25 Aralık 2018 Salı günlük burç yorumları

25 Aralık 2018 Salı günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

25 Aralık 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
24 Aralık 2018 Pazartesi 16:05

25 ARALIK 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay'ın hareketiyle birlikte duygusal anlamda ilgi ve çeşitli beklentilere giriyorsunuz. Dominant olmanız ilişkilerinizi zedeliyor olabilir. Hatalara neden olmak istemiyorsanız ayrıntıları göz ardı etmeyin. 

BOĞA BURCU

Venüs kombinasyon burcunuz olan Oğlak'ta geriye çekilmeye başlıyor. Hedeflerinize ilerlemek için birtakım engellerle karşılaşacaksınız. Aksayan sorunları kesin bir şekilde ele alırsanız, doğru formüller üreterek sonuca varabilrisiniz. Eski dostlarla görüşmeler yaşayabilrisiniz. 

İKİZLER BURCU

Ay'ın konumu her burçta olduğu gibi sizin burcunuzda da çok önemli. Kişisel zevkleriniz ve özel duygularınız birleşecek ve anlamlı bir uyum ortaya çıkacak. Aileniz ve kariyerinizi eş değer bir şekilde götürmektesiniz. Arkadaşlarınızla alışverişi içerisinde olacaksınız. 

YENGEÇ BURCU

Bir işe mi ortak olmak istiyorsunuz bir müddet beklemeniz gerekmektedir çünkü Venüs karşıt burcunuzda ilerlemektedir. Bu süreçte bazı dostlarınıza yardım edebilirsiniz. Ya da yardım isteyebilirisiniz. Atılımcı olmak güzel ama avantajları ve dezavantajları göz önüne almalısınız. 

ASLAN BURCU

Parasal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hedefe doğru ilerlemek için güçlü dostlara ihtiyacınız var. Hedeflerinizde ilerlemek ve iş yaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. 

BAŞAK BURCU

Dostlarınız sürekli fikir empoze etmekte ve bu durum sizin canınızı sıkmaya başlamıştır. Değişik düşünceler tökezlemenize neden olacak. Pratik işler tam size göre. 

TERAZİ BURCU

Bugün etkinlik çalışmalarıyla hayatınızı renklendirebilirsiniz. Liderlik yapacağınız olayları kazanacaksınız ve ego yapacaksınız. 

AKREP BURCU

Bugün kendinizi yenileme günü, ne güzel dostluklar biriktirdiğiniz gibi kötü dostluklarınızı da irdeleyeceksiniz. Kendine uygun arkadaşlarınıza daha çok değer vereceksiniz. 

YAY BURCU

Beklentileriniz ve doğallığınız örtüşmediği zamanlarda çıkmaza giriyorsunuz. İnatçı olmanız sayesinde birçok isteğiniz gerçekleşecek. 

OĞLAK BURCU

Yalan söylemekten hoşlanmazsınız ama bazı olayların üstünü örtebilirsiniz.  Salı günü sinir günü sizin için. Tartışmalardan uzak kalmanız sizi mutlu edebilir. 

KOVA BURCU

Bugün çok çalışkansınız ve herkesten aynı performansı bekliyorsunuz. Maddesel sorunlarınız gündem kazanacak.

BALIK BURCU

Etkilendiğiniz tek konu duygusal olaylarınız olabilir. Partnerinizin destek vermemesi sizi çok üzüyor. Bugün arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akşam saatlerinde yoğunluk artabilir.  

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar