2019 Şubat ayı aylık burç yorumları

Yeni bir aya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? O halde yeni bir aya başlamadan önce 2019 Şubat ayı aylık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz. İşte 2019 Şubat ayı aylık burç yorumları..

2019 Şubat ayı aylık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
9 Şubat 2019 Cumartesi 11:48

ŞUBAT AYI AYLIK BURÇ YORUMLARI 2019

KOÇ BURCU

Şubat ayında kariyer iş konularınız gündemde olacak. İş başvuruları için uygun bir aydasınız. Maddi manevi fırsatları doğru değerlendirmelisiniz. 4 Şubat günü Venüs Oğlak'a geçerken siz de 1 Mart'a kadar şanslısınız.  5 Şubat tarihinde Kova burcunda 15 derecede bir yeniay oluşuyor. Geçmişte yaşadıklarınızı bitirmek geleceğe yönelmek istiyorsanız bu yeni ay tam da size bunu öğütlemeye geliyor. Ay sonu partnerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. 

BOĞA BURCU

Yapmayı planladığınız projelerinizi girişimlerinizi haftanın ilk gününden itibaren gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.İlişkinizde güven problemiyle ilgili sorunlar ortadan kalkıyor. İş fırsatları yakalayabilirsiniz, akılcı ve finansınızı düşünerek adım atın. 

İKİZLER BURCU

Uzun zamandır kendinizi baskı altında hissediyorsunuz bu tutumdan bu ay itibarıyla vazgeçiyorsunuz. İşinizle ilgili disiplinli davranmanız patronlarınız tarafından takdir ediliyor.Özel yaşamınızda aldığınız ayrılık kararıyla ilgili geri adım atıyorsunuz yeniden ilişkinize devam kararı alıyorsunuz. Romantik gelişmeler size mutluluk katacak. 

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu bu ay ekonomik anlamda doğru adımlar atacak. Sorumluluklarınızı yerine getirmekte sıkıntı çekmiyorsunuz. Özellikle arkadaşlarınızla yapacağınız işlerde saygınlaşacaksınız. Ayın ortasından itibaren finansal konularda pozitif yönlü bir seyir halindesiniz. Özel yaşamınızda ise hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ayrılık kararları almanızdaki en önemli sebep güven problemi. 

ASLAN BURCU

Bu ay Ocak ayında istediğiniz birçok hayali gerçekleştireceksiniz. Ekonomik olarak daha düzenli bir aydan geçiyorsunuz. Akılcı çözümler sizi bu ay zirveye taşıyacak. Sağlığınız ile ilgili ufak tefek sıkıntılar yaşayacaksınız. Mümkün olduğunca vitamin alın.Evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. 

BAŞAK BURCU

Başak burcu bireyleri bu ay boyunca iş yerindeki yeni fikirleri dinlemeli, her tecrübe size bir şeyler katacaktır. Finansal anlamda doğru yol almak size artı katacaktır. Özel hayatınız çok stresli, yanlış kararlar almamak için elinizden geleni yapmalısınız. Ani hareketlerden kaçının. 

TERAZİ BURCU

Terazi burcu uzun bir süredir iş yerine karşı negatif duygular biriktirmiş. Yeni iş başvuruları yapmaktasınız fakat mevcut işiniz iyileşmeye başlayacak. Ailenizle birkaç sıkıntı yaşamışsınız. Bu sıkıntılar düzelecek. Aşk konusunda Teraziler 2019 yılı boyunca çok olumlu haberler alabilir.

AKREP BURCU

Akrep burcu bu ay eğitim konusuna ağırlık verecek ve büyük bir cesaretle eğitim konusunda başarılara ulaşacak. İlişkilerinizde empati kurmalısınız. Arkadaşlarınızla tartışmamalısınız, yıpratıcı bir süreç yaşayabilirsiniz, anlık kararlar vermeyin.

YAY BURCU

Yay burcunu bu ay maddi konularda aldığı pozitif sonuçlar mutlu edecek. Fakat çevrenizdeki insanları iş hayatınızdan uzak tutun. Özel hayatınızda sevgilinizle ya da eşinizle problemler yaşayabilirsiniz fakat bu problemlerin çözümü de çok zor olmayacak. Bebek bekleyen Yaylar amaçlarına ulaşabilir.

OĞLAK BURCU

Bu ay gündeminizde iş ve finans konuları olacak. İş hayatında herkesi dinlemeyin, anlık kararlarınızda çevrenizdeki insanların etkileri olacaktır. Pişman olmamak için yatırımlarınızda özenli davranın. Aşk hayatında ise Oğlaklar mutlu bir ay geçirecek. Kendinizle yüzleşmek için çok güzel bir ay. 

KOVA BURCU

Yükseleni kova burcu olan bireyler iş ve eğitim konusunda istikrarlı bir tempoya bürünecek. Hedefinizi kendiniz belirleyin ve bu uğurda ilerleyin. Finansal zorluklarla karşılaşırsanız mantığınızı kullanın. Aşk hayatınızda ise bu hafta şanslı bir haftanın içine giriyorsunuz. Gerçekleşecek yeni ay hareketinin sizlere yansıması ise, yaşamınızda pek çok alanda en iyi noktaya gelmek için gökyüzü destekliyor sizleri.

BALIK BURCU

Burada Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanları ilgilendiren yorumlar yer almaktadır. İş hayatındaki sorunlarınızın çözüldüğü bir aydasınız. İş eğitim konularında rehber yardımı her zaman iyidir. Her olayı aşırı büyütmemeniz size katkı sağlayacak.Özel hayatınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Balık burçları eş veya sevgilinizin haksız yorumları ve suçlamaları yüzünden gergin zamanlar yaşayabilirler. Yeni ay hareketinin size en önemli etkisi haksızlıklara dur dedirtmesi olacak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar