Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Fatih Portakal’a sert sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan burada yaptığı konuşmada FOX TV sunucusu Fatih Portakal hakkında, "Çıkmışlar sokağa davet ediyorlar. Bir tanesi televizyondan edep fukarası sokağa davet ediyor. Ahlaksıza bak" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Fatih Portakal’a sert sözler
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
15 Aralık 2018 Cumartesi 15:29

Denizli'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bunu da bir şeref payesi olarak görüyoruz. Sizinle çalıştığımız için bu kadar gelişmelere imza attık. Sırça köşklerde siyaset yaptığını sananlar milletin ne düşündüğünü bilemezler" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“40 yıldır siyaset yolunda milletimizle yürüyoruz. Tamamlanan yatırımların bugün resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Belediyecilik AK Parti’nin işidir. CHP bu işten anlamaz. Ben İstanbul’u CHP’den aldım. Belediyeyi CHP’den aldığımız zaman çöp dağları vardı. Susuzluk vardı. Dağları delerek su getirdik. 2040'a kadar İstanbul’un su sorununu çözdük.

Önümüzde iyi günler var. Göreve geldiğimizde daha başbakan olmamıştım. Genel başkandım Aydın-Denizli arası kötüydü. Ben söz verdim ve bunu düzelttik. Söz veririz yaparız, biz buyuz. Şehirlerimizi merkezden en ücra yerlere kadar alt yapı ve üst yapı ile donattık.

"Onların açtıkları çukurları kendilerine mezar edeceğiz"

Türkiye'nin yükselişi herkes tarafından görülüyor ve kabul ediliyor. Sadece ana muhalefet bu gerçeklere sağır ve kör. Bay Kemal bak terörle mücadelede neler yapıyoruz. Gördün mü, duydun mu? Bak Sincar'a girdik mi, girdik. Uçaklarımız o PKK teröristlerine oraları mezar yaptı mı, yaptı. İftihar etmen lazım. O kol kola gezdiğin terör örgütü mensupları var ya, onların açtıkları çukurları kendilerine mezar edeceğiz. Sen kimlerin yanında yer alacağını öğrenemedin. Sen onlarla beraber devam et, biz milletimizle beraber devam ediyoruz.

"Adalet sistemi Türk milleti adına görev yapacak"

Bu zat Türkiye’de yargıya olan güvenin düştüğünü söylüyor. Bunu neye göre ifade ettiği meçhul. Avrupa komisyonu ve uluslararası kuruluşlar başta olmak üzere ülkemizde yargıya olan güvenin oldukça yüksek seviyede olduğu görülüyor. Geçmişte vesayet güçleri ve FETÖ tarafından yıpratılan adalet sistemi her şeye rağmen milletin gönlündeki yeri koruyor. Ülkemizde artık adalet sistemi sadece Türk milleti adına görev yapacak.

Yargıyı FETÖ’den ve vesayetten arındırdık. Çıkıp yargının güvenilirliğini sorgulamak terör örgütlerinin değirmenine su taşımaktır.

"Cumhur ittifakı'nın zaferini hep birlikte yaşayacağız"

 FETÖ’ye terör örgütü diyemeyenler bölücü örgütle seçime gidenler elbette Meclis kararına darbe diyecek. Kılıçdaroğlu sen korkaksın, vatansever değilsin. Demokrasi ve milli iradenin üstünlüğü CHP’nin fıtratına terstir. Onlar darbecilerle beraber. Şimdi bak 31 Mart’a da yine terör örgütü ile kol kola gidiyorlar.  MHP ile azami müştereklerimiz var. O yüzden cumhur ittifakını oluşturduk. İnşallah 31 Mart’ta Cumhur ittifakı'nın zaferini hep birlikte yaşayacağız.

"Gazeteciliği bırakıp terör örgütü ile beraber oldular"

Kılıçdaroğlu'nun bir diğer hezeyanı bilmem kaç gazetecinin içeride olduğu yalanıdır. Bunlar gazeteciliği bırakıp terör örgütüyle beraber olanlar. Binlerce dosyayı mesleklerine göre ayırmak bizim aklımıza gelmiyor. Bir kısmının terör örgütleriyle ilişkileri, bir kısmının da adi suçlar nedeniyle cezaevinde olduğunu görüyoruz. İşsizlik diyor, bir başka yalan bu. Türkiye'de iş gücü arzının sadece son 10 yıla baktığımızda 23 milyondan 33 milyona çıktığını görüyoruz. Bu başarıyı 2008 küresel finans krizine ve son 5 yılda yaşadığımız onca badireye rağmen ortaya koyduk.

"Sokağa davet ediyorlar, yargı gereken cevabı verecek"

Nerede ülkemizin aleyhine bir iş varsa, CHP orada. Bir saldırı varsa CHP orada. Nerede Türkiye'yi karalamaya yönelik bir kampanya varsa CHP orada. Fransa'da Sarı Yelekliler var, CHP orada. Gezi olaylarında Bay Kemal nerede, o da orada. Bu yollara tevessül ettiğiniz zaman bunun bedelini sizlere çok ağır ödetiriz. Çıkmışlar sokağa davet ediyorlar. Bir tanesi televizyondan edep fukarası bir tanesi  sokağa davet ediyor. Ahlaksıza bak. Bunlara yargı gereken cevabı verecektir. Burası Paris mi? Gezi'de herkes dersini aldı. 15 Temmuz'da herkes dersini aldı. Bu ülkede bu tür olaylara girişenler bedelini ağır öderler. 2023 hedeflerimize de bunlara rağmen ulaşacağız."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar