23-29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 23-29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

23-29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
23 Temmuz 2018 Pazartesi 16:41

Koç Burcu

Bu hafta tüm enerjinizi aşk, tatil, eğlence ve hobilerinize ayırabilirsiniz. Sanatsal faaliyetleriniz artabilir ve sizde kafa karışıklığına neden olan konuların üstesinden gelebilirsiniz. Kariyer hayatınızda değişiklikler söz konusu olabilir ve çalışma şartlarında güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İçinde bulunacağınız organizasyonlar sayesinde sosyalliğiniz ön plana çıkabilir.

Boğa Burcu

Bu hafta evinizle ve ailenizle daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Bağımlılıklarınızı ve zaaflarınızı sorgulamak için zemin oluşabilir. Aile içinde beklenmedik gelişmeler kafanızın karışmasına neden olabilir. Bu hafta yanlış anlaşılmalar ve bazı ihtiyaçlarınızda gecikmeler olabilir. Öfke, isyan ya da duygularınızda fevrilik söz konusu olabilir.

İkizler Burcu

Bu hafta kısa yolculuklar yapabilirsiniz ve kardeşlerinizle güzel vakitler geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir ve kafanızda yorucu düşünceler dolanabilir. Bu hafta geçmiş konular gündeme gelebilir ve bazı evrakları imzalamanız için önünüze gelebilir. İmzalamadan önce iki kere düşünün ve tutamayacağınız sözle vermekten kaçının.

Yengeç Burcu

Bu hafta maddi kazanç elde edebilir ve manevi değerlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Gelirleriniz ve giderleriniz arasında beklenmedik dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Büyük satın almalar gerçekleşebilir. Aklınızdakileri hayata geçirmek için çok fazla zaman kaybetmeseniz iyi edersiniz. Kredi harcamalarınızda bir bitiş söz konusu olabilir.

Aslan Burcu

Kazandığınız başarılar sayesinde tüm dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Başarılarınız karşısında üst yönetimin de dikkatini çekmeniz iş hayatınızda gelişmelere neden olabilir. Manevi değerlerinizin farkına varmanız kendi değerlerinizin ön plana çıkmasını sağlayabilir. Kafanızdaki şüpheleriniz için bir an önce aksiyon almanızda fayda var.

Başak Burcu

Bu hafta tüm enerjinizi farklılıklarınızı ve yeteneklerinizi ön plana çıkarmak için kullanmanız faydalı olabilir. Bilinçaltınızdaki korkularınızı belirlemek bazı konularda aydınlanmanızı sağlayabilir. Özellikle de gizli düşmanlarınızın kim olduğuna dair size fikir verebilir. Aldanmamaya ve bağımlılıklarınızın esiri olmamaya özen gösterin.

Terazi Burcu

Uzun vadeli planlar yapmak ve gelecekteki beklentilerinizi kontrol altına almak için ideal bir hafta olabilir. Eski sevgilileriniz ya da dostlarınız kapınızı çalabilir. Uzun zamandan bu yana değişen sorumluluklarınız yaşadığınız olaylar sonucunda son bulabilir ve bunun sonucunda birtakım gerçeklerin farkına varabilirsiniz.

Akrep Burcu

Bu haftaki enerjinizi profesyonel hayatınız ve mesleğiniz için harcayabilirsiniz. Bazı konularda kendinize güvenmeyi bilmelisiniz. Bu hafta bazı çatışmaların ortasında kalabilirsiniz bu nedenle kimseye karışmamaya özen gösterin. Kariyerinizde kaynaklı olarak gelirlerinizi nasıl değerlendireceğinizi bilmeniz açısından uzman kişilerin fikrine başvurmalısınız.

 Yay Burcu

Bırakamadığınız bağımlılıklarınız bazı konularda güçsüz olmanıza neden olabilir. Beklenmedik olaylar hedeflerinizi ve motivasyonunuzu olumsuz etkileyebilir. Kariyer hayatınızdaki başarılı tutumunuz maddi artışı beraberinde getirebilir. Bu hafta sizde öfke, isyan, duygularda fevrilik görülebilir, gurur ve egoya yenik düşebilirsiniz. Kırıcı konuşarak içinizdekileri dökebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Harcamalar ve yatırımlarınız konusunda aldığınız riskler sizi beklemedik bir şekilde zorlayabilir. Aklınızdakileri bir süre bekledikten sonra harekete geçirmenizde fayda var. Kararlarınızı çok önceden verdiyseniz imzalamanız gereken imzayı atmanızda sakınca yoktur. Son dönemleri de göz önünde bulundurduğunuzda hayatınıza dair birtakım değişiklikler söz konusu olabilir.

Kova Burcu

Bu hafta gündeme ortaklıklarınızla ve ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Görünümünüz, imajınız, ikili ilişkilerde benimsediğiniz strateji ve duruşunuz alanında bir bitiş, tamamlanma, aydınlanma getirebilir. İçsel yaşadığınız değişim ve dönüşüm ve üzerinizde sorumluluklarınızın yarattığı baskı azabilir.

Balık Burcu

Bu hafta kendinizi sorgulayacağınız bir hafta olabilir. Hayallerinizle ilgili idealleriniz ve ikili ilişkiler alanında yapmak istedikleriniz konusunda kafa karışıklığına neden olacak gelecek gelişmeler olabilir. Bu hafta iş yoğunluğunuz artabilir. Bazı konularda önünüze güzel fırsatlar gelebilir hemen ardından hayatınıza dair bir dönüm noktasına gelebilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar