İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: Simitçiye çağırsa, oraya da giderim

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Kabul ederse Erdoğan'ı da ziyaret etmek isterim” açıklamasına, Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Partide kabulün daha doğru olacağını düşünüyorum. Ayakları alışmış olur.” yanıtını vermişti. Konuyla ilgili olarak Muharrem İnce’den bir açıklama daha geldi.

İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: Simitçiye çağırsa, oraya da giderim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
8 Mayıs 2018 Salı 14:02

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı adaylarına başarılar dilemek için yarın Sayın Meral Akşener, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Temel Karamollaoğlu’dan randevu talep edeceğim, Sayın Selahattin Demirtaş’ı da cezaevinde ziyarete gideceğim.” İfadelerini kullanmıştı.

"PARTİDE KENDİLERİNİ KABUL EDERİM"

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin randevu talebini değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özellikle televizyondaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum çünkü üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyoruz ancak partimde kendilerini kabul edebilirim çünkü burada kabul olayı farklı bir olay. Şu anda bizler malum partilerin adayları olarak buna girmiş bulunuyoruz. Dolayısıyla, hem partinin genel başkanı olarak hem de partimde bu kabulün daha doğru olacağını düşünüyorum ve randevu talebinde bulundular ve bu talebe de herhalde kısa zamanda bir cevap verir ve partimizde kendilerini kabul ederiz. Partimize de ayakları alışmış olur." yanıtınımı vermişti.

 

"SİMİTÇİYE ÇAĞIRSA ORAYA DA GİDERİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Muharrem İnce'den bir açıklama daha geldi, "Öncelikle şunu belirteyim, Sayın Erdoğan'ın partisine benim ayağım alışmaz, saraya davet etmemesinin nedeni ayağım oraya alışır diye herhalde. Memleket olayında küslük olmaz. 'Oraya gitmem' yok öyle şey. Şurada simitçiye çağırsa, oraya da giderim. Şuraya gitmem, yok öyle kompleksim falan. Öyle Ankara'da trafik falan aksamayacak. Öyle 3 bin korumayla falan gezmeyeceğim. Halk tipi bir cumhurbaşkanı olacağım. Bisiklete bineceğim, Yaşamkent'te oturuyorum. Sabahları görüyorlar, yine görecekler. Esnaf lokantasında yemek yiyen, pazara giden bir cumhurbaşkanı olacağız arkadaşlar." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar