İbrahim Tatlıses Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şarkı söyledi

Sanatçı İbrahim Tatlıses, İzmir Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte 'Yaylalar' ve 'Bil Oğlum' türkülerini söyledi.

İbrahim Tatlıses Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şarkı söyledi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
28 Nisan 2018 Cumartesi 17:24

İzmir İl Kongresi'nde vatandaşlara seslenen Recep Tayyip Erdoğan sanatçı İbrahim Tatlıses'i sahneye davet ederek Esat Kavaklı'nın 'Yaylalar' ve 'Bil Oğlum türkülerini söyledi.

İBRAHİM TATLISES'İN ERDOĞAN ANISI

İbrahim Tatlıses şarkı devam ettiği sırada, "Ben bu insanın neyine tavım biliyor musunuz? İdo iki aylıktı belediye başkanıydı o dönemde. Aradım dedim ki orada kocaman bir villamız var ama üşüyoruz. Doğalgaz bağlanmış ama gaz yok. İdo iki aylık üşüyor dedim. ‘Dur İbrahim Bey ben arayıp size geri döneceğim’ dedi. On dakika sonra beni aradı ve dedi ki ‘yokmuş ama ben kendimden vereceğim.’ İki ay sonra doğalgaz bağlandı ve İdo üşümekten kurtuldu." dedi.

İBRAHİM TATLISES AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Sanatçı İbrahim Tatlıses, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Konuyla ilgili olarak Tatlıses'in danışmanı Şule Çınlama, Tatlıses'in adaylık için gerekli evraklarını AK Parti İzmir İl Başkanlığına teslim ettiğini açıklamıştı.

SINIR ZİYARETİNE TATLISES DE KATILMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin harekatına katılan askerlere moral ve destek vermek için sanatçı ve sporculardan oluşan bir grup ile Oğulpınar Hudut Karakolu'na ziyarette bulunmuştu. 

Ziyarette  İbrahim Tatlıses 'Yaylalar' türküsünü Afrin'e uyarlayarak söylemişti. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar