Kerimcan Durmaz Danla Bilic’e ne hediye aldı, fiyatı nedir?

Kerimcan Durmaz’ın yakın arkadaşı olan Danla Bilic’e doğum günü için ne hediye aldığı ve fiyatı merak konusu oldu. Kerimcan Durmaz Danla Bilic’e ne aldı, fiyatı nedir?

Kerimcan Durmaz Danla Bilic’e ne hediye aldı, fiyatı nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
17 Ekim 2018 Çarşamba 09:34

Ünlü youtuber Danla Bilic, 24 yaş gününü kutladı. Doğum gününe birçok yakın arkadaşı da katıldı. Doğum gününde en dikkat çekici detay ise yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz’ın aldığı hediyenin fiyatıydı. Kerimcan Durmaz Danla Bilic’e kaç liralık hediye aldı?

Kerimcan Durmaz Danla Bilic’e ne aldı, fiyatı nedir?

Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşı Danla Bilic'e doğum günü hediyesi olarak ünlü bir takı markasının bilekliğini aldı. Parti esnasında Kerimcan'ın hediyesini gören YouTuber Danla Bilic'in şaşkınlıktan ağzı açık kaldı. Kerimcan, yakın arkadaşına yüksek fiyatlarıyla bilinen ünlü bir markadan bileklik hediye etti. Durmaz'ın aldığı bilekliğin değeri ise 36 bin 465 TL.

Danla Bilic'in doğum günü partisine Demet Akalın, Samet Liçina, Caner Çalışır, Aslı Bekiroğlu, Zeynep Bastık, Müge Boz, Dila Tarkan, Ece Seçkin, Duygu Özaslan ve Mert Vidinli olmak üzere birçok ünlü isim katıldı. Danla Bilic, sosyal medya hesabından partiden bir fotoğraf paylaşarak, "İyi ki" notunu düştü. Partiye katılan ünlü isimler de, sosyal medya hesaplarından partiden paylaşım yaptılar. Partide, Aslı Bekiroğlu ve Zeynep Bastık sahneye çıkarak şarkı söyledi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar