16 Şubat 2019 Cumartesi günlük burç yorumları

16 Şubat 2019 Cumartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 16 Şubat 2019 Cumartesi günlük burç yorumları...

16 Şubat 2019 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
14 Şubat 2019 Perşembe 17:14

16 ŞUBAT 2019 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugünlerde istediğiniz fakat eyleme geçemediğiniz bazı konular hususunda hareket etmeye başlayacaksınız. Ay, su burcunda. Özel hayatın mutlu gidiyor. Ancak aynı anda birçok işle uğraştığın için sevdiğin kişiyi ihmal etmemelisin.

BOĞA BURCU

Hukuksal konular, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılarla ilgili konularda sabrınız epey test edilebilir, bu konularda majör bir takım sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Keza sağlığınızda pek iyi gözükmüyor, bu dönem çok çabuk hastalanabilir, vücut direnciniz düşük olabilir, ateşli hastaklıklar, kan ve kan değerleri ile ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir. Bu dönemde kontrolünüz dışında gelişen tüm olaylar sizi epey yorabilir, ruhsal anlamda da gerginlik, huzursuzluk, depresyon gibi durumlar oluşabilir. Venüs /Uranüs etkileşimi ile beklenmedik, sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Bu hafta bir parça krizlerle mücadele haftası gibi olacak sizler için ama emin olun alnınızın akıyla çıkabileceksiniz. Yalnız olanlar ise gizli bir takım ilişkiler içine girebilirler, görüştükleri kişileri çevrelerindeki kişilerden saklayabilirler. Özel hayatınızla ilgili kontrol dışı, sizi şaşırtacak ani ama endişe verici kötü sürprizler söz konusu olabilir. Bu hafta özel hayatınızla ilgili beklenmeyeni, umulmayanı beklemekte yarar var.

İKİZLER BURCU

Yine kalabalıksın… Yine dolu dolu hayatın… Yine kapı zilin durmuyor… Fazla dışa dönüksün yine… “Öz”den uzaklaştın mı biraz? Neyse bugünlerde böyle olması gerekiyor demek. Öğrenciliğin bitmiyor… Bir türlü mezuniyet törenine kavuşamadın. Yeni bir yabancı dil öğrenmeye çalışırken, kendine yeni bir dil geliştiriyorsun. Daha bütüncül, daha iyimser, daha orijinal… Yeni düşünce sistemin hayatının alfabesi olacak gibi duruyor bu taraftan bakınca.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç; yönetici gezegenin Ay hem boşlukta olduğundan; bugün düşünüp, araştırma yapmalı ama kesin kararlar alarak eyleme geçmemelisin. Duygusal ve hassas ruh halin mantıklı davranmanı engelleyebilir. Akşam saatlerinde iş hayatında daha girişimci ve aktif olman gerekebilir.

ASLAN BURCU

Bugün iletişim trafiğin yoğun olabilir, bazı konuşmalar aklını da bulandırabilir, fikirler arasında ve kendi amaçlarınla bağlantılı olarak durumları irdeleyebilirsin. Bugün iş hayatında beklenmedik güzel bir sürprizle karşılaşacaksın.

BAŞAK BURCU

Başarabilirlikleriniz ve umutlarınız birleşince ortaya muazzam bir irade çıkıyor. İş konusunda başarılısınız. Ay, karşıt burcunda. Bugün parasal konulara odaklı kalabilirsin. Ancak bazı durumlar enerjini kırabilir.

TERAZİ BURCU

Ailenizle, eşinizin ailesi ile ilgili problemler su yüzüne çıkabilir. Eşiniz, partnerinizin iş durumu kırmızı alarm verebilir, onun işleri çok iyi gitmeyebilir ve bu yüzden ihale size kalabilir, partnerinizle aranızda problemler oluşabilir. Eğer varsa aklınızda, estetik operasyon yaptırmak için pek de uygun bir zaman dilimi değil. Keza ortaklık kurmak, sözleşme imzalamak için de uygun değildir. Güçlü düşmanlarla uğraşmanız gerekebilir veya insanların çok fazla sizinle uğraştığını düşünebilirsiniz.

Var olan ortaklıklarda son sözü söylemeden önce bir düşünün, son söylenmesi gerekeni ilk söylemeyin. Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar, sürpriz ortaklıklar gündeme gelebilir, beklenmedik yardımlar ve destekler alabilirsiniz. Kendinizi aşka çok daha yakın hissedeceğiniz bir hafta olacak. Eğer yalnız iseniz sürpriz bir aşk bu hafta kapınızı çalabilir, hatta bu aşk çıkma ihtimaliniz olan seyahat esnasında veya gideceğiniz yerde tanışabilirsiniz.

AKREP BURCU

Çevrenizde gelişecek olaylar olabileceği gibi bazı durumlarda direkt sizi muhatap alan durumlar da olabilir. Düşünce trafiğin yoğun. İşler zamanında bitsin diye birilerinin peşinde koşturmak seni yorabilir.

YAY BURCU

Yeni şeyler öğreniyorsun. Farklı, orijinal, kimsenin daha önce duymadığı şeyler belki de. Bir çocuk gibi… Meraklı, kurcalayan, yap-bozun parçaları gibi bir öğrenim tarzın var. Belki de çocuğundan öğreniyorsun yeni şeyler. O büyürken, belki de seni büyütüyordur. Belli mi olur? Sen onu besliyorsun, o sana besin kaynağı oluyor.

OĞLAK BURCU

Bugün kıskanç tavırların ve anlamı olmayan konuların uzaması canını sıkabilir, arkadaş grubun içinde ikilimde kaldığın ilişkileri kafanda yorumlamak isteyebilir. Hatta gereksiz bulduğun durumlardan uzak durmak için ilişkini kopartma noktasına gelebilirsin.

KOVA BURCU

Sevgili Kova; ekonomik konularla ilgili girişimlerinin yarım kalması veya ilerlememesi canını sıkabilir ve seni depresif yapabilir. Fakat akşam saatlerinde şartlar birden değişebilir. Aniden gelen haberler ve hızlanan iletişim trafiği kendini daha canlı ve enerjik hissetmeni sağlayabilir.

BALIK BURCU

Değişimi tam da sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde yapabilirsiniz. Yaşamınızda düzeninizi, huzurunuzu bozan birileri varsa bunları temizlemek için en güzel zaman, ama bunu yaparken köprüleri yıkarak veya kendinizi de yoracak şekilde değil, daha diplomatik bir şekilde halledebilirsiniz. Bunun yanı sıra yaşamınızda finansla ilgili bir kriz, problem söz konusu ise de bunun için bir dostunuzdan da destek alarak çözebilirsiniz. Kesenizi zorlayacak girişimlerden de uzak durmanızda yarar var.

Venüs ve Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, gelsin paralar diyorum sizler için. Sürpriz bir iş teklifi ile olabilir ya da açıktan para kazanabileceğiniz sürpriz durumlar oluşabilir. Her halükarda finansal anlamda bu hafta olumlu sürprizlere açık olacaksınız. Kariyer anlamında sürpriz bir iş teklifi, paranızda artışı sağlayacak durumlar oluşabilir. Yalnız iş hayatınızda fazlaca bağımsız ve özgür hareket etme duygunuz yüzünden canınız biraz sıkılabilir, vereceğiniz tepkilere karşı da dikkatli olmanızda yarar var. İş ile ilgili yöneticileriniz sizleri eleştirebilir ve böyle anlarda abartılı tepkiler yüzünden kendinizi zor duruma da düşürebilirsiniz, aman dikkat! Bu hafta yeni bir iş teklifi durumu da söz konusu olabilir.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar