Hatay’da kaybolan Umut Tatar bulundu mu?

Ankara ve Ağrı’dan sonra şimdi de Hatay’ın Hassa ilçesinde 6 yaşındaki Ufuk Tatar ormanlık alanda kayboldu. Peki ya Hatay’da kaybolan Umut Tatar bulundu mu?

Hatay’da kaybolan Umut Tatar bulundu mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
9 Temmuz 2018 Pazartesi 08:00

Ankara Polatlı’da Eylül Yağlıkara’nın üzüntüsünü henüz üzerimizden atamamışken bir kaybolma vakası da Hatay’ın Hassa ilçesinden geldi.  Hatay'ın Hassa ilçesinde, ailesiyle birlikte yakınlarını ziyarete gelen konuşma engelli 6 yaşındaki Ufuk Tatar, kayboldu. Tatar, Amanos Dağı eteklerindeki ormanlık alanda kayboldu. Ufuk'u bulmak için karadan ve havadan arama çalışması başlatıldı. Arama kurtarma çalışmalarının günler süren çalışmalarından sonra Ufuk Tatar'ın cansız bedenine ulaşıldı. 8 Temmuz 2018 tarihinde Hassa ilçesinin Amanoslar kırsalının sert ve dik kayalık bölgesinde çocuk cesedine ulaşıldığının ve söz konusu cenazenin Ufuk Tatar olduğu kaydedildi. 

Leyla’dan acı haber..

Tüm Türkiye’nin bulunması için seferber olduğu küçük kızın kaçırıldığı ihtimali üzerinde duruldu. 18 gün süren çaresiz bekleyiş, dün saat 17.45’te son buldu. Leyla’nın cesedi, kaybolduğu Bezirhane köyüne 3 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkisine ot biçmek için giden bir köylü tarafından dere yatağı içerisinde bulundu. Jandarma, köye giriş çıkışları kapattı. Olay yerinde delil arandı. Leyla’nın ailesi acı haberle yıkıldı, sinir krizi geçirdi. Leyla’nın dedesi Zeki Aydemir, “Torunumu bugün ot biçmek için bölgeye giden bir köylü bulmuş. Gidip baktığımızda yüzü suya basılmış şekilde duruyordu. Sırtında yara izleri vardı. Yüzüne bakamadım. Mavi gözlümü bu hale getirenler hesap versin” dedi.

Eylül’den acı haber..

Ankara Polatlı’da kaybolan 8 yaşındaki Eylül’ün cansız bedeni, köye bir km uzaklıkta yeni dikilmiş elektrik direğinin dibinde gömülü halde bulundu. Eylül’ün boğularak öldürüldüğü, vücudunda kesici ve delici alet tarafından bırakılan izlere rastlandığı öğrenildi. Tutuklu Uğur K.’nın cinayeti intikam duygusuyla işlemiş olabileceği üzerinde duruluyor. Ayrıca zanlının pedofil eğilimi gösterdiğine ilişkin bulgulara ulaşıldı. Öte yandan tek kişilik hücrede tutulan zanlının son gelişmelerin ardından yeniden sorgulanacağı öğrenildi.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar