Fatih Portakal: Başıma bir şey gelirse sebebi sizsiniz

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Fransa’da gösteri yapan Sarı Yelekliler haberini verirken Barışçıl şekilde zamları protesto edelim" dediği için tepki toplamıştı. Portakal, "Canıma zarar geleceğinden korkuyorum" dedi.

Fatih Portakal: Başıma bir şey gelirse sebebi sizsiniz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
13 Aralık 2018 Perşembe 11:43

Fransa’da akaryakıta getirilen ek vergi zamlarını protesto etmek için Sarı Yelekliler tarafından gösteriler başlatılmıştı. Bu7 gösteri Avrupa’da birkaç ülkeye de sıçradı.

 Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal,  Fransa’da yapılan gösterileri sunarken Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz?" demişti.

“Canıma zarar geleceğinden korkuyorum”

 Portakal’ın bu sözleri kamuoyunda büyük tepki toplamıştı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Bu çağrıları masum çağrılar olarak görmüyoruz kınıyoruz. Fatih Portakal kendi kurumunun vandalların saldırısına uğramasını mı istiyor. Haklı tepkiler var" diye tepki göstermişti.

Bazı yayınlarda kendisinin hedef gösterildiğini belirten Portakal, "Bu kadar mı endişe veriyorum size. Canıma zarar geleceğinden korkuyorum. Kendim için önemli değil. Ailem var, sevdiklerim var. Doğrular üzerine haber yapın. Eleştirin ama hedef göstermeyin. Bir gün başıma bir şey gelirse, sebebi sizsiniz. Yandaş medyanın internet siteleri, televizyonları" ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar