2018 Aralık ayı aylık burç yorumları

Yeni bir aya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? O halde yeni bir aya başlamadan önce 2018 Aralık ayı aylık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz. İşte 2018 Kasım ayı aylık burç yorumları..

2018 Aralık ayı aylık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
30 Kasım 2018 Cuma 16:48

ARALIK AYI AYLIK BURÇ YORUMLARI 2018

KOÇ BURCU

Hareketli yapınızla tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Duygusal anlamda yoğun bir ay geçirebilirsiniz. Sürpriz gelişmelere ve iş hayatının hareketlenmesine hazır olmalısınız.

BOĞA BURCU

Bu zamana kadar çevrenizdekilere çok şey kattınız. Şimdi ise bunları geri kazanabilirsiniz. Artık planlarınızı hayata geçirme zamanı. Aradığın huzur sensin ve bunu fark etmelisin.

İKİZLER BURCU

Uzun zamandır bir türlü alamadığınız kararları almaya başlayabilirsiniz. Gereksiz gördüğünüz tüm ayrıntılardan bu ay kurtulabilirsiniz. Ertelediğiniz isteklerini hayata geçirme zamanı geldi.

YENGEÇ BURCU

Bu yıl hakim olan ağırlığı bu ay atabilir ve yeni yıla daha umutlu başlayabilirsiniz. Özellikle bu yılın temmuz ayından itibaren yaşadığın sıkıntıların bir bir hallolduğunu görmek seni daha da umutlandıracak.

ASLAN BURCU

Bu ay güven kelimesinin karşılığını arayabilirsiniz. Bu yıl üzerinize düşenleri yerine getirirken, bazı olaylara kayıtsız kalamayabilirsiniz. Aralık ayında duyguların seni farklı bir yöne çekmeye çalışırken, arada kaldığını hissedebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Bu ay özel hayatınıza zaman ayırmak durumunda olabilirsiniz. İletişimde değişimlere sebep olurken, detaycı kişiliğin ön plana çıkarabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin tam olması, etrafınızdaki insanların dikkatini çekiyor.

TERAZİ BURCU

Bu ay merak ettiğin bazı soruların cevapların hepsini bulabilirsiniz. Yılın son ayında uzun zamandır kafanıza takılan insanlar hakkında daha çok şey öğreneceğinizi işaret ediyor burcunuz.

AKREP BURCU

Son zamanlarda üzerinizde olan zorluğu atmak üzeresiniz. Son 6 aydır üst üste gelen aksiliklerin sizi ne kadar yorduğunu aralık ayında fark edebilirsiniz. Şikâyet etmekten hoşlanmayan genel yapınız, son zamanlarda içsel sorgulamalarının arttığını fark etmenize sebep olabilir.

YAY BURCU

Bu ay evliliğinizde ya da ilişkinde gerilim yaşayabilirsiniz. Bu ay, ciddi konulardan ziyade, eğlenceli uğraşlar sizi bekliyor. Modunuzu düşüren şeyleri hayatınızdan çıkarmalısınız.

OĞLAK BURCU

Alışılmışın dışında bir ay sizi bekliyor. Yeni yıl sizin için erken başlayabilir, 29 Aralık günü hayatınızı ilgilendiren olaylar yaşayabilirsiniz. Paranın ve ilişkilerin önem kazandığı bir dönemdesin.

KOVA BURCU

Mükemmeliyetçi yapınla aralık ayında çok konuşulabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle yeni bir iş kurmak isteyebilirsiniz. Uykusuzluk problemini geçici bir sorun olarak görebilirsiniz.

BALIK BURCU

Zor bir yılı kapatırken, öğrendiklerinize çok farklı bir gözle bakmayı tercih edebilirsiniz. Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, aralık ayında sizi yoran insanlardan uzak durmanız gerekebilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar