Fatih Portakal, cumhurbaşkanı adaylarını düelloya çağırdı

Fox TV Haber sunucusu Fatih Portakal Twitter adresi üzerinden, cumhurbaşkanı adaylarını canlı yayında düelloya davet etti.

Fatih Portakal, cumhurbaşkanı adaylarını düelloya çağırdı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
7 Mayıs 2018 Pazartesi 22:10

Gazeteci Fatih Portakal, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan toplu soru/ cevaba çıkmaz. Mevcut adaylar Muharrem İnce, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu toplu söyleşiye aynı anda katılabilir diye düşünüyorum. Adalet Bakanlığı izin verirse Selahattin Demirtaş da olur diyorum. Böylelikle Fox Haber yine bir ilki gerçekleştirir. Fena da olmaz hani..." ifadelerini kullandı.

"TELEVİZYONDA TARTIŞALIM HALK BİZİ İZLEŞİN"

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ikili bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, Sayın Erdoğan ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacağını söylüyor. Biz de bugün Sayın Karamollaoğlu ile yaptığımız görüşmede cumhurbaşkanı adayları olarak televizyona çıkıp tartışalım, halk da bizi izlesin teklifinden anlaştık" şeklinde konuşmuştu.

"ÜZERİMİZDEN KİMSENİN PRİM YAPMASINI İSTEMİYORUZ"

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ziyaret talebi hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Özellikle televizyondaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum. Çünkü üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyoruz. Ancak partimde kendilerini kabul edebilirim. Çünkü burada kabul olayı farklı bir olay.” vurgusunu yapmıştı.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar