için kaldı

6-12 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları- Bu hafta sizi ne bekliyor?

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 6-12 Ağustos 2018 haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

6-12 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları- Bu hafta sizi ne bekliyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
4 Ağustos 2018 Cumartesi 16:47

6-12 AĞUSTOS 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu hafta ihtiyaçların için maddi konularda daha fazla iletişime geçmeniz söz konusu olabilir. Şuan içinde bulunduğunuz şartları tekrar değerlendirebilirsiniz. Ayrıca geçmişe dönük bazı konuların üzerine düşünmeniz gerekebilir. Aldığınız kararlarda aşırıya kaçmamanız yararınıza olabilir. Partnerinizden sakladıklarınızı dile getirmek durumunda kalabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bu hafta hayatındakilerin isteklerinden çok ben duygunuz ön planda olabilir. Her açıdan çıkan sonuçların üstesinden gelebilecek enerjiniz bu hafta sizinle olacak. İlerleyen zamanlarda maddi anlamda tatmin edici gelişmeler söz konusu olabilir. Özel hayatınızda partnerinizin istekleriniz önemsiyor ve gerekli sabrı gösteriyorsunuz.

İKİZLER  BURCU

Bu hafta her ne yapacaksanız başkalarına güvenmemeyi öğrenmelisiniz. Yeni girişimlerde bulunmak istiyorsunuz. Eğer başarılı olursanız bu konuda her şey istediğiniz gibi olabilir. Maddi anlamda yeni kaynaklara ihtiyaç duyabilirsiniz ancak bu sürede kredi kartlarına fazla yüklenmeyi bir kenara bırakmalısınız.

YENGEÇ BURCU

Bu hafta uzun süredir başınızda olan maddi sıkıntıları üzerinizden atmak için elinizden geleni yapmak isteyebilirsiniz. Size uymayan şartları değiştirmek isteyebilirsiniz. Ufak tefek tartışmalar yaşayabilirsiniz bunlar karşısında sakinliğinizi korumak durumundasınız. Hafta başında ekonomik planlamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bu hafta birbiri içine geçmiş duyguları bir arada yaşayabilirsiniz. Uzaklardan biri gelebilir geldiğinde de hem mutlu hem de düşünceli bir yapıya bürünebilirsiniz. Sen ve partnerin birbirinizden eminseniz başkalarının ne dediği çok da umurunuzda olmamalı. Maddi alanda yaşadığınız sorunlar kalıcı değil geçici o nedenle telaş yapmanıza gerek yok.

BAŞAK BURCU

Düşüncelerini rahat bir şekilde ifade edebileceğin bir haftaya girebilirsiniz. Diğer zamanlarda ise gerginlikler sizi bekliyor. Sanki insanlar hep size karlıymış gibi algılayabilirsiniz. Her şey çok fazla üstünüze gelmeye başladıysa geçmişteki bazı şeyleri çöpe atmanız gerekebilir. Çalışma hayatınıza ağılık vermeniz sizin için iyi olabilir.

TERAZİ BURCU

Bu hafta sakin olmanızda fayda var. Olaylara bakış açınız ve yaşadıklarınızın uyumsuzluğu hayatınızda sorun teşkil edebilir. Üzerinde çalışma yaptığınız konularda mutlaka pürüzler olacaktır bu nedenle bunlara çok fazla takılmamalısınız. Sorunları inatlaşmadan çözmek daha iyi sonuçlar doğurabilir.

AKREP BURCU

Dünden bugüne her şeyi düşünüp geleceğe yönelik adımlar atabilirsiniz. Hayatında bazı şeyler umduğunuz gibi yürümeyebilir. Sorun yaşadığınız şeyleri akışına bırakmak yerine kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Bugünlerde sizde hayal kırıklığı yaratan şeyleri görmezden gelerek huzuru bulabilirsiniz.

YAY BURCU

Bu hafta sorumluluklarınızla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ertelediğin konularla ilgili bu hafta harekete geçebilirsiniz. Fark edeceğin yeni detaylar gelecekte işlerini kolaylaştıracak nitelikte. Tedirgin olduğun bir konuda karar almak zorunda hissedeceksin. Kafanıza taktığınız her neyse artık ne olursa olsun deyip bir anda karar verebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bu hafta her şeye ara vermek durumunda kalabilirsiniz. İlerleyen süreçte ise içinden bulunduğunuz rutinden kurtulabilirsiniz. Sorumluluğun ve sabrın sayesinde yeni başarılar elde edeceksin. Arada sıkışıp kaldığın bir durumdan sıyrılıyorsun. Fikirlerinin ters düştüğü biriyle inatlaşman olası görünüyor.

KOVA BURCU

Bu hafta tedbirli olmanız ve maddi konularda acele etmemeniz gerekiyor. Elindekilerle idare etmen gerektiğini bilmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz ancak bunlar için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Elindekilerle idare etmen ve yeni başlangıçlar üzerine biraz daha düşünmen iyi olacaktır.

BALIK BURCU

Bu hafta uzun zamandır beklediğiniz bir haber gelebilir. Hayatınızla ilgili hayalleriniz yavaştan gerçekleşmeye başlayabilir. Uzun zamandır sizi yıpratan insanlardan ve olaylardan uzak durmaya çalışıyorsunuz. Kendine has doğruların var arkasındasın ama bu hafta tartışmalardan tümüyle uzaksın.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar