8 Şubat 2018 Perşembe reyting sonuçları- Bizim Hikaye mi yoksa Kut'ül Amare mi birinci oldu?

8 Şubat 2018 Perşembe reyting sonuçları- Bizim Hikaye mi yoksa Kut'ül Amare mi birinci oldu? İşte 8 Şubat reyting sonuçları..

8 Şubat 2018 Perşembe reyting sonuçları- Bizim Hikaye mi yoksa Kut'ül Amare mi birinci oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
9 Şubat 2018 Cuma 00:10

8 Şubat 2018 Perşembe reyting sonuçları açıklandı. Reyting birincisi Bizim Hikaye birinciliğini koruyabilecek mi? 6 dizinin oynayacağı 8 Şubat Perşembe akşamında bakalım kim şampiyon..

8 Şubat 2018 Perşembe Hangi Kanalda Hangi Dizi Var?

1. Bizim Hikaye / Fox TV
2. Mehmetçik Kut’ül Amare / TRT 1
3. Kanatsız Kuşlar / ATV
4. Vatanım Sensin / Kanal D
5. Siyah İnci / Star TV
6. Yuvamdaki Düşman / Show TV

Bizim Hikaye Total grubunda günü lideri konumunda. 8 ile 9 puan arasında bir reyting performansı bulunmakta. Bizim Hikaye’de Vatanım Sensin gibi oturmuş bir izleyici kitlesi olan bir yapım. Perşembe günlerinin merakla beklenen yapımlarından. Dizinin ayrıca sosyal medya reytingleride çok iyi. Kısaca yarıştan kolay kolay düşmeyecek bir yapım.

Bizim Hikaye 21.Bölüm Özeti

Yayıncı kuruluşun yeni haftada ekrana getireceği bölümle ilgili yaptığı özet açıklaması ise şu şekilde; Fikri’nin bir kızı daha olduğunu öğrenen aile neye uğradıklarına şaşırmıştır. Çocuklar, bir an önce Yeliz’i bulup donör olup olamayacağını öğrenmek isterlerken Fikri duruma el koyar ve büyük kızını bulup eve getirir. Yeliz’in ortaya çıkmasıyla ailenin düzeni değişir. Filiz, Yeliz’i eve alıp ona iyi davranmaya başlar fakat Tülay’ın gözü Yeliz’i hiç tutmaz. Tülay’a göre Yeliz, sinsi planların peşindedir. Yeliz ise aileye çabuk ısınmış gibi görünmektedir. Acaba Yeliz göründüğü gibi iyi kalpli biri midir, yoksa Tülay’ın düşünceleri gerçek midir?

Bizim Hikaye 21.Bölüm Fragmanı

Trt1 ekranlarında devam eden Kut'ül Amare dizisi ise 4. bölümü ile ekrana gelecek. Beklediği reytinglerin ilerisinde alan Mehmetçik Kutül Amare özellikle Afrine yapılan Zeytin Dalı Harekatı nedeni ile şanlı ordumuzun zaferlerle dolu geçmişini gözler önüne serdiği için oldukça başarılı gidiyor. Geçtiğimiz haftalarda da 2. sırada yer alan dizi Bizim Hikaye dizisinin hemen ardından 2. sırada yer alıyor. 8 Şubatta da beklentimiz Kutül Amare dizisinin 2. sırada yer alması. Kutül Amare 8 Şubat Reytinglerinde bakalım kaçıncı olacak.

Kut'ül Amare 4.Bölüm Özeti

Bağdat’a doğru giden Osmancık Taburu yolda uğradığı baskını başarıyla atlatmıştır. Süleyman Askeri, bir kez daha Cox’u hezimete uğratmış, taburuyla birlik yoluna devam etmektedir. Taburun girdiği çatışmada Mehmet’te büyük bir kahramanlık göstermiştir. Yaralı ayağına rağmen verdiği mücadeleyle Osmancık taburunu ne kadar çok istediğini bir kez daha ortaya koymuştur. Diğer taraftan Bağdat’a doğru giden Hüsrev kervansarayda Cox ile karşılaşır. Ancak her ikisi de birbirini tanımaz. Cox’un yeni hedefi bir an önce Bağdat’a vararak planlarına orada devam etmektir. Mehmet ise her şey yolunda gidiyor diye sevinirken kardeşi Said’in bir kez daha sert tepkileriyle karşılaşır. Said, Mehmet’in taburla birlikte olduğunu Süleyman Askeri’ye söyler. Ancak Süleyman Askeri’den beklemediği bir tepki alır. Zira Süleyman Askeri, Mehmet’in trende olduğundan haberdar olduğunu söyler. Said’e Bağdat’a varana kadar Mehmet’i saklamasını söyler. 

Kut'ül Amare 4.Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında 8 Şubat 2018 perşembe günü yayınlanan Vatanım Sensin dizisi de reytinglerde diğer önemli bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça güçlü kadrosu ile Kanal D nin zirveden uzaklaşan dizisi Vatanım sensin geçtiğimiz hafta 3.sırada yer almıştı. Bu haftada 3. sırada veya Kanatsız Kuşlar ile yer değiştirip 4. sırada da yer alabilir. Vatanım Sensin geçtiğimiz sezon her hafta birinci oluyordu reytinglerde.

Vatanım Sensin 44.Bölüm Özeti

Cevdet tutuklanıyor! Türk ordusu ve efeler, Yunan askerlerine karşı taarruza geçiyor! Azize'nin hayatında büyük yıkım noktası olan cinsel saldırıyı yapan Yunan komutanı, Cevdet tarafından öldürülmüştür. Yunan askerler tarafından tutuklanarak karargaha götürülen Cevdet, savaşın kaderini de değiştirmiştir. Nefsine yenik düştüğünü kabul eden Cevdet, artık dördüncü kolordunun başında olmayabilir. Cevdet'in başına geleceklerden korkan Aize, Yakup'tan yardım beklemektedir. Türk ordusu ve efeler, Yunanlara karşı bu savaşta yan yana çarpışacaktır. Sayıca ve silah olarak yeterli olmadıklarını bilen Türkler, vatan için ölmeye hazırdır.

Vatanım Sensin 44.Bölüm Fragmanı

Atv de ekrana gelen Kanatsız Kuşlar dizisi geçen haftayı 4. sırada kapatmıştı. bakalım Kanatsız Kuşlar 8 şubat 2018 perşembe kaçıncı sırada yer alacak reytinglerde izleyip göreceğiz.

Kanatsız Kuşlar 33.Bölüm Özeti

Zeynep ile Onur, başlarına gelen esrarengiz olayların nedenini anlamaya çalışırlar. Bütün tatsızlıkların arkasında Ahmet'in olduğunu düşünen Zeynep, tedirgindir. Onur ise umduğunu bulamadığı gezileri için üzülürken, dönüşte büyük bir hata yapar.Cemre, rahat hareketleriyle Emre'yi çileden çıkarınca iki kardeş fena halde kapışır. Bu durum Muzaffer'in onlar üzerindeki ilk babalık sınavıdır.Nefise, Muzaffer'in samimi ve sevecen yaklaşımlarına kayıtsız kalamaz. Tam bir aile olacaklardır sonunda. Ancak artık niyetini iyiden iyiye belli eden Kemal, hamlelerini büyütürken, amacına bir türlü ulaşamayan Tuba'nın da pes etmeye niyeti yoktur.

Kanatsız Kuşlar 33.Bölüm Fragmanı

Star tv de ekrana gelen Siyah İnci ise reytinglerde düşüşe devam ediyor. Geçen hafta 3,74 total reyting ile 11. sırada yer alan dizinin yavaş yavaş finale doğru gittiği aşikar. BAkalım 8 Şubat perşembe Siyah İnci Nasıl bir reyting alacak star tv de.

Siyah İnci 19.Bölüm Özeti

Hazal, Kenan’la yüzleşmesinden sonra darmaduman olmuştur. Fakat artık geri dönülmez bir yola girmiştir. Vural’la evlenmekten başka bir yol, başka bir kader yoktur Hazal için… Demiroğlu villasında nikah için hazırlıklar yapılırken, yaptıklarını Vural’ın da, Hazal’ın da yanına bırakmayacağına yemin eder Kenan… Bu sırada Ahmet, Sinan Demiroğlu için uyuşturucu kuryeliği yapmayı kabul etmiş, tek seferde çok büyük bir para kazanmanın hayaliyle, teslimatı yapmak için harekete geçmiştir. Fakat işler tahmin ettiği gibi gitmeyecektir.

Siyah İnci 19.Bölüm Fragmanı

Show tv de başarıyı arayan bir dizide Yuvamdaki düşman dizisi. Geçen hafta aldığı 3,19 total reyting ile 14. sırada yer alan dizi reytingleri artıramazsa büyük ihtimal erken finale gidecek. Sizlerde 8 Şubat 2018 Perşembe reytingleri hakkında yorum ve görüşlerinizi aşağı yazabilirsiniz. Resmi sonuçlar cuma günü saat 10.00 dan sonra açıklanmaktadır.

Yuvamdaki Düşman 3.Bölüm Özeti

Ceren, Tülin’i bertaraf ettikten sonra gözünü Yasemin’e diker. Yasemin’in yuvasını yıkmak için yapamayacağı şey yoktur. Ceren, Yasemin’in ilaçlarını değiştirerek Çifthanlı ailesine karşı onu hasta gösterecektir. Böylece Yasemin hastaneye yatırılacak ve her şey Ceren’e kalacaktır… Ama Yasemin ilaçlarının değiştirildiğini anlar ve kimin yaptığını öğrenmek için bir plan yapar. Ceren ise bu plandan habersizdir…. Acaba Ceren bu sefer kazdığı kuyuya kendisi mi düşecektir, yoksa bundan da kurtulmayı başaracak mıdır?

Yuvamdaki Düşman 3.Bölüm Fragmanı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar