27 Kasım 2018 Salı günlük burç yorumları

26 Kasım 2018 Pazartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 27 Kasım 2018 Salı günlük burç yorumları

27 Kasım 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
26 Kasım 2018 Pazartesi 17:04

27 KASIM 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

27 KASIM SALI KOÇ BURCU

İletişim konusunda yaşayacağınız sıkıntılar bugün sizi mutsuz edecektir. Birçok yakınınıza ulaşırken güçlük yaşayacaksınız. Para durumunuz sıkıntılı, ansızın birçok gereksiz masraf sizi bulacak. Bir an önce finansman danışmanlarla iletişime geçmelisiniz ve biriktirdiğiniz paralarla ilgili fikir almalısınız. 

27 KASIM SALI BOĞA BURCU

Sevdiğiniz birçok arkadaşınız ve insanla sorun yaşayacaksınız, neden sadece sizden destek bekliyorlar? Bugünlerde fazla duygusal, anaç ve merhametlisiniz, ama bu duygunuz kötüye kullanılabilir. Uzun süredir yeni iş planları yapıyorsunuz, gerçekleşebilir. Önünüzdeki engelleri o kıvrak zekanızla halledeceksiniz. 

27 KASIM SALI İKİZLER BURCU

Bu ne hız, ne acele? Yeni ilişkiye çok acele ve hızlı kararlarla başlıyorsunuz, dikkat etmelisiniz. Sürekli bir değişim içerisindesiniz aslında uzun vadeli işler severken bu kadar acele ve değişim meraklısı olmamalısınız. Merkür ve ay size olumlu destek verdiği için hissetmiyor olabilirsiniz ama toplumsdal başarınız Ay ve Merkür sayesinde ön plana çıkacaktır.  

27 KASIM SALI YENGEÇ BURCU

Garantili işler tam size göre fakat bugün çok tereddütlü davranacaksınız. Şüpheli olmanız işinize gelebilir. Ay ve Merkür sayesinde destek göreceksiniz ve zihinsel aktiviteler yapmayı unutmayın. Aynı tarz düşünceye sahip insanlara dost olma şansı verebilirsiniz. 

27 KASIM SALI ASLAN BURCU

Sosyal statünüz ile bugün zengin olabilirsiniz, maddi konularda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Kendinize zaman ayırın ve bakım yaptırın, size çok iyi gelecek ve yenilenen bünyenizle güzel planlar üretmek için ideal gün. Zihin aktiviteniz ile güzel şartları ayaklarınıza getirebilirsiniz. Kariyer için yeni bir adım mı? Imm. Neden olmasın? 

27 KASIM SALI BAŞAK BURCU

Fazla merak başa beladır, dikkat edin bugün fazla meraklısınız. Şüpheci tavrınız ile yine bir şeyleri irdeliyorsunuz. Duygusal ilişki yaşadığınız partneriniz fazla mı başına buyruk ne? Üzülebilirsiniz bugün. Mesleki ilişkilerinizde inatçı yapınız bir kere daha vurgulanırken, ayak sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 

27 KASIM SALI TERAZİ BURCU

Duygusal stresinizi azaltmanız sizin elinizde, stres veren olayları elinizin tersiyle itmelisiniz. İçinizde gizli tuttuğunuz duyguları açığa vurmanızın zamanı geliyor, yoksa şaşırtıcı bir tablo sizi bekliyor. Yüksek enerjinizi olumlu kullanabilirsiniz fakat uzun süredir mide problemleriniz var ve bugün de devam edecek. 

27 KASIM SALI AKREP BURCU

Enerjiniz nefis, her türlü bugün işinize yarayacak. Sporla başlarsanız bugüne güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi tatmin etmek için beceriniz ve yeteneğiniz işe yarayacak. Takıntılı davrandığınız müddetçe işleriniz sarkacak. Günü birlik tatile ne dersiniz? 

27 KASIM SALI YAY BURCU

Yay bugün çok duygusal, arkadaşlarınızı kırabileceğiniz bir gündesiniz. Ama dostluk tartışmalarınızı kısa sürede toparlayabilirsiniz. Fikirlerinizi egale etmek isteyen birileri var ve asla fikrinizden ödün vermeyin. Dostlarınız arkanızdan konuşacak, fazla umursamamalısınız. Bugün güzel bir sofrayla karşılaşırsanız boğazınızı tutun. 

27 KASIM SALI OĞLAK BURCU

Bugün bencil olduğunuzu fark edebilirsiniz, her şeyi sorgularken bencilliğinizi işaret edecek birçok insan olabilir. Patavatsızlık bugün birçok işinize engel olabilir. 

27 KASIM SALI KOVA BURCU

Kendinize çok önem verdiğiniz için düşüncelerinizi kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz, kazançlarınızı artırmak için fazla araştırma yapıyorsunuz. Bugün Kova burcunda aşk kokusu olacak. Evinizi yenilerken aşk hayatınızda mutlu bir grafik yaşayabilirsiniz. 

27 KASIM SALI BALIK BURCU

Güzelliğinizden dolayı iltifat atmak sizi mutlu ediyor fakat bugün güzelliğinizden kaynaklı ilginç teklifler alabilirsiniz. İşinizi bırakabilirsiniz ama yanlış karar aldığınızı hissedince pişman olabilirsiniz. Çevrenizde bir negatif hava var, muhakkak pozitif yerlerden bakmaya çalışın. Pembe gözlük takarsanız bir müddet tartışmalardan uzak kalacaksınız. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar