için kaldı

22-28 Ekim 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 22-28 Ekim 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

22-28 Ekim 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
22 Ekim 2018 Pazartesi 08:24

22-28 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Önemli işlerinizi hafta içine yaymak yerine hafta başından halletmeye çalışın. Parasal anlamda oldukça kazançlı çıkacağınız bir hafta sizi bekliyor. Ancak hafta sonuna doğru para ile ilgili bir konuda ani gelişmeler yaşanabilir.

BOĞA BURCU

Bazı işlerinizi haftanın ilk günü çözmek yerine hafta ortasında çözmek daha mantıklı olabilir. Bu işler sizi biraz yorabilir haberiniz olsun. Gelecekle ilgili planlarınız hayatınıza hız kazandırabilir. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Bazı işlerinizin gidişatı gereği yakın arkadaşlarınızla beraber yol almak durumunda olabilirsiniz. Bu hafta iş hayatınıza harcayacağınız vakit oldukça fazla. Hafta ortasında beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Gerek işinizle ilgili gerekse özel hayatınızla ilgili sorumluluklar bu hafta sizi yorabilir. Çok çabuk morali bozulan biri olarak bu durumlar enerjinizin düşmesine neden olabilir. Salı gününden itibaren aşk hayatınızda pozitif gelişmeler yaşanabilir.

ASLAN BURCU

Çalışma hayatınız hafta başında sizi zorlayabilir. Ayrıca bu hafta sağlığınıza dikkat etmeniz her zamankinden daha önemli. Ev ve aile konularında bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü ise iş hayatınızda beklenmedik bir sürpriz yaşanabilir.

BAŞAK BURCU

Bu hafta hiç olmadık yerden çıkan ödemeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İletişimsel konularda ön plana çıkacağınız bir hafta. Bu konuda sıkıntınız varsa da çözüme kavuşabilir. Fikirlerinizde bazı kişilerle sürtüşmelerin yaşanması da büyük ihtimallerin arasında.

TERAZİ BURCU

Bu hafta kendinizi ilişkinize verebilirsiniz. Bu nedenle işle özel hayatınız arasında denge sorunları yaşayabilirsiniz. Bazı davranışlarınız özel hayatınızda sorun teşkil ediyor olabilir. Bu hafta ayrıca maddi konulara da ağırlık verebilirsiniz.

AKREP BURCU

Yorucu bir hafta geçirmeye hazırlıklı olun. Hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda bazı konuları düzene koymakta zorlanabilirsiniz. Hafta ortasında ise güveninizi yeniden kazanabilirsiniz. Hayatınıza dair büyük adımlar atacağınız bir döneme giriyorsunuz.

YAY BURCU

Hafta başında birtakım aktivite yapma isteği içinde olabilirsiniz. Hafta boyunca ise kendi isteklerinize ve yapacaklarınıza yoğunlaşabilirsiniz. Hayatı daha iyi anlamlandırmak size iyi gelebilir. Geleceği gözden geçirmek ve neler yapacağınıza karar vermek için uygun bir hafta.

OĞLAK BURCU

Önemli sorumluluklarınızı hafta başında sabah saatlerinde yapmak durumunda hissedebilirsiniz. Hafta boyunca da önemli bir konuya yoğunlaşabilirsiniz. Bu hafta sosyal çevreniz daha önemli bir hal kazanmaya başlayabilir.

KOVA BURCU

Yakın çevrenizde yaşananlar sizi de yakından ilgilendirebilir ve etkileyebilir. Hafta başında iş hayatınızda beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Bu durum fazlasıyla moralinizin bozulmasına neden olabilir.

BALIK BURCU

Bu hafta maddi durumunuzla ilgili detaylar önem kazanabilir. Girişimlerinizi hafta ortasında gerçekleştirmeniz daha doğru olabilir. Uzaktaki akrabalarınızdan bazı haberler alabilirsiniz. Ağzınızdan çıkacak birtakım sözler şok etkisi yaratabilir aman dikkat.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar