Mustafa Cengiz: Türk futboluna ve Galatasaray'a hayırlı olsun

Galatasaray, lider girdiği son haftada Göztepe'yi 1-0 mağlup etti ve puanını 75'e yükselterek 21. kez Spor Toto Süper Lig şampiyonu oldu. Şampiyonlukla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Cengiz, "Türk futboluna ve Galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Mustafa Cengiz: Türk futboluna ve Galatasaray'a hayırlı olsun
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
19 Mayıs 2018 Cumartesi 21:20

Başakşehir, Fenerbahçe'nin de şampiyonluk ihtimallerinin bulunduğu son haftaya lider giren Galatasaray, Göztepe deplasmanından 1-0'lık zaferle ayrıldı ve 21. kez Süper Lig'in en büyüğü oldu. Sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz maç sonunda açıklamalar yaptı. 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz "Bu şampiyonluğu bütün camiaya hediye ediyorum demiyorum, bütün taraftara, bütün Galatasaraylılara bu şampiyonluğu hediye ediyorum.Başından beri hakkımızla mücadele ettiğimiz bir şampiyonluk aldık. 18 takımı ve özellikle son haftaya yarışı götüren 4 takımı kutluyorum. İnşallah Avrupa'da bu şampiyonlukları şampiyonluklarla taçlandıracağımıza inanıyorum. Biz, perde gerisinde elimizden geleni yaptık. Bütün eziyeti taraftarımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımız çekti. Türk futboluna ve Galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum. Seçimi konuşmak istemiyorum. Ben tribündeki her taraftar gibi ateşli bir Galatasaray taraftarıyım. Bu makam, kutsal bir makamdır. İnşallah camianın teveccühü devam eder, sadece bunu söylüyorum." açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar