Siirt'te kaybolan Salih Oral bulundu mu?

Siirt'te kaybolan Salih Oral bulundu mu? 15 yaşındaki Salih Oral'ın Siirt'in Pervari ilçesinde kayblduğu yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Siirt'te kaybolan Salih Oral bulundu mu? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Siirt'te kaybolan Salih Oral bulundu mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
2 Temmuz 2018 Pazartesi 20:18

Siirt'te kaybolan Salih Oral bulundu mu? Sorusu Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Güleçler köyünde oturan 15 yaşındaki Salih Oral'ın köyün yakınındaki Botan deresine gitmek üzere babasına ait eşekle yola çıkması ve eşeğin eve yalnız dönmesi sonrası merak konusu olduç. Siirt'te kaybolan Salih Oral bulundu mu? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Oral'ın ailesinin jandarmaya haber vermesi sonrası jandarma ve UMKE, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri de harekete geçti. İşte Siirt'te kaybolan Salih Oral bulundu mu? Sorusunun yanıtı.

Salih Oral nasıl kayboldu?

Alınan bilgiye göre, Güleçler köyünde oturan Oral, dün sabah babasına ait eşekle köyün yakınındaki Botan deresine gitmek üzere evden çıktı.

Akşam saatlerinde eşeğin yalnız eve dönmesi üzerine dere kenarına giden yakınları Oral'ın izine rastlamayınca jandarmaya haber verdi.

Salih Oral bulundu mu?

Sirrt’in Pervari ilçesine bağlı Güleçler köyünde 3 gün önce odun toplamak için gittiği ormanlık ve dağlık alanda kaybolan zihinsel engelli 15 yaşındaki Salih Oral’dan iyi haber geldi.

Pervari ilçesine bağlı Güleçler köyünde yaşayan zihinsel engelli Salih Oral, 2 Temmuz Pazartesi sabahı eşekle yakacak odun toplamak için yakınlardaki ormanlık ve dağlık alana gitti. Bir süre sonra eşek, Salih Oral olmadan köye döndü. Salih Oral akşam olmasına karşın eve gelmeyince yakınları ve köylüler, bölgeye gidip arama yaptı. Ancak sonuç alınamayınca, jandarmaya haber verildi.

Bunun üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Dün Pervari Kaymakamı Hakan Şeker de bölgeye gelerek hem çalışma yapan ekiplerden, hem de köylülerden bilgi aldı. Aramalar, bugün sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı. Bölgeyi karış karış arayan ekipler, Oral'ı köy çevresinde bulunan kayalıklarda bitkin bir halde buldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar