Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ve Diriliş Ertuğrul 'Atsız Bey' Orhan Kılıç hangi filmde oynayacak?

Esra Erol'un kardeşi, Alişan'ın eski sevgilisi Eda Erol'un hangi filmde oynayacağı belli oldu. Eda Erol, Orhan Kılıç'ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini üstlendiği 'Fırtına Murat En Uzun Gece'nin hazırlıkları tamamlandı.

Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ve  Diriliş Ertuğrul 'Atsız Bey' Orhan Kılıç hangi filmde oynayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
10 Mayıs 2018 Perşembe 16:25

Esra Erol'un kardeşi Eda Erol hangi filmde oynayacak?

Çekimlere İzmir'de başlanan filme adını veren 'Fırtına Murat' karakterini Orhan Kılıç canlandırıyor. İzmir ve çevresinde bir ayda çekilecek filmde Orhan Kılıç'a; Cem Kılıç, Murat Aydın, Eda Erol, Gamze Dar, Mustafa Yılmaz, Ece Müderrisoğlu, Ayça Denker ve Umut Özkan eşlik edecek.

'Fırtına Murat En Uzun Gece' ne zaman vizyona girecek?

Henüz 'Fırtına Murat En Uzun Gece' filiminin ne zaman vizyona gireceği belli olmadı ama Eylül ayı itibariyle vizyonda olacağı konuşuluyor. 

Diriliş Ertuğrul 'Atsız Bey' Orhan Kılıç kimdir? Kaç yaşında, nereli?


Yeni sezonuyla ortalığı kasıp kavurmaya kaldığı yerden devam eden Diriliş Ertuğrul'a gelen yeni oyuncular kervanına son bölümüde başarılı oyuncu Orhan Kılıç da dahil olacak. Diriliş Ertuğrul'da Atsız Bey karakteriyle izleyeceğimiz Orhan Kılıç kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

1974 yılında Almanya’da dünyaya gelen Orhan Kılıç, Ahmet Orhan ve Gülhanım Kılıç çiftinin evladıdır. Aynı zamanda Alman vatandaşı olan başarılı oyuncu, oyunculuk eğitimini Berlin Yüksek Sanatlar Akademisinde almıştır. 2000 yılında akademiden mezun olan Kılıç, 2 yıl süreyle tiyatroyla ilgilenmiş ve daha sonrasında Türkiye'ye dönüş yapmıştır.

Almanya'da rol aldığı bir tiyatro oyunundaki başarısı ile en iyi erkek tiyatro oyuncusu ödülüne layık görülen Kılıç, Türkiye'de birçok dizi projesinde rol almış ve kısa sürede ekranların aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir.

2010 yılında Hürriyet gazetesi muhabirlerinden Sema Eren ile dünya evine girmiştir.

2005 yılında Güz Yangını dizisiyle tanınan oyuncu, dizide 'Sefa' karakterine hayat vermiştir. Daha sonra birçok dizi projesinde rol alan Orhan Kılıç; Sağır Oda, Elveda Rumeli, Aşk Bir Hayal dizilerindeki rolleriyle başarıyı yakalamıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar