için kaldı

11 - 17 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 11 Şubat 17 Şubat 2019 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor? İşte Merkür'ün hareketli olduğu 11 - 17 Şubat 2019 Haftalık Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Koç Burç Yorumları

11 - 17 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
9 Şubat 2019 Cumartesi 12:20

Merhaba sevgili burç yorumlarımıza değer gösteren kıymetli burç severler; bu hafta hepimize ilginç gelecek. Gökyüzünün hareketleri yine bütün burçları etkiliyor. Ne kadar inanılır gibi gelmese de gergin bir haftadayız. Bahar aylarına doğru Şubat 11-17 Şubat 2019 haftası burç yorumları biraz sizin canınızı sıkabilir. Maddi gelir ve hayattan aldığımız keyifi sorgulayacağımız enterasan bir haftaya adım atıyor. Pazartesi salı günleri çok fazla problem yaşamayacağız fakat çarşamba günü hepimizi etkileyecek. Çarşamba günü burçları ne mi bekliyor? Çarşamba günü mars ve uranüsün birleşmesini yaşayacağız. Mars ve Uranüs birleştiğinde neler mi olacak? Mars ve Uranüs'ün birleşimiyle ani olaylar yaşanabilir. Mesela kazalar artabilir, uçak düşmesi bile görülebilir. Aynı zamanda çarşamba günü birçok insan isyankar olacak. İsyankarlık arkadaşlık ilişkilerinin bozulmasına kadar etki edebilir. Araba yolculuğu yapacaksınız çok dikkatli olun, kaza oranının çok yüksek olabileceği bir gün çarşamba. İnsanlarla iletişim kurarken kavgacı tavırlardan uzak durun. Mars'ın boğa burcunda olması ise çok olumlu gelmiyor. Israrlı ve inatçı tavırlardan uzak durmakta fayda var. Hafta sonu ise muhteşem iki gün bizleri bekliyor. Hafta sonu her şey düzelecek.13 Şubattan itibaren bilhassa Boğa ve Akrep burcu genel anlamda yer üstü ve yer altındaki toprağı sembolize ettiği için dünya genelinde fay hatlarında şiddetli depremler beklenmektedir. Boğa burcu yer üstündeki ekili-dikili alanları da sembolize ettiğinden bu ekili ve dikili alanların ve çiftçilerin ciddi anlamda zarar görme olasılıkları mevcut. Ülkemizde hortum riski en son Antalya'da yaşanmıştı. Pekçok ilimizde bu tarz olayları görebiliriz. Toprakla ilgili heyelan, sel, toprak kayması, dolu yağışı, maden ocaklarının çökmesi, köprü ve yolların zarar görmesi gibi haberler çoğalabilir.

11 - 17 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu
yarı yolda bırakılanlarla yeniden buluşacak. İş ve eğitim hayatınızda zorlukları yeneceksiniz. Bu hafta özel hayatınız da sorunlar yok.
Bekar koçlar krizleri büyütmemeli. Fedakarlık yaptığınız müddetçe karşılık alacaksınız. Kıskançlıktan uzak durun.

Boğa Burcu
Boğa burçları güven duygusuyla muhteşem bir hafta geçirecek. Akıl ve mantıktan uzaklaşmadığınız müddetçe eğitim ve iş hayatında başarılısınız. İş hayatınızda güzel ortaklıklar yapabilirisniz. Katıldığınız etkinliklerle kapı kapıyı açacaktır. Ailenizde ufak tefek sorunlar yaşayabilrisinzz.

İkizler Burcu
Yüreğinizi dinlemelisiniz, biraz yüreğinizi ferah tutun. Özgürleşeceğiniz bir ortama adım atabilirsiniz. Çocuksuluktan uzaklaştığınız sürece kazançlarınız artacaktır. İş hayatınızda büyük bir başarıya imza atacaksınız. Aşk hayatınızda yeni bir yola baş koyabilirsiniz. Keşkelerinizden uzaklaşın.

Yengeç Burcu
Bu hafta kayıplarınız olacak. Kaybetmek yenilgi değildir, vazgeçmek yenilgidir.
İş ve eğitim hayatınızdaki sorunları aşacaksınız. İletişim yeteneğinize güvenin ve pozitif davranın.

Aslan Burcu
Seçeneklerinizi gözden geçirin. Finansal olarak mantığınızı kullanın rahatlama dönemindesiniz. Bazı arkadaşlarınızla
aranıza çizgi çekmekte fayda var. Özel hayatınıza dikkat edin, kıskanç insanlar çevrenizde ilişkinizi bozmak istiyor.

Başak Burcu
Aşırı sabırlı olmanız size Mars ve Uranüs'ün birleşeceği gün artı katacak. Fırsatları değerlendirmeden önce düzgün bir şekilde düşünmelisiniz. Aşk hayatınızda cesur olun fakat aceleci olmayın.

Terazi Burcu
Hiçbir şeyden vazgeçmeyin. Hafta boyunca iş hayatınızda profesyonel davranmalısınız. Herkesle samimi olmayın. İş hayatında samimiyet negatif
katkılar yapar. İş hayatınızda ak bir dönem var. Kazanımlarınız artacak, yeni kararlar her zaman olduğu gibi var. Aşk hayatınız canlanabilir.

Akrep Burcu
Akrep burcu bireyleri sürekli geleceği düşünüyor ama önemli olan anı yaşamaktır. Biraz pozitif bir haftadasınız. Aciliyetten ve inatlaşmaktan uzaklaşın. Kendi ayaklarınızın üzerinde duracağınız yeni bir hayat oluşturabilirsiniz.
Kıskançlıktan biraz uzaklaşın. Takıntı insanı da karşı tarafı da yorar.

Yay Burcu
Her şeyi yapabileceğinize inanın. İş hayatında sakinleşin. Sükünet her zaman iyidir. Aşk hayatınızda ani kararlar almayın, geri dönüşü olmayan yola girebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Anlamayana anlatmak zorunda değilsiniz. Sürekli kendinizi anlatmak zorunda kalıyorsunuz. İnsanlarla inatlaşmayın, yanlış bir hafta. Diplomasi ve resmiyetten vazgeçmeyin.Kendinize güvenmeniz herkes tarafından takdir edilecek.

Balık Burcu
Gökyüzünün size mesajı: Görmek istemeyen biri kadar kör değilsiniz. Arkanızdan dönen işleri fark edip kıyameti koparacaksınız. Hak ve adalet konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu dönem sonrası iş ve eğitim hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Evlilik sorunlarınızı da halledeceksiniz.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar