İstanbullu Gelin 37.bölüm fragmanı yayınlandı

Cuma akşamlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin dizisinin 37.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler yaşanacak haberimizin detayında.

İstanbullu Gelin 37.bölüm fragmanı yayınlandı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
16 Şubat 2018 Cuma 12:32

Star TV ekranlarında Cuma akşamları izleyiciyle buluşan İstanbullu Gelin dizisinde heyecan sürüyor. Dizinin geçtiğimiz haftaki bölümlerinde ortalık bir hayli karıştı. Esma hanım Galip ile ilişkisini duyurmasının ardından oğulları kendisine cephe almıştı. Kısacası 9 Şubat Cuma tarihli İstanbullu Gelin 36. bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Finalde Fikret’in telefonundaki mesajı okuyan İpek, büyük bir şok yaşarken; Adem aldığı haberle yıkıldı. Peki İstanbullu Gelin 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 37. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan İstanbullu Gelin son bölüm Star TV’de izleyicilerle buluştu. 9 Şubat tarihli İstanbullu Gelin son bölümde, Evlilik kararı alan Osman, Garip'in eski eşi ile Esma'yı karşı karşıya getirdi.Yangın gerçeğini öğrenen Faruk harekete geçti. Her şeyin yolunda olduğunu düşünen Adem aldığı bir haberle en büyük kâbusunu yaşayacaktır. İşte, İstanbullu Gelin son bölüm izleme linki.

İstanbullu Gelin 37. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlandığı takdirde haberimizden izleyebilirsiniz. Son bölümde Faruk ve Esma arasındaki yüzleşme Reyhan'ı hayatının en zor seçimini yapmak zorunda bırakır. Gerçeklerle yüzleşemeyen İpek, Kıymet'ten duydukları ile neye uğradığını şaşırır. Ufak bir talihsizlik Süreyya'nın aklından bile geçiremeyeceği bir noktaya evrilir. Osman ve Burcu'nun aldıkları karar, başta Esma olmak üzere herkesi şaşkına çevirecek bir ismin Bursa'ya gelmesine neden olur. Her şeyin yolunda olduğunu düşünen Adem aldığı bir haberle en büyük kâbusunu yaşayacaktır.

İstanbullu Gelin Dizisinin Konusu Nedir?

İstanbul’da yaşayan Süreyya genç yaşta annesini ve babasını kaybetmiş hayatın ağır yükünü sırtlamış çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Ansızın karşısına çıkan Bursa’lı zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olup Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi. İstanbul’da yetişmiş olan Süreyya özgürlüğüne düşkün, modern bir kadınken, Faruk ise modern görünümüne rağmen ailesine, gelenek ve görenekleri sıkı sıkıya bağlıdır.

Süreyya eve adımını atarken ev halkını yavaş yavaş tanıyacaktır. Herkesin tek hakimi olmak isteyen kayın validesi Esma hanım, tek işi genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, Kocasının her biri birbirinden sorunlu olan kardeşleri Fikret, Osman ve Murat ile boğuşurken Faruk ise hiç hesapta yokken ortaya çıkan sürpriz düşmanıyla baş etmek zorunda kalacaktır. Olaylar geliştikçe neredeyse 400 yıldır tüm haşmetiyle dimdik ayakta duran konak temellerinden sallanacak ve tüm aile bundan nasibini alacaktır.

İstanbullu Gelin 37.Bölüm Fragmanı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar