2018 Ağustos ayı aylık burç yorumları

Yeni bir aya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? O halde yeni bir aya başlamadan önce 2018 Ağustos ayı aylık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

2018 Ağustos ayı aylık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
31 Temmuz 2018 Salı 09:55

30 Temmuz-5 Ağustos 2018 Haftalık burç yorumları

Koç Burcu

Aşk hayatınızda her şeyden emin olarak yaşamak, güvenmek istiyorsunuz ancak bu kadar açık olmak sizi bir zamandan sonra olumsuz etkileyebilir. Para kazanmayı oldukça zor bir şeymiş gibi görüyorsunuz. Halbuki biraz akışına bırakarak kolay yoldan para kazanmanın yolunu bulabilirsiniz. Sağlık sorunlarınızın nedeni fazla dinlenmekten kaynaklı olabilir.  Maddi konulara ağırlık vermeniz çevrenizden uzaklaşmanıza neden olabilir. Gerçek içten bir aile için ve samimi dostluklar için paranın pulun bir değeri olmadığını unutmayın.

Boğa Burcu

Bu hafta istediklerinizi yerine getirme konusunda yıldızınız parlayabilir. Kibir duygunuzun benliğinizin ötesine geçmesine izin vermeyin. Kibir duygunuzda aşırıya giderseniz şansınız hiç de sandığınız kadar uzun sürmeyebilir ve farklı bedeller ödemek durumunda kalabilirsiniz. Maddi destek beklediğiniz kişiler yardımı geçin sizden bir şeyler koparmanın peşinde. Maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir hafta geçirebilirsiniz. Bu hafta ailenizden birinin size ihtiyacı olabilir.

İkizler Burcu

Bu haftayı hayatınızın geri kalanının son haftası gibi düşünüp ona göre özenli hareket etmelisiniz. Yaşadığınız olumsuzlukların sizi etkilemesine izin vermeyin. Hayatın akışında normal iniş çıkışlar olabileceğini düşünün ve buna göre adım atın. Hayatınızda yeni olumsuzluklar yaşamamak için yaşadıklarınızı ders niteliğinde değerlendirin. Çevrenizde sizden bir şeyler saklamaya çalışan birileri olabilir dikkat edin. Ailenize karşı bazı konularda öfke duyuyor olabilirsiniz. Bu konuda haklı olduğunuzu bilmelisiniz.

Yengeç Burcu

Bu hafta tedirgin duygular ve evhamlı düşünceler içine girebilirsiniz. Duygusal durumunuza göre ruh halinizde inişler çıkışlar olabilir. Bu halleriniz maddi durumunuzu da etkileyebilir. Siz siz olun bu süreçte önemli kararlar almamaya özen gösterin. Geriye dönüp pişman olmaktansa bu atmosferin biraz dağılmasını bekleyin.  Maddi anlamda sizden daha iyi insanların kendinizi bu kadar kötü hissettirmesin. Paranın büyüklüğünden çok nereden geldiğine odaklanmanız iyi olabilir.

Aslan Burcu

Bu hafta hem kendinizi hem de karşınızdaki insanın sadakatini sorgulama eğiliminde olabilirsiniz. Güvensizlik duygusu içinde olacağınız bir döneme giriyorsunuz. O nedenle karşı tarafa güvenebileceğiniz adımlar içinde olmalısınız. Partnerinizin bu dönemdeki yardımlarını geri çevirmeseniz iyi edersiniz.  Sürekli alışveriş mantığına artık son vermelisiniz. Bütçenizi kontrolsüz bir şekilde harcamanız sonucunda zor duruma düşebilirsiniz.

Başak Burcu

Kafanızda büyüttüğünüz her ne ise o çözüldüğünde tüm sorunların üstesinden gelmiş gibi hissetmeyin. Buna odaklandığınızda üzülebilirsiniz. Hayatta görmezden geldiğiniz başka değerlerde var. Dünyanızı biraz değiştirmenin ve büyütmenin zamanı çoktan geldi. Bunu uyguladığınız taktirde hayatta daha güzel şeylerin de olabileceğini anlayabilirsiniz. Sürekli maddi konulara odaklanmanızdan dolayı yapmak isteyip de bir türlü yapamadığınız konular birikti.

Terazi Burcu

Manevi gibi görünen bir konuda maddi destek de sağlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey hayatınıza kazanç getirecek kişileri kendinize yakın tutmanız. Hiç beklemediğiniz 2 gelişmeye çok fazla yaklaştınız. Bu gelişmeler sonrasında ailenizde bundan olumlu derecede etkilenecek. Bir ilişkiye başladıysanız gereken kararlığı ve sorumluluğu da almış olmalısınız. Bu aralar eliniz fazlasıyla harcama eğiliminde bu huyunuzdan vazgeçmezseniz sizin için zor bir süreç başlayabilir.

Akrep Burcu

Bu hafta olumsuzlukların sizi etkisi altına almasına izin vermeyin. Bir dönem ters bir şeyler yaşamanızın gayet doğal bir şey olduğunuzu anlamalısınız. Aşk hayatınızda karşınızdaki kişiyi biraz dinlemeniz gerektiğini bilmelisiniz. Partnerinizin sizden bir şeyler sakladığını düşünebilirsiniz ancak bazı şeyleri sizi üzmemek adına içinde tuttuğunu bilmelisiniz. Bu aralar sürekli kazanmaya odaklanmak keyfinizi kaçırıyor ve sizi olumsuz etkiliyor.

Yay Burcu

Çevrenize karşı bu kadar güvenmek sizi üzebilir. Unutmayın ki çevrenizde iyiliğinizi isteyen insanlar olduğu kadar kötülüğünüzü isteyen kesim de var. Geçek anlamda iyiliğinizi düşünen insanlar fikirlerini söylemekten çekiniyor olabilir, bu nedenle az konuşan insanları tespit edin. Onlar sizi gerçek anlamda seviyor olduğu anlamına gelebilir. Bu hafta bira hislerinize güvenmeyi öğrenmelisiniz.

Oğlak Burcu

Bu süreç sizin için bir döngü halinde ilerleyebilir. Sürekli aynı şeyleri yapıyormuş hissine kapılabilirsiniz. Yeni sosyal çevreler size iyi gelecek ve belki göremediğiniz o küçük ayrıntıyı daha belirgin kılacaktır. Dünyaya açılmaktan korkmayın. Finans anlamında bu dönemde karşınıza durağan yatırımlar fırsatları gelecek biraz dikkatli bakın.

Kova Burcu

İçinde bulunduğunuz ruh haliniz maddi manevi zarar görmenize neden olabilir. İnsanların dış dünyada yaşadıkları olayların gergin ruh hallerini ilişki içerisine taşımaları çok da anormal değildir. Sizin için biraz daha birikim yapmaya başlama zamanı. Kendinizi güvende hissedebilmek için biraz para biriktirin ve kısa dönemlik yatırımlardan uzak durun.

Balık Burcu

Bu hafta sevdiğiniz insanlara biraz özen göstermelisiniz. Gözde insan olacağınız bir dönem içerisine giriyorsunuz. Tüm ilgi üzerinizde olması sizin için çok keyif verici bir durum ve seçim yapan taraf bu dönemde siz olacaksınız. Seçenekleri değerlendirme şansınız var.  Çalışma hayatınızda ilerlemek istiyorsunuz veya maddi durumunuzun daha iyi olmasını istiyorsunuz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar