CANLI İZLE - Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle - Beşiktaş Fenerbahçe Bein Sports canlı izle

Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle. Süper Lig'in 23. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçı kaç kaç İşte sorusunun yanıtı ve Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz izle Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle bilgileri. İşte Beşiktaş Fenerbahçe 11'leri

CANLI İZLE - Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle - Beşiktaş Fenerbahçe Bein Sports canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
25 Şubat 2018 Pazar 18:22

Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle bilgileri haberimizde. Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig'in 23.haftasında saat 19:00'da Vodafone Stadı'nda 345. randevuda buluşuyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz izleme bilgilerine ulaşmak istereyen taraftarlar internette aramalara başladı. Şampiyonluk için en kritik maçlardan olan Beşiktaş Fenerbahçe maçında Beşiktaş, taraftarının desteğini de arkasına alarak ezeli arakibi Fenerbahçe karşısında galibiyet arayacak. Liderlik yarışında olan Fenerbahçe ise 3 puanın peşini bırakmayacak. Süper Lig'de geride bıraktığımız 22 maçta 11 galibiyet,8 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 41 puanla 4.sırada yer alan Beşiktaş, oynadığı son 22 lig maçında 12 galibiyet,8 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 44 puanla 3. sırada yer alan Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz şifreli yayınlayan kanaları sizler için derledik. Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle bilgilerini sizler için derledik. 

Oğuzhan Özyakup kadrodan kadrodan çıkarıldı

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup mide rahatsızlığı sebebiyle Fenerbahçe maçında ilk 11'den çıkarıldı.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE

STAT: Vodafone Park
SAAT: 19:00
YAYIN: BeIN Sports
HAKEM: Cüneyt Çakır

SAKATLAR: Atınç Nukan (Beşiktaş), Vincent Janssen, Yiğithan Güveli (Fenerbahçe)
CEZALI: Pepe, Talisca (Beşiktaş), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe) 

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Dusko Tosic, Adriano, Medel, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Vagner Love
YEDEKLER: Tolga, Utku, Caner, Fatih, Necip, Alpay, Lens, Negredo, Larin, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE: Kameni, Mauricio Isla, Roman Neustadter, Luis Neto, İsmail Köybaşı, Josef de Souza, Mehmet Topal, Nabil Dirar, Giuliano, Aatif, Jose Fernandao
YEDEKLER: Volkan, Erten, Alper, Mehmet Ekici, Şener, Valbuena, Skrtel, Oğuz Kağan, Serhat, Soldado
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Taraftarlar stadı doldurmaya başladı

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi heyecanını stadda yaşamak isteyen taraftarlar Vodafone Park'ı doldurmaya başladı.

15 otobüs ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın önünden 15.00'te hareket eden taraftarlar 1 saatlik yolculuğun ardından 16.00'da Beşiktaş derbisinin oynanacağı stada ulaştı.

Sarı-lacivertli taraftarlar güvenlik tedbirleri altında tünelden stada getirilerek kontrollü bir şekilde stada alındı.

Bu arada birbirlerini uyaran Fenerbahçeli taraftarlar otobüslerde cam kırmayıp, maddi zarar oluşturmadılar.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

İlhan Cavcav Sezonu Spor Toto Süper Lig 23. hafta maçında Beşiktaş, Vodafone Arena'da ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. 25 Şubat Pazar günü saat 19.00'da oynanacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Futbolseverlerin heyecanla bekledikleri Beşiktaş-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle (Tıklayınız)

http://tr.beinsports.com/

Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz izlenebilir mi?

Beşiktaş Fenerbahçe maçına ait bilgilere aşağıdaki haberler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi umutlarını yitirdi

Sezon başından bu yana lig, kupa ve Avrupa olmak üzere üç kulvarda mücadele veren Beşiktaş ligde ilk yarı beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Yoğun fikstürün de etkisiyle kayıplar yaşayan takım bu hafta içinde Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Almanya deplasmanında Bayern Münih'e 5-0 yenilerek tur şansını zora soktu. Şampiyonlar Ligi umutlarını kaybederek artık lig ve kupaya odaklanan Beşiktaş'ın ilk hedefi Pazar günkü derbide Fenerbahçe'yi mağlup etmek ve moral depolayarak şampiyonluk iddiasını güçlendirmek.

Fenerbahçe'den 15 maçlık yenilmezlik serisi

Süper Lig'e istediği başlangıcı yapamamasına rağmen haftalar geçtikçe toparlananan Fenerbahçe, geride kalan son 15 lig maçında yenilgi yüzü görmeyerek şampiyonluk yarışına ortak olmayı başardı. Bu anlamda iyi bir yenilmezlik serisi yakalayan Sarı-lacivertliler yüksek moralle çıkacakları Beşiktaş derbisini de kazanmak için olduçka ısrarcı olacak.

Kadıköy'deki maçı Fenerbahçe aldı

Ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

CANLI İZLE - Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle - Beşiktaş Fenerbahçe Bein Sports canlı izle

Sarı Kanaryalar 20. dakikada Giuliano'nun penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ise 86. dakikada penaltıda topun başına geçen Vincent Janssen durumu 2-0 yaptı. 87. dakika Ryan Babel'in attığı gol ise skoru belirledi, 2-1.

Kadıköy'de gergin maç

Kadıköy'de oynana gergin geçen karşılaşmada 5 kırmızı kart çıktı. 43. dakikada Ricardo Quaresma ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 45. dakikada ise Fenerbahçe'de Luis Neto oyundan atıldı. 85. dakikada Atiba Hutchinson kırmızı kart gören isim olurken, 88. dakikada ise İsmail Köybaşı doğrudan kırmızı kart ile takımını 9 kişi bıraktı. Maçı iki takım 9 kişi tamamlarken, maç bitiminde itirazlarını sürdüren Oğuzhan Özyakup ikinci sarı kartı görerek cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe derbiye 2 eksikle çıkıyor

Fenerbahçe’de derbiye 2 eksikle çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Hollandalı futbolcu Vincent Janssen ile sarı kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatarak hafta içi antrenmanlara başlayan Martin Skrtel'in ise kadroda yer alacağı düşünülüyor. Geçen hafta mide rahatsızlığı nedeniyle forma giyemeyen kaleci Volkan Demirel'in de tekrar kaleye geçeceği söylentiler arasında. Öte yandan Fenerbahçe’nin sarı kart sınırında bulunan oyuncuları ise şöyle; İsmail Köybaşı ve Roberto Soldado.

Fenerbhaçe ilk golü attğığı müsabakalardan galip ayılıyor

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de oynadığı karşılaşmalarda ilk bulduğu 14 karşılaşmada tam 12 kez sahadan galip ayrıldı. Bu maçların 2'sinde de berabere kalan sarı-lacivertli ekip, rakiplerine galibiyet fırsatı vermedi. Kanarya, ilk golü yiyerek geriye düştüğü 7 karşılaşmada ise skoru lehine çeviremedi. Bu mücadelerde 5 defa beraberliği sağlayabilen Fenerbahçe, 2 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Dirar sahada Valbune kulübede

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbi maçta Mathieu Valbuena'yı yedekte oturtarak yerine Nabil Dirar'a forma şansı vermeyi hedefliyor. Geçen hafta Alanyaspor maçında Valbuena'yla maça başlayan Kocaman, bu hafta Fransız yıldızı kenarda bekletecek. Valbeuna'nın yerine, Süper Lig'de ilk kez geçen hafta yedek oturan Dirar'ı il 11'de başlatacağı bekleniyor.

CANLI İZLE - Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle - Beşiktaş Fenerbahçe Bein Sports canlı izle

Kocaman, rahatsızlığı geçen Volkan Demirel'i de Carlos Kameni'nin yerine kaleye geçirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sarı kart cezalısı Hasan Ali'nin yerine ise İsmail Köybaşı oynayacak.

Fenerbahçe 21 maçtır galip

Fenerbahçe, Süper Lig’de 15 ve son 21 resmi karşılaşmayı kaybetmedi. Ligde son 15 karşılaşmada yenilmeyen Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise oynadığı 6 maçı da kazandı. Son mağlubiyetini geride kalan yıl 29 Eylül’de Süper Lig’de Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında 1-0’lık sonuçla yaşayan sarı-lacivertli ekip, daha sonra ligde oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler, son 21 resmi maçta ise 15 galibiyet, 6 beraberlikle önemli bir seriye imza attı.

Beşiktaş Fenerbahçe muhtemel 11'leri

Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısındaki muhtemel ilk 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Mauricio Isla, Roman Neustaedter, Luis Neto, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe, Giuliano, Jose Fernandao.

Gökhan Gönül ve Vida oynayacak mı?

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ile Domagoj Vida, takımla antrenmanlara çıkmaya başladı. Beşiktaş'ın derbiye, şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor;

CANLI İZLE - Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle - Beşiktaş Fenerbahçe Bein Sports canlı izle

Fabricio Agosto Ramirez, Gökhan Gönül, Gary Medel, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Ryan Babel, Vagner Love

Beşiktaş-Fenerbahçe 345. randevuda

Beşiktaş ile Fenerbahçe,Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 25. Şubat 2018 Pazar günü saat 19:00 oynayacağı maç ile 345. kez karşı karşıya gelecek. daha önce 344 kez karşı karşıya gelen Beşikat Fenerbahçe, 28 Kasım 1924’te Fenerbahçe’nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 94 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 344 maçta Fenerbahçe 131, Beşiktaş 123 galibiyet aldı, 90 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Rekabette Fenerbahçe’nin 472 golüne, Beşiktaş 431 golle karşılık verdi.

CANLI İZLE - Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle - Beşiktaş Fenerbahçe Bein Sports canlı izle

Fenerbahçe Beşiktaş karşısında 9 maçtır kaybetmiyor

Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı son 9 derbiyi de kaybetmedi. Ligde son derbi yenilgisini 27 Eylül 2015’te Beşiktaş karşısında alan sarı-lacivertliler, daha sonra Galatasaray ve Beşiktaş’la oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Fenerbahçe, yarın karşılaşacağı Beşiktaş’a karşı ise oynadığı son 5 resmi maçı da kaybetmedi. Sarı-lacivertliler, son 5 derbide rakibine karşı 3 galibiyet, 2 beraberlik ile sahadan ayırıldı.

Fenerbahçe Vodafone Park'ta yenilmiyor

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Park'ta yenilgi yüzü görmedi.

Dolmabahçe'deki yeni statta iki maça çıkan sarı-lacivertliler, birer galibiyet ve beraberlik elde etti.

Kocaman: Beşiktaş maçının getirisi 10 puan olacak gibi

Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ile ilgili düşüncelerini aktardı.

CANLI İZLE - Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle - Beşiktaş Fenerbahçe Bein Sports canlı izle

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Başakşehir maçının getirisi 3 puan olduysa, Beşiktaş galibiyetinin getirisi en az 10 puan olacak gibi gözüküyor" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bugün yapılan Beşiktaş maçı hazırlıkları öncesinde basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. İlk dört yılının Sakaryaspor’da geçtiğini ifade eden Kocaman, “O dönemde gençtik ve bu kadar göz önünde değildik. Yaptıklarım ve yapamadıklarımla 30-31 yıldır vitrindeki insanlardan biriyim. Hesap kitaplarla işi olmayan, evden işe işten eve giden bir insanım. Ancak söylediğim şeyler de göz çıkaracak kadar göze batan şeyler. 2010-2011 sezonunda ilk yarının son 3 maçında 3 tane maç skoru değiştiren penaltılar verildi. O zaman bir gazeteci ile yaptığım sohbetin yayımlanması benim çok ağrıma gitmiş ve beni çok üzmüştü. Bundan çok da utanmıştım. İki kişinin arasındaki konuşmayı izinsiz yazmak hoş değildi.

Sonuçlarında Şenol Güneş'in ertesi gün yaptığı basın toplantısında muazzam bir atak geldi. Demek ki bir yere temas etmişiz. Basın toplantısında inanılmaz bir şekilde üstten bakan bir tavır vardı. Sınırlarını aşan, ağır bir basın toplantısı yapmıştı. Şimdi de fotoğraf çok net ortada. Son 2-3 yıldır ligin panoramasına bakılabilir. Ben baktığım zaman her şey o kadar aleni gözüküyor ki. Çok net bir fotoğraf var ama hemen hemen herkes bunu kabullenmiş gibi gözüküyor. Ancak ben itiraz ediyorum. Hiç kimsenin hakkında gözüm yok. Öbür taraftan da çalışıp çabalıyoruz, insanlara saygılı davranıyoruz. Kimsenin hakkımı yemesini istemiyorum. Bu kadar basit” diye konuştu.

“Hakemlerin hak denen şeye riayet etmesini istiyorum”

Futbolun zor ve yaşam sınırında oynanan oyunlardan bir tanesi olduğunu dile getiren Aykut Kocaman, “Her kafa vuruşu bir travma. Her ayağın topa sokulması, ciddi bir sakatlık riski barındırıyor. Temasın çok yüksek olduğu oyunlardan bir tanesi. Nabzın 200'leri geçtiği bir oyun. Bu oyunda hakemlerin hak denen şeye riayet etmesini istiyorum. Sorumluluğunu duyduğum takımım adına kimseden bir gram bir şey istediğim yok. Doğal, hatalar lehimize ve aleyhimize olacaktır ancak oyunların şeklini çevirecek hareketlere ne pahasına olursa olsun tahammülüm yok. Bunu yapabildiğim kadar seslendirmeye çalışacağım. Yarın bizim lehimize de olursa aynı şeyi seslendireceğimize söz veriyorum. Bizim lehimize güçle de yaşayamam. Bu, içselleştirdiğim bir şey. Kimsenin hakkında gözüm yok, kimsenin de hakkımızı yemesini istemiyorum” şeklinde konuştu.

"Hakem kim olursa olsun arada kalacak"

Derbide iki takımın da durumunun düşünüldüğünde hakemin kim olursa olsun arada kalacağını dile getiren Kocaman, “Bazı takımların lehine iyi yönetildiği zaman hakemlere ne oluyor, bazı takımların da aleyhine yönettiği zaman neler oluyor? Esas güç dengeleri burada oluşuyor. Buraya bakmak lazım. 2015-2016 sezonunda Beşiktaş ile oynadığımız ve 2-0 kazandığımız derbiden sonra Cüneyt Çakır, Beşiktaş'ın hiçbir derbisini yönetmedi. Karşılaşmanın hemen ardından yapılan açıklamalara bakarsanız asıl fotoğrafı görebilirsiniz ve Cüneyt Çakır'ın neden Beşiktaş'ın hiçbir derbisini yönetemediğini anlarsınız. Her zamanki iyi niyetimle, insanlara duyduğum sonsuz güvenle sahaya çıkacağız. Hakemin sosyal çevresinin, ailesinin olduğunu, ondan beklentilerin olabileceğini bilerek, eğilmeden ve bükülmeden mesleki yanlışlar dışında doğru karar vermek için çaba göstereceğine inanıyorum. Her zamanki sonsuz güven duygumla maça böyle bakacağım. Umarım hiç kimsenin hakkına art niyet olmadan, kast edilmeden oynanan ve hak edenin kazandığı bir oyun olur” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş: Süper Lig'in de Türkiye Kupası'nın da favorsi biziz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda favori olduklarını söyledi. Güneş, ayrıca Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini belirterek, "Fenerbahçe’yi yendiğimizde onların üstüne çıkacağız” dedi.

CANLI İZLE - Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle - Beşiktaş Fenerbahçe Bein Sports canlı izle

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarına gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu. Almaya’nın soğuk havasından sonra İstanbul’un yaz gibi geldiğini söyleyen Güneş, “Maçın kötü geçmesinde moralsizlik oldu. Onu da üzerimizden atmak için uğraşacağız. 3 kulvarda başladığımız yarışlar vardı. Şimdi 2 kulvara kaldık. Şampiyonlar Ligi önemli bir hedefti. Gruptan çıkmak önemliydi. Bir üst tura çıkma hedefler arasındaydı. İlk maçta aldığımız sonuç hayal kırıklığı oldu. Şansımız hiç yok diyebiliriz. Oyun olarak daha iyi olmak isterdik. Umutlarımızı buraya taşımak isterdik, üzgünüz. Özellikle ikinci yarıda fizik ve moral olarak oyundan düştük. İlk yarıdaki savunma anlayışımız olumluydu. Güçlü bir rakip karşısında başarılı olamadık. Kötü kaybettiğimiz bir maç oldu. Takımızı ve ülkemizi iyi temsil etiğimizi düşünüyorum. Kötü sonuca rağmen iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Fair-play ruhu içinde oynamaya çalıştık. Bu üç kez böyle oldu. Sporting Lizbon, Dinamo Kiev ve Bayern Münih’e kaybettik. Herkesten özür dileriz. Ülkenin daha büyük başarılar layık olduğunu biliyoruz. Ülke bu tür sonuçlara alışmadığınız için aynı başarının size rakip olduğunu düşünüyorsunuz. Nereden nereye geldiğimizi çok iyi biliyoruz.

"Biz sahanın içerisinde kalırken, sahada dışında yıpratmak isteyenler de oluyor"

Nereye gideceğimizi de biliyoruz. Biz şikayet etmeden doğru işler yaparak başardık. Planlı, programlı olmaya çalıştık. Rakibimiz Bayern Münih’in nereden nereye geldiğini biliyoruz. Dürüstlükten vazgeçemedik. Hep saha içinde kaldık. Biz sahanın içerisinde kalırken, sahada dışında yıpratmak isteyenler de oluyor. Bu gelecek için kötü bir şey. Doğru değil. Yapılmasının hiçbir sağlıklı etkisi yok. Hem bize hem de diğer takımlara. Hep geçmişe değil, geleceğe bakacağız” diye konuştu.

Fenerbahçe Beşikataş maçının hakemi

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak maça atanan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, kariyerindeki 23. derbisini yönetecek.

Cüneyt Çakır'ın Beşiktaş Fenerbahçe maçı performansı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, derbide UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea ile Barcelona arasındaki ilk karşılaşmayı yöneten Çakır'ı görevlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'de 2001-2002 sezonundan bu yana görev alan Çakır, daha önce 22 derbide düdük çaldı. 1976 doğumlu Çakır, kariyerinde 5. kez Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine çıkacak. Çakır'ın iki takım arasında yönettiği 4 müsabakanın 2'sini Fenerbahçe kazanırken, 2 karşılaşma da berabere bitti. Fenerbahçe bu maçlarda 10 gol atarken, Beşiktaşlı futbolcular ise 6 kez gol sevinci yaşadı.

Tecrübeli hakem derbide 3 kırmızı, 26 sarı kart gösterdi

Cüneyt Çakır, düdük çaldığı Beşiktaş-Fenerbahçe maçlarında 3 kez kırmızı kartına başvururken, 26 sarı kart gösterdi. Tecrübeli hakem, geride kalan 4 maçta Fenerbahçe'den bir, Beşiktaş'tan 2 oyuncu ihraç etti. Çakır, 26 sarı kartın ise 14'ünü Fenerbahçe, 12'sini de Beşiktaşlı oyunculara çıkardı. Çakır, son olarak bu sezonun 9. haftasında Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 0-0 biten Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde görev yapmıştı.

Beşiktaş Fenerbahçe maçını yasadışı yollardan izlemek suç teşkil eder.

Süper Lig'in 23 haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya gelitor zorlu mğcadelede alınacak 3 puan her iki takım içinde çok önemli. Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle bilgilerini sizler için derledik. İnternette Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz izle aramaları yapan vatandaşlara bir uyarı ise beİN Sport üyeliği olmadan yasadışı yollarla izlenen maçlar suç kapsamına girmektedir. beİN Sport canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz (üyelik gerekmetedir) 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar