11 Şubat Pazar reyting sonuçları yayınlandı-Survivor reytingleri nasıl?

11 Şubat reyting sonuçları yayınlandıktan sonra herkes Survivor reytingleri merak konusu oldu. işte 11 Şubat reyting sonuçları...

11 Şubat Pazar reyting sonuçları yayınlandı-Survivor reytingleri nasıl?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
12 Şubat 2018 Pazartesi 10:40

11 Şubat Pazar reyting sonuçları yayınlandı-Survivor reytingleri nasıl?
11 Şubat 2018 Pazar reyting sonuçları açıklandı. Survivor baladığı ilk günde reytingleri alt üst etti. Survivor severler 11 Şubat 2018 reyting sonuçları ne oldu? 2018 Survivor reyting sonuçları açıklandı mı? sorularının cevabını merak ediyor. 11 Şubat reyting sonuçları ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

11 Şubat 2018 reyting sonuçları Pazar günü takipçilerinin karşısına yeni bölümleriyle çıkan diziler içerisinden hangisinin diziseverler tarafından daha fazla izlendiğini gösterdi.

11 Şubat 2018 Pazar Akşamı Hangi Kanalda Hangi Diziler Var?

TRT1-Aslan Ailem
ATV-Cennetin Gözyaşları
Kanal D-Çocuklar Duymasın
FOX TV-Savaşçı
TV8-Survivor

11 Şubat Pazar reyting sonuçları

Çocuklar Duymasın 27.Bölüm Özeti

Çocuklar Duymasın son bölümü ile izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Meltem'in Tutku hakkında söylediklerine kimse inanmasa da Meltem'in bambaşka planları vardı.

Aslan Ailem 16.Bölüm Özeti

Burcu ve Hatice çiftliğin yeni sahipleridir artık. Fakat bu durum yeni bir karışıklığa sebep olur. Birlikte yaşamayı beceremeyen Hatice ve Burcu’ya ders vermeye kararlı olan Murat evi ikiye böler. Bu durumdan en fazla muzdarip olan Gayret, çareyi Sevgi’nin evine kaçmakta bulacak ancak orada büyük bir sürprizle karşılaşacaktır. Hatice ve Burcu çiftlikte nasıl yaşayacaklarıyla ilgili kural ve yasaları belirlerken Mutlu’dan şahitlik etmesini ve telefona kaydetmesini isterler. Fakat çekilen görüntülerin başka kayıtlarla karışması Mutlu ve Rıfkı cephesinde bambaşka bir maceranın başlamasına sebep olur. Gelişen olayların sonunda kabak Hatice ve Burcu’nun başına patlayacaktır. Çıkan büyük kriz Murat’ın bile üstesinden gelemeyeceği bir boyuta gelecektir.

Cennetin Gözyaşları 16.Bölüm Özeti

Yeni fragmanın yayınlanmasıyla birlikte sır perdelerinin de yavaş yavaş çözüldüğü görülüyor. Cennet, kendini yapayalnız hissederken, Kaya kızının kalbini kazanmak için elinden geleni yapar. Melisa ve Selim’in birlikte olduğunu düşünen Cennet, en büyük destekçisini yitirmiştir. Melisa ise bu durumu fırsata çevirerek Selim’le yakınlaşma peşindedir. Aile içinde yaşanan sıkıntıları da bahane ederek Selim’in evine yerleşir. Amcası ve babası bu duruma karşı gelse de, Melisa son derece kararlıdır. Fragmanın dikkat çeken başka bir noktasıysa, Cennet’in Selim’e karşı sert tavrıdır.

Savaşçı 31.Bölüm Özeti

Pia'nın zehirli kahveyi hazırlayıp Albay Kopuz'a sunduğu sırada, karargaha gelen Temo'yla ilgili önemli bir istihbarat, Kılıç Timi'ni harekete geçirir. Fakat Temo, hazırladığı sinsi planını hemen devreye sokar. Temo ve adamlarıyla büyük bir çatışmaya giren Kılıç Timi, gelişen beklenmedik bir durumla, zamana karşı yarışmak zorunda kalır. Ama Temo'yu ölü ya da diri ele geçirmeye kararlı olan Yüzbaşı Kağan'ın ve Yüzbaşı Haydar'ın vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.Aşağıdaki linkten Savaşçı son bölümünü yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar