CHP’li Bekaroğlu Metin Akpınar’ı kınadığını açıkladı

CHP İstanbul Milletvekili Bekaroğlu "Metin Akpınar'ı kınıyorum, sözlerine katılmıyorum; ama Cumhurbaşkanının konuşmasından sonra onu mahkemeye gönderenleri de kınıyorum. İkisini de kınıyorum" ifadelerini kullandı.

CHP’li Bekaroğlu Metin Akpınar’ı kınadığını açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
24 Aralık 2018 Pazartesi 22:22

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatılması, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, iktidar ve muhalefet milletvekilleri arasında gerginliğe yol açtı.

Komisyonda, HDP’li Garo Paylan, bir televizyon kanalındaki sözleri nedeniyle Metin Akpınar’ın, Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla apar topar gözaltına alındığını belirterek, “O video bir demokrasi çağrısıdır. Metin Akpınar bir uyarı yapmıştır” dedi. Garo Paylan’ın sözlerine tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “Uyarı yok, talep var talep” dedi. CHP ve HDP’li milletvekillerinin Metin Akpınar’ı savunan sözleri, AK Partili milletvekillerinin tepki göstermesine neden oldu.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ise “Metin Akpınar’ı kınıyorum, sözlerine katılmıyorum; ama Cumhurbaşkanının konuşmasından sonra onu mahkemeye gönderenleri de kınıyorum. İkisini de kınıyorum” dedi.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar