Ufuk Tatar’ın ölüm nedeni ne? Ufuk Tatar’ın katili kim?

Amanos Dağı eteklerinde kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ı arama çalışmalarının sonuçlanmasının ardından cansız bedenine ulaşıldı. Peki ya Ufuk Tatar’ın ölüm nedeni ne, belli oldu mu?

Ufuk Tatar’ın ölüm nedeni ne? Ufuk Tatar’ın katili kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
10 Temmuz 2018 Salı 10:03

Ailesiyle yakınlarını ziyarete gittiği Arpalıuşağı Mahallesi'nde kaybolan Ufut Tatar'ın son görüldüğü su kaynağı ile mahalle ve Amanos Dağları eteklerinde komando, jandarma özel harekat ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları 8'nci gününde de sabahın erken saatlerinde başladı. 150 kişiye yakın ekip, küçük Ufuk'u bulmak için vatandaşların desteğiyle mahalle çevresindeki dere yatakları, çiftlik evleri ve ormanlık alanı aradı.

Eğitimli köpekler ile özel arazi arama insansız hava aracının da destek verdiği arama çalışmalarında ekipler, arama çalışmalarını Yoluklar Mahallesi'ne çevirdi. Arpalıuşağı Mahallesi'ne 5 kilometre uzaklıktaki mahalledeki Katığın Kayası mevkisinde arama yapan güvenlik korucuları, Ufuk Tatar'ın cansız bedenine ulaştı. Ufuk Tatar ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde sizlerle.

Ufuk Tatar’ın ölüm nedeni ne, belli oldu mu?

Hatay Valiliğinin internet sitesinden yapılan açıklamada, Tatar'a ait olduğu değerlendirilen cesedin, Amanos Dağları kırsalının sert ve dik kayalık bir noktasında bulunduğu bildirildi. Kimlik tespiti için adli tıp işlemlerinin yapılacağı bildirilen açıklamada, "Ölüm nedeniyle ilgili bilgiler adli tıp işlemlerinin tamamlanmasının ardından detaylı olarak paylaşılacaktır." ifadesi kullanıldı.

Ufuk Tatar nerede bulundu?

Arpalıuşağı Mahallesi'ne 5 kilometre uzaklıktaki mahalledeki Katığın Kayası mevkisinde arama yapan güvenlik korucuları, Ufuk Tatar'ın cansız bedenine ulaştı.

Ufuk Tatar’ın katili kim?

Cansız bedenine ulaşılan Ufuk'un katilinin kim olduğu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar