20 Ekim 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

20 Ekim 2018 Cumartesi günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

20 Ekim 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Ekim 2018 Cuma 16:51

20 EKİM 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün de özel hayatınızda süren sorunlar devam edebilir. Bunun nedeni sizin sürekli bazı konuları tekrarlamanız. Bu kadar geçmişe takılıp kalmamalısınız çünkü sizi ruhsal anlamda yıpratıyor. Maddi alanda beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Uzun zamandır zihninizi meşgul eden soruların cevabını bugün bulabilirsiniz ve tüm kararsızlığınızı giderebilirsiniz. Çözmüş olduğunuz bu sorunlar sizde rahatlık sağlayacak ve işinize olumlu yansıyacak. Özel yaşamınızda ise bir kişinin gelmesi tüm planınızı değiştirebilir.

İKİZLER BURCU

Bugün iş hayatınızdaki kalıplaşmış tarzdan uzaklaşmalısınız ve yeni fikirlerle yolunuza devam etmelisiniz. Aynı düzlükte giden birçok şeyi değiştirmeniz sayesinde olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Hayatınızdaki bu değişim sizi korkutmamalı ve isteklerinizi rahatlıkla dile getirmelisiniz.

YENGEÇ BURCU

Son zamanlarda neredeyse işle alakanız yok. Özel yaşamınızdaki sorunlar hayatınızı bu denli etkilemişken biran önce toparlanmalı ve buna son vermelisiniz. Bu sorunu çözüme kavuşturmadığınız taktirde ne iş hayatınızda ne de özel hayatınızda başarıyı yakalamayabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Kararlarınızı tek başınıza almanız son derece önemli ancak karar alma sürecinde fikir almanızda fayda var. Karar alırken çok fazla zihninizin bulanmasına izin vermeyin. Özel hayatınızda ise bugünden itibaren gönül ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olabilir.

BAŞAK BURCU

Bugün sizin için oldukça sürpriz dolu geçebilir. İş hayatınızda size sunulan teklifleri iyi değerlendirmenizde fayda var. Sizi en iyi seviyelere getirecek bir yol çizmelisiniz. İş arıyorsanız da bugünden itibaren başvurularınıza başlayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Son zamanlarda ailevi sorunlardan kaynaklı olarak bazı huzursuzluklar söz konusu olabilir. Gerek bu konularda gerekse özel hayatınıza karşı bu yaklaşım ve tutumunuz size her anlamda avantaj sağlıyor. Çoğu konuda haklı çıkmanız birçok kişinin sizinle uğraşmasının önünü geçecektir.

AKREP BURCU

Uzun zamandır beklediğiniz ticari teklif bugün gelebilir. Geleceğiniz için faydalı olacak olan bu adımları atmaktan kaçınmayın. Özel yaşamınızda ise partnerinizle birlikte katılacağınız bir davette hiç de tahmin edemeyeceğiniz sonuçlar doğurabilir. Sakin ve tutumlu yapınızı koruduğunuz sürece başarılı olabilirsiniz.

YAY BURCU

Bugün özel hayatınızda romantik fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özel hayatınızda sancılı geçen uzun bir sürecin ardından artık mutlu olma zamanınız geldi. İş hayatınızda yeteneklerinizi ortaya koymaya başladıkça kariyer hayatınızda her şey yoluna girebilir.

OĞLAK BURCU

Son günlerde istediğiniz tek şey hayatınızdaki kişi ile daha fazla zaman geçirmek. Bu konunun da çözümü sizde çünkü iş hayatınızda bazı şeyleri düzene koymanız gerekiyor. Ayrıca işi sadece işte bırakmadan özel hayatınıza zaman ayıramayabilirsiniz.

KOVA BURCU

Özel hayatınızda olup biteni açıkça belirtmeniz hem ilişkinize hem de size zarar getirebilir. Yaşadıklarınızın birebir sizinle ilgisi yok bu nedenle kendinize yüklenmeyi bir kenara bırakın. Bu aralar kesinlikle birilerinin dolduruşuna gelip hareket etmemelisiniz.

BALIK BURCU

Bugün işinizle ilgili bazı zorluklarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Önünüze bir takım evrak işleri sunulabilir. Bunları titizlikle incelemelisiniz. İş hayatınızda ise bu kadar kararlılık sizi başarıya götürebilir ve işinize iyice adapte olmanızı sağlayabilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar