Muharrem İnce seçim sonuçları ile ilgili ne zaman açıklama yapacak?

24 Haziran seçim sonuçlarının belli olmasının ardından balkon konuşmasını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından gözler Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye çevrildi. Peki ya Muharrem İnce seçim sonuçları ile ilgili ne zaman açıklama yapacak?

Muharrem İnce seçim sonuçları ile ilgili ne zaman açıklama yapacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
25 Haziran 2018 Pazartesi 09:55

24 Haziran’da sandık başına giden vatandaşların oy verme işleminin ardından saat 18.45’te yayın yasağı kaldırıldı ve sonuçlar ekranlara verilmeye başladı. Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi sona erdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 52.41 Muharrem İnce Yüzde 30.81, Selahattin Demirtaş yüzde 8.25 Meral Akşener yüzde 7.43, Temel Karamollaoğlu yüzde 0.90 ve son olarak Doğu Perinçek yüzde 0.20 oy aldı. 24 Haziran seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da balkon konuşması yaptı. Bu konuşmanın ardından diğer adayların sonuçlarla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak edilmeye başladı. Özellikle de CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin konuşma yapması beklendi ancak konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Peki ya Muharrem İnce seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yapacak mı, ne zaman yapacak? Detaylar haberimizde.

Muharrem İnce ne zaman açıklama yapacak?

Seçim sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sandıkların açılmasının ardından Huber Köşkü'nde konuşma yaptı. Erdoğan, "Parlamentoda her ne kadar hedefe ulaşamadıysak da inşallah elimizden gelen bütün gayretlerimizle onu da Cumhur İttifakı olarak çözmenin gayreti içerisinde olacağız. Ülkemiz çok farklı olacak" dedi. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da da bir balkon konuşmasını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından gözler Muharrem İnceye çevrildi. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran seçimlerinin ardından Twitter adresinden yaptığı açıklamada, pazartesi günü saat 12.00'de basın toplantısı düzenleyeceğini belirterek, "Bugün saat 12.00’de CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyeceğim" bilgisini paylaştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar