22 Kasım 2018 Perşembe günlük burç yorumları

22 Kasım 2018 Perşembe günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

22 Kasım 2018 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
22 Kasım 2018 Perşembe 08:00

22 KASIM 2018 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

İşinizle ilgili önyargılarınızdan kurtulmanızla birlikte şimdi daha başarılı işler çıkarıyorsunuz. Bunun olumlu anlamda etkilemesinde özel hayatınızın da etkisi büyük. Maddi anlamda zorluk çekmenizin neden elinizin açık olması.

BOĞA BURCU

Çalışma hayatınızda yaşanan gelişmeler yeni kararlar almanıza neden olabilir. Bu konuda doğru kararı vermek için ailenize danışmanızda fayda var. Maddi harcamalarınızla ilgili sorunlar bugün de devam edebilir.

İKİZLER BURCU

Bu ne yaşarsanız yaşayın işinizle ilgili fevri kararlar almaktan kaçının. Çünkü almanız gereken kararlar uzun vadeli bu nedenle aceleye getirmeseniz iyi edersiniz. Son zamanlardaki hesapsız halinizden vazgeçseniz iyi ederseniz.

YENGEÇ BURCU

Özel hayatınızdaki gerilim bugün de devam edebilir. Çözüm bulmak istiyorsanız sorunların köküne inmeniz gerekir. Sürekli aynı şeyleri tekrarlamak ilişkinize zarar verebilir. Maddi yatırım düşünüyorsanız dikkatli olmanızda fayda var.

ASLAN BURCU

Bugün işe hiç içinizden gelmeyerek gidebilirsiniz. Bunu son zamanlarda aşırı yorulmanıza bağlayabilirsiniz. Ancak yakın zamanda bu emeğinizin karşılığını fazlasıyla alacağınıza emin olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Kolay sinirlenen biri olmadığı halde bugün sınırlarınızı zorlayan durumlar yaşanabilir. Kimseyi kırmak huyunuz değil ama kendinize yüklenilmesine engel olmalısınız. İş hayatınızda bir adım atmanız gerekebilir. Maddi kaynaklarınızı doğru kullanmanızda fayda var.

TERAZİ BURCU

Çalışma hayatınızda yaşanacak olan gelişmelere hazırlıklı olsanız iyi edersiniz. Tüm dikkatinizi sizden istenilen şeye vermelisiniz. Doğru karar vermek için detayları bilmelisiniz. Özel hayatınızda bugün her şey daha da yoluna girebilir.

AKREP BURCU

Bugünlerde gelecekle ilgili planlarınıza daha da yoğunlaşabilirsiniz. Özellikle maddi konularla ilgili bazı planlarınız var ancak bunu hayata geçirmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Bu aralar partnerinize karşı çekingen olabilirsiniz.

YAY BURCU

Bugün nedense sabırlı ve sakin yapınızı bir türlü koruyamayacak duruma gelebilirsiniz. Ancak işlerinize odaklanırken sakin olmalısınız. Asi hallerinizi bu aralar göstermeseniz daha iyi. Yeteneklerinizi doğru zamanda kullanmayı bilin.

OĞLAK BURCU

Bugünlerde dikkatinizi toplayıp iş yamak neredeyse imkansız. Bunu ancak işinizi seviyor olmanız ile yenebilirsiniz. Son zamanlarda fazla aktifsiniz ancak bunu bir türlü işe yönlendiremiyorsunuz. Maddi anlamda güzel bir rahatlama yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU

İşinizle ilgili alacağınız kararların sonucu tahmin ettiğinizden daha iyi. Gelecek planlarınız sizin için şimdiden şekillenmeye başladı. Özel hayatınızda ise durumlar bunun tam tersi. Verdiğiniz kararlarda bir türlü tutumlu değilsiniz.

BALIK BURCU

Son zamanlarda çalışma hayatınızda göstermiş olduğunuz başarı herkesin dilinde. Başarınızı taktir edenlerde kıskananlarda var bu nedenle kem gözlere karşı dikkatli olmanızda fayda var.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar