2018 Temmuz ayı aylık burç yorumları

Yeni bir aya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? O halde yeni bir aya başlamadan önce 2018 Temmuz ayı aylık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

2018 Temmuz ayı aylık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
30 Haziran 2018 Cumartesi 16:43

2018 Temmuz ayı aylık burç yorumları

Koç Burcu

Bu ay sizin için çok normal bir ay olabilir. Sabrederseniz aile hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. Bu ay sizi üzen endişelerden ve korkulardan uzak durun. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçının. Bu ay tanışacağınız biri ile hoş anlar yaşayabilirsiniz. Bazı sıkıntılarınız yüzünden birilerini zor durumda bırakabilirsiniz. Maddi anlamda bu ay eliniz rahata kavuşabilir. Bu ay yaratıcı düşünürseniz iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Boğa Burcu

Bu ay hayatınızda değişiklik yapmaya teşvik edici gelişmeler olabilir. Çevrenizle iletişiminizin iyi olmasına dikkat edin aksi halde haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Evle ilgili yerine getirmeniz gereken sorumlulukları yerine getirmeniz için uygun bir ay. Kendinize zaman ayırmaya çalışın ve arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirin. Temmuz ayında kırgın olduğunuz kişilerle aranız düzelebilir. Bir kişinin bu ay size istemediğiniz bir şey yaptırmaya çalışması canınızı sıkabilir.

İkizler Burcu

Yetenekleriniz sayesinde para sorunlarının üstesinden kolaylıkla çıkabileceğiniz bir aydasınız. Gelecekte işinize yarayacak faydalı ilişkiler kurmak için şanslı bir aydasınız. Bu ay mesleğinizle ilgili ileri adımlar atmak için doğru planlar yapmalısınız. Çabalarınızın karşılığını kazanç olarak alabilirsiniz. Bu ay bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Beklenmeyen sorunlarla karşılaşabilir ve kişisel hayatınızda bazı sırlar ortaya çıkabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Temmuz ayında işleriniz yavaş ilerleyebilir. Kazançlarınız artabilir ancak maddi dalgalanmalarda yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir ve bakış açınızı değiştirmeniz gerekebilir. Moralinizi bozan insanlar mevcut olan ilişkilerinizi bozabilir. Hedeflerinize doğru adım atarken bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan Burcu

Bu ay seni oldukça çok memnun edebilir. Çevrenizle karşılıklı anlayışa sahip olabilirsiniz. Kariyer hayatınız için olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Maddi anlamda durumunuzu oldukça iyi konuma getirebilirsiniz. Bu ay hayatınızda birtakım değişiklikler olabilir. Her şeyden önce, artık uzun bir süredir hazır olduğunuz bir değişim için kaynaklar, cesareti ve şansa sahip olacaksınız.

Başak Burcu

Kendinizi geliştirmek için çaba gösterirseniz başarılı bir ay geçirebilirsiniz. Kalbinizin saf olması birilerinin üzerinde güçlü bir etki bırakabilir. Amacınıza ulaşmak için kendinizi kontrol etmenizde fayda var. Arkadaşlarınız arasında kendinizden emin olacak ve iyi bir itibar kazanacaksınız. Bu ay ciddi bir ilişkiye başlayabilir ve ileri boyuta taşıyabilirsiniz.

Terazi Burcu

Bu ay sizin için tarifsiz fırsatlar sunabilir. Bu konuda titiz ve dikkatli olmanızda fayda var. İş stresi ve baskısı, görevlerinizi tamamlamanızı zorlaştırabilir. Sakinliğinizi korumanız ve aile üyelerinizle kavgalardan kaçınmanız gerekir. Gereksiz gezmeleriniz hayatınızda birtakım sıkıntıların oluşmasına neden olabilir.

Akrep Burcu

İstikrarlı olursanız bu ay istediklerinizi gerçekleştirmek için ideal bir ay. Beklemediğiniz yerlerden maddi gelir elde edebilirsiniz. Sosyal çevrenizde yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Zorlu denemelerden sonra gerçek partnerinizi bulma şansınız var. Aile içinde şüpheli durumlar yaşanabilir. Temmuz size kaçırılan fırsatları fark etme şansı getirecek.

Yay Burcu

Çalışma hayatınız hırslı ve verimli olabilir. Bunun sonunca olumlu bir büyüme yaşayabilirsiniz. Maddi kazancınızda sürekli bir yükseliş söz konusu olabilir. Korkusuz olabilirsiniz ve yüksek inancınız tüm çabalarınızda başarılı olabilir. Sözlerin asla kimseyi incitmeyecek veya kırmayacak. Arkadaşlarınızla iyi bir iletişim kuracak ve harika bir zaman geçireceksiniz.

Oğlak Burcu

Bu ay çabalarınızın karşılığını almak için uygun bir gün. Başkaları hakkında görüşleriniz nedeniyle onların gözünde anlayışlı biri olarak görülebilirsiniz. Yeni öğrendiğiniz şeyler ufkunuzu açabilir. Ev hayatınız zihinsel huzur verecek ve mutluluk dolu olabilir. Arkadaş çevreniz arasında popüler olabilirsiniz. Kendi kullanımınız için prestijli yeni bir araç satın alabilir, bu da sosyal durumunuzu iyileştirebilirsiniz.

Kova Burcu

Duygusal anlamda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Ailenizle vakit geçirmeniz size olumlu gelişmeler sağlayabilir. Fevri davranışlarınız nedeniyle bazı aceleci kararlar alabilirsiniz. Gecikmeler ve ciddi endişeler yaratabileceğinden, sözlerinde dikkatli olmalı ve kalp kırmamaya gayret etmelisiniz. Sakin bir profili koruyun ve kavgalardan kaçının.

Balık Burcu

Aile büyüklerine ait bir mülke sahip olma imkanı yakalayabilirsiniz. Bazı sözleriniz taktir edilebilir ve kariyerinizde olumlu gelişmeler sağlayabilirsiniz. İşyerinde saldırgan olmamak, gereksiz yorumlarda bulunmamak veya aceleci kararlar almamak gerekir. Bilinmeyen kaynaklardan beklenmeyen kazançlar alabilirsiniz. Sağlığınızı korumak için diyetinize odaklanmanız gerekir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar