10 Ağustos 2018 Cuma günlük burç yorumları-Bugün sizi neler bekliyor?

10 Ağustos 2018 Cuma günü burcunuzdan kaynaklı olarak sizleri neler bekliyor dersiniz? İşte gün içinde neler yaşayacağınız hakkında az çok fikir veren burç yorumlarınız azonceoldu.com’da!

10 Ağustos 2018 Cuma günlük burç yorumları-Bugün sizi neler bekliyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
10 Ağustos 2018 Cuma 09:40

10 AĞUSTOS 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün hiç aklınızda olmayan bir misafir hafta sonu planlarınızın bozulmasına neden olabilir. Ancak bu beklenmedik ziyaret hem size hem de eşinize hiç tahmin etmediğiniz kapıların açılmasını sağlayabilir. Bugün duygusallığı bir kenara bırakıp yol haritanızı mantıklı bir şekilde çizmelisiniz.

BOĞA BURCU

Sabah saatlerinde yapacağınız toplantılar ve görüşmeler işinizin bundan sonraki süreciyle ilgili işleyişini belirleyebilir. Kararlarınızı hızlı ama mantıklıca düşünerek vermelisiniz. Kafanızdaki yatırımlar için uygun bir zaman değil biraz daha beklemenizde fayda var. Özel hayatınızla ilgili geçmişte iyi şeyler yaşamamış olabilirsiniz ama yeni gelişmeler olabilir.

İKİZLER BURCU

Son zamanlarda kendinizi aşırı yorgun ve bitkin hissediyorsunuz. Bu da sonuç olarak işe odaklanmanızı olumsuz etkiliyor. Bu negatif etkiden uzaklaşmak için hemen bir tatil planı yapmanızda fayda var. Bir süredir üzerinde yoğunlaştığınız konulara ilişkin yeni gelişmeler olabilir. Maddi anlamdaki sorunlarınızı hızla çözüleceği bir sürece giriyorsunuz.

YENGEÇ BURCU

Bugün üzerinizde tahmin etmediğiniz kadar yoğun bir enerji olabilir. Başarılı işlere imza atmanızın önünde hiçbir engel görünmüyor. İş hayatınızda gözler üzerinizde olabilir, bu ilgiyi ve başarıyı kişiselleştirmeden birlikte tadını çıkarmalısınız. Tüm bu başarınızın altındaki yatan desteği unutmamalısınız. Zira partnerinizin bu konuma gelmesindeki katkısı oldukça fazla.

ASLAN BURCU

Güne iyi başlamanız için önünüzde hiçbir engel yok. Alacağınız haberlere gün boyu yenileri eklenebilir. Kendinizi sınırlamaktan vazgeçin ve mutluluğunuzu doyasıya yaşayın. Alacağınız bir telefon bağlantısı sizi maddi anlamda sıkıntıya düşürse de hafta sonunuzun bundan etkilenmesinin önüne geçmelisiniz. Bugün ailesel sorunlar gündeme gelebilir.

BAŞAK BURCU

Haftanın son günü olması bakımından artık üzerinizden stresin yavaştan çekildiğini hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yaşadığınız telaş sizi çok fazla yoruyor.  Oysa planlı ve disiplinli çalışsanız tüm bunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Bugün reddetmemeniz ve üzerine düşünmeniz gereken bir davetle karşı karşıya kalabilirsiniz. Maddi sorunlarınız yavaştan çözülüyor.

TERAZİ BURCU

Hafta sonu planlamalarınıza yenilerini eklemek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yapacağınız görüşme de hafta sonu planlarınızın değişmesine neden olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Bu habere sakin bir şekilde yaklaşabilirsiniz ama ufkunuzu açtıkça hareketlenebilirsiniz. Özel hayatınız aşırı karışık olduğundan içinden bir türlü çıkamıyorsunuz. Açık bir şekilde konuşmadıkça çözülmeyeceğe benziyor.

AKREP BURCU

Son zamanlarda hayatınız oldukça hareketsiz bir şekilde geçiyordu ancak bu dönemin sonuna geldiniz. İşinizle ilgili yeni yatırımlar ve kararlar yapmaya başladınız bile. Uzun zamandır kırılgan hale gelen özgüveniniz yeniden artmaya başladı. Bugünlerde biraz kendi sezgilerinize güvenin ve kararlarınızı ona göre verin. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler yaşanabilir haberiniz olsun.

YAY BURCU

Bugün yaşayacağınız bazı konularda kayıtsızlığınızı koruyamayabilirsiniz. Çalışma ortamında arkadaşlarınızın sizden beklentisi oldukça fazla bu sizde zaman zaman strese neden olabilir. Kararlılığınız ve kendinize olan güveniniz sayesinde yaşanan sorunlar sizin çözümünüze bırakılabilir. Maddi durumunuzu toparlamak adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Hafta sonuna az bir zaman kalmasından kaynaklı olarak enerjiniz artabilir. Çalışmanın size göre bir şey olduğunu düşünmüyorsunuz ama işsiz de kalmayı göze alamayan birisiniz. Bu ruh halinden çıkmak için spor iyi gelebilir. Aşkın hayatınızdaki önemi büyük. Çünkü enerjinizi en iyi şekilde iyileştirdiğini düşünüyorsunuz. O nedenle partnerinizle hafta sonu zaman geçirmek size iyi gelecektir.

KOVA BURCU

Son zamanlarda aldığınız kararlar ve uygulamalardan ciddi derecede etkilenebilirsiniz. Ufak tefek beyaz yalanlar söylemeye başladınız bunların zararsız olduğunu düşünebilirsiniz ancak yalana bir kez alıştı mı yenilerini doğurduğunu bilmelisiniz. Artık bu huyunuzla yüzleşmenin zamanı geldi. Aksi halde yeni kararlar almak ve yeni adımlar atmakta zorlanabilirsiniz.

BALIK BURCU

Son zamanlarda sorgulama halleriniz aldı başını gidiyor. Geçmişinizi, işinizi ve partnerinizi bu kadar derin sorgulamaktan vazgeçin aksi halde sizi fazlasıyla yıpratabilir. Bu durum sizi hem yoruyor hem de çevrenizdekiler açısından çekilmez bir hal alıyor. Yapmanız gereken şey geçmişi geçmişte bırakmalı ve gelecek için çabalamalısınız. Partnerinizle devam edemeyeceğinizi düşünüyorsanız da son vermelisiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar