16 Aralık 2018 Pazar günlük burç yorumları

16 Aralık 2018 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

16 Aralık 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
15 Aralık 2018 Cumartesi 17:16

16 ARALIK 2018 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Sevdiklerinizi umursamamaya başladınız. Bu kötü bir şey ve güvenlerini zedeleyecektir. İşiniz de sizi mutlu etmeyen şeyler var, yeni iş arıyorsunuz. Maddiyat sizin önemli ama çok harcama yapıyorsunuz. 

BOĞA BURCU

Çevrenizdekilere uyum sağlamaya başladınız. Olumsuz düşünenleri görmezden gelin. Sindirim sisteminizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU

Aşk hayatınız  bir hayli hareketli, iş hayatınızda ona göre şekilleniyor. Aşkta mutlu olmak için kendinizden çok ödün veriyorsunuz. Bu sıralar aşk başınızı döndürmüş olacak ki dikkatsizlik yaşıyorsunuz. İyi bir tatile gidip kafanızı toplamaya ne dersiniz?

YENGEÇ BURCU

İş hayatında başarı üstüne başarı alarak takdir topluyorsunuz. Hedefinize emin adımlarla yaklaşıyorsunuz. Borçlarınız aşırı ama ailenize çok güveniyorsunuz, borcunuza sadık olup ona gröe hareket etmelisiniz. 

 

ASLAN BURCU

İş hayatınız sizi yoruyor ve birçok işler sizi aşmaya başlıyor. İş arkadaşlarınızın size olan desteği mutlu edecek. Aşk hayatınızdaki güvensizlikler aşk kavramına bakış açınızı değiştirmiş. Ailenize zaman ayırmanın tam günü. 

BAŞAK BURCU

Olumsuz düşünceler aklınıza ve kalbinize zarar vermekte derhal bu düşüncelerden uzaklaşmanız lazım. Öfkeyle baş etmeyi öğrenmelisiniz. 

 

TERAZİ BURCU

İşlerinizi kimseye bırakmamak için çaba sarf ediyorsunuz, kendi işinizi kendiniz takip edince başarı sizin için kaçınılmaz oluyor. Aşk hayatında kelimelerinizi doğru seçerseniz çok mutlu olacaksınız. Para sizin çok değerli olmaya başladı, maddiyata önem verin. 

AKREP BURCU

Bugünün en şanslı burcu sizsiniz. Duygularınız sizi nereye götürürse oraya gidin, mutluluk orada. Doğru zamanda doğru kişilerlesiniz fakat küçük hatalar sizi üzecek. Parak biriktirin, ailenize katkınız olsun. 

YAY BURCU

Enerjik mi enerjiksiniz. Her soruna çözüm üretmede üstünüze yok. Bugün biraz yeteneklerinizle ilgilenin ve sanatsal düşüncelerle mutlu olun. 

 

OĞLAK BURCU

İş hayatında yükselmeye devam ederken maddi olarak çok mutlu olacaksınız. Harcamalarınızı biraz daha kendinize yöneltirseniz mutlu olabilirsiniz. 

KOVA BURCU

Bugün şanslı gündesiniz ve her şey tıkırında. Fırsatlar sizi bekliyor. Kendinizi yaşamak istediğiniz için aşk hayatınızda ayrılıklar olabilir. 

BALIK BURCU

Olayları büyütmek konusunda üstünüze yok, biraz daha relax yaşayın. Parasal konular diğer burçlar gibi sizi de mutsuz edecek. Tutarlı davranın kemerleri sıkın. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar