29 Eylül 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

29 Eylül 2018 Cumartesi günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

29 Eylül 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
29 Eylül 2018 Cumartesi 08:49

29 EYLÜL 2018 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün hiç olmadığı kadar duygusal olabilirsiniz. Bu da yanlış anlaşılmalar sebep olabilir. Maddi konularda ise beklenmedik sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bugün hiçbir konuda tereddüt etmemeniz net olmanız faydalı olabilir. İş hayatınızda ise yeni fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Sonuçlar sizi oldukça sevindirecek.

İKİZLER BURCU

Bugün hem mücadeleci hem de özgürlükçü yanınız devreye girebilir. Çalışma hayatınızda mevcut şartlarınızı iyileştirebilme imkanı bulabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Bugün kendinizi oldukça hafiflemiş ve dinamik hissedebilirsiniz. Kararlı oluşunuz bugün dikkatlerden kaçmayabilir. Çalışma hayatınızda oldukça şanslı birisiniz.

ASLAN BURCU

Güne oldukça neşeli başlayabilirsiniz. Bu sizi çalışma hayatınızda fazlasıyla mutlu kılabilir. Kendinize olan saygınız çevreniz tarafından taktir görüyor.

BAŞAK BURCU

Bugün işinizle konularda kontrolü başkalarına bırakmasanız iyi edersiniz. Hiç tahmin etmediğiniz insanlardan zarar görebilirsiniz. Özel hayatınızda birlikte olduğunuz insanların da görüşlerine saygı duymalısınız.

TERAZİ BURCU

Bugün kendinizi işinizle ilgili baskı altında hissedebilirsiniz. Sessiz kaldığınız taktirde ise ruhsal ve fiziksel olarak etkilenebilirsiniz. Doğru bildiğiniz yoldan ayrılmasanız iyi edersiniz.

AKREP BURCU

Bugün çalışma hayatınızda bazı şeyler dengeye girebilir. Aldığınız kararları uygulamaya koyduğunuz günden bu yana bayağı yol kat ettiniz.

YAY BURCU

Kuşkucu halinizden uzaklaşsanız iyi ederisiniz. Önünüzdeki engelleri kaldırarak güçlü bir çıkış yakalayabilirsiniz. Önünüzde son derece kazançlı ve istikrarlı bir dönem sizi bekliyor.

OĞLAK BURCU

Bugün işinizle ilgili ürettiğiniz fikirleriniz dikkat çekici olabilir. Düşüncelerinizi kaygılanmadan ortaya koymanız yararınıza olabilir. Başarılarınızı aldığınız sorumluluklara borçlu olduğunuzu unutmayın.

KOVA BURCU

Bugün özel bir törene katılabilir ve geçmişe gidebilirsiniz. Yüzleşmeyi ertelediğiniz birçok konu tekrar gündeminize gelebilir ve hesaplaşma yaşayabilirsiniz. Maddi durumunuzla ilgili olumlu gelişme sizi bekliyor.

BALIK BURCU

Bugün ruhsal olarak enerjiniz oldukça yüksek. Bu durum iş hayatınızda başarılı olmanızı sağlayabilir ve önünüze fırsatlar çıkarabilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar