Neslihan Damla Akdemir (Danla Biliç) kimdir?

Youtube üzerinden çektiği videolarla popülerliği yakalayan Danla Biliç kimdir? Danla Biliç'in gerçek adı Neslihan Damla Akdemir'mi?

Neslihan Damla Akdemir (Danla Biliç) kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
21 Temmuz 2018 Cumartesi 09:04

Son dönemlerde sosyal medyanın her alanında konuşulan ünlü fenomen Danla Biliç'i yakından tanımaya ne dersiniz? Gerçek isminin Neslihan Damla Akdemir olduğu söyleniyor doğru mu?

Danla Biliç kimdir? Youtube'da videolarıyla tanınan başarılı isim Danla Biliç, aynı zamanda çok sayıda takipçiye sahip. Sosyal medya fenomeni olan Danla Biliç kimdir sorusu ise gündemden düşmüyor. İşte Danla Biliç hakkında merak edilenler...

Makyaj videolarıyla YouTube'a yeni bir soluk getiren ve sosyal medyanın en çok konuşulan ve en dikkat çeken isimlerinden Danla Biliç'i mercek altına aldık. Mutlaka duymuşsunuzdur bu ismi, ya da herhangi bir repliğini görmüşsünüzdür. Son 6 ayda YouTube'da 1 milyon, Instagram'da yaklaşık 2 milyon ve Twitter'da yaklaşık 600 binlik bir takipçiye ulaşarak hepimizin gönlünde taht kuran ve gelene geçene sallayarak söylemediklerimizi milyonlara anlatmaya çalışan koca yürekli Youtuber Danla Biliç bakalım kimmiş.. Sosyal medya üzerinden ünlü futbolculara 'Ronaldo taktiği' uyguladı ve trans birey olduğğunu iddia ederek dikkatleri üstüne çekti. Futbolcu düşürmesiyle ilgili bir video da çeken Danla, trans birey iddiaları yalanlayarak o konuya da açıklık getirdi.

Trans birey olduğundan, cinsiyetini değiştirdiğinden bahsetti Twitter'da uzunca bir süre. Hatta video bile çekti "Kestirdim ulan!" diye. O zamanlar çok fazla takipçisi yoktu. Bir güzel ekmeğini yedi bu şakanın. Hatırlayanlar bilir Cristiano Ronaldo'nun Cansu Taşkın'a Instagram'dan "Send me number" diye mesaj attığını. Danla Bilic de aynısını birkaç futbolcuya yaptı, sonra onu Twitter'dan paylaştı. Haliyle birden popüler oldu. Takipçisi gittikçe artmaya başladı. Şimdilerde ise açtığı Youtube kanalından paylaştığı makyaj videolarıyla herkesin dilinde. Paylaştığı videolar çok fazla izleniyor, 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde yaklaşık 800 bin aboneye ulaştı kanalı.Videolarına verdiği isimler oldukça ilgi çekici. Mesela "Tinder'da sevgili bulan kız makyajı, yılbaşını Merveler'de kutlayan kız makyajı" gibi.

NESLİHAN DAMLA AKDEMİR- DANLA BİLİÇ KİMDİR?

Gerçek ismi Neslihan Damla Akdemir olan Danla Biliç, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu. Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Bilic, kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlara da başlamıştır. Danla Biliç şimdiler de ise Makyaj Avcıları adlı yarışma programında sosyal medya fenomenleri Kedi Mari ve Berk Yılmaz ile birlikte jüri üyeliği yapmaya hazırlanmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar