Danla Bilic'in seçim yorumu

Danla Bilic adıyla tanınan ünlü YouTuber Neslihan Damla Akdemir'in Muharrem İnce'nin Maltepe mitingine katılması sosyal medyada büyük ses getirmişti. Ünlü YouTuber, seçim sonrası açıklamalarıyla tekrar gündemde.

Danla Bilic'in seçim yorumu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
26 Haziran 2018 Salı 12:50

24 Haziran seçimlerinde oyunu Muharrem İnce'ye vereceğini paylaşan sosyal medya fenomeni Danla Bilic'ten seçimden sonra da olay bir açıklama geldi.

"4 sayfa gazete okuduktan sonra..."

İsmail Küçükkaya ve Muharrem İnce arasındaki mesaj polemiğine tepkisiz kalmayan Danla Bilic, attığı tweet ile Küçükkaya'yı eleştirdi. Bilic, Küçükkaya'nın "Ben gazeteciyim" açıklamasına "4 sayfa gazete okuduktan sonra ben" yorumunu yaptı.

Bilic seçim sonuçlarının ardından ise yaptığı şu açıklamayla herkesi şaşırttı:

"Kimseyi kırmadan kendi fikrimi savunmaya çalıştım inşallah yapabilmişimdir. İstisnalar var ama önemli değil, benimle aynı fikri savunmayıp saygı duyan herkese de cok teşekkür ederim. Şimdi normale dönüyoruz, carlamaya devammmmmm.

Neyse canım dostlarım ben gerizekalı yaşamıma geri dönüyorum. Dün Instagram'da bir şey olmamışcasına far paleti paylaşan embesil dostlarımın story'lerini izleyeceğim. Bir şey olursa yardıma falan ihtiyacınız ne bileyim dürtersiniz BY"

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar