsun.

Kova Burcu sağlığı 2019 yılında sıkıntı ve sorunların altından güçlü şekilde çıkıyor. En başta dengesizliklerin yarattığın kazalara karşı önlem almalısın. Özellikle araç kullanıyorsan. Ruh sağlığın ve psikolojin için seni rahatlatan ortamlarda bulunmayı ihmal etme. Daraltan, bunaltan, küçülten ve enerjini aşağı çeken insanlardan mümkünse kaçarcasına uzaklaş. 2019 yılında stresle başa çıkmak senin için en önemli şeylerden biri oluyor sevgili Kova Burcu.

BALIK Burcu 2019 Yıllık Burç Yorumu

Çevrenizdeki insanları gözlemlemek empati yapmak 2019 yılında yapacağınız ilk şey. Sezgilerin arasında kalabilirsiniz fakat olumlu olumsuz ayrımlarını çok iyi yapacaksınız.  Çok ciddi kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde duygusallığa kapılmıyorsunuz. Kesin olan şu ki; bazı kişilerle arandaki bağı daha da sağlamlaştırırken, bazılarıyla yolun sonuna geliyorsun. Balık Burcu 2019 yılında hayatına değişim ve gelişimin en fazla etki edeceği alan finans alanı oluyor. Yaşamınızdaki iyimser bakış açın ve dürüstlüğün çok işine yarıyor. Size zarar veren yaşam tarzından uzak durmalısınız. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar