23 Ekim 2018 Salı günlük burç yorumları

23 Ekim 2018 Salı günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

23 Ekim 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
23 Ekim 2018 Salı 08:00

23 EKİM 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Uzun süredir sizi zor durumda bırakan maddi sorunlar artık bitiyor. Bugün işinizle ilgili alım satımlar da yüzünüzü güldürebilir. Özel hayatınızda ise aşırı giden kıskançlık kriziniz sorunlara neden olabilir. Bu konuda partnerinize karşı güven duygunuzu kazanmalı ve onunla konuşmalısınız.

BOĞA BURCU

Güçlü ve inançlı yapınız sayesinde bu başarılarınız da yerinde saymayacaktır. Bu yapınız iş yerinizde ayrı bir taktir görüyor. Özel yaşamınızda ise çok fazla kibir yapmanız ilişkinize zarar verebilir. Bugünlerde havalardan kaynaklı olarak sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün her zamankinden daha mutlu ve huzur dolu olabilirsiniz. Geçmişteki yaşadıklarınız sizi her ne kadar yorsa da bugün keyfiniz hep yerinde olabilir. Çalışma hayatınızda sizin dışınızda gelişen olayları kontrol altına almanız içinizi rahatlatabilir. Maddi konularda da olumlu gelişmeler olabilir.

YENGEÇ BURCU

Bugün hiç planda olmayan harcamalar içine girebilirsiniz. Bu da güne biraz tatsız başlamanıza neden olabilir ancak akşam saatlerine doğru keyfiniz yerine gelebilir. Yakınlarınızın maddi ve manevi destekleri de içinde bulunduğunuz sıkıntıyı hafifletebilir.

ASLAN BURCU

Bugün özel hayatınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Geçmiş zamanda tanıştığınız biri hakkında bazı haberler alabilirsiniz. İlgilenmeniz gereken konuları derin düşünerek karar vermelisiniz. Maddi konulardaki geliriniz kariyerinizle doğru orantılı yükselebilir.

BAŞAK BURCU

Bugün çalışma hayatınızda maddi konularla ilgili olarak olumlu gelişmeler yaşanabilir. Parasal konulardaki beklentileriniz yavaş yavaş gerçekleşebilir. Bugün alacağınız bir hediye ayrıca keyfinize keyif katabilir. Son zamanlarda ihmal ettiğiniz yakınlarınızla artık bugün ilgilenmelisiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün insanlarla iletişim kurarken sezgilerinize kulak vermenizde fayda var. Böyle yaparsanız tahmininizden daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugünlerde çevrenize karşı daha duyarlı olursanız iş hayatınızda daha başarılı olmayı başarabilirsiniz.

AKREP BURCU

Bugün duygularınızdan ziyade mantığınızla hareket etmelisiniz. Duygusal haliniz kötüye kullanılabilir ve size pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınıza bugünlerde dikkat etmenizde fayda var. Özel hayatınızda ise güzel gelişmelerin yaşanması an meselesi.

YAY BURCU

Özel hayatınız için kritik bir gün geçirebilirsiniz. Kıskançlık ve şüphe duyguları nedeniyle bazı sorunların yaşanması da olabilecekler arasında. Bu duyguların benliğinizin ötesine geçmesine izin vermeyin. Aksi halde ileride pişmanlık duyacağınız durumlar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

İçsel olarak kendinizi dinlendirmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Yaşadıklarınızın genel bir değerlendirmesini yapmak durumunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki bir arkadaşınızla hemen çözülemeyecek ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU

Başarı hayatınızın her anında olması gereken bir ayrıntı ancak bugünlerde durumu abartmanız sizi fazlasıyla yıpratabilir. Bir süreliğine de olsa elinizi ayağınızı yoğun tempodan kurtarmalı ve dinlenmelisiniz. Eğer bunu yapmazsanız başarı isteğiniz de zamanla azabilir.

BALIK BURCU

İş hayatınızda sizi ilgilendiren konularda cesur olmanın avantajını yaşayabilirsiniz. Kendinizi işinizle ilgili en iyi şekilde ifade etmek yararınıza olabilir. Eleştirilere ve kıskançlıklara açık olmalısınız. Zamanlar artan manevi yönünüzle birlikte kendinize olan güveniniz daha da iyi noktaya gelebilir.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar