Bahçeli'den Melih Gökçek açıklaması! Aday gösterilecek mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ankara Büuyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in MHP'den aday olacağı iddialarına yanıt verdi. Bahçeli, "Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır." dedi.

Bahçeli'den Melih Gökçek açıklaması! Aday gösterilecek mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
29 Ekim 2018 Pazartesi 15:57

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ankara Büuyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in MHP'den aday olacağı iddialarına yanıt verdi. Bahçeli, "Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir. 'Onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz şeklinde yaklaşımlar vardır.' Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP'ye şeref kazandırır" dedi.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı ile temasınız oldu mu? sorusuna, "Bunların cevabını İsmail Küçükkaya veriyor sabah sabah. Bir ona sorarsanız" diye cevap verdi.

Yeni Havalimanı'nı değerlendiren Bahçeli, "Millete büyük bir hizmet olmuştur. Büyük bir açılış yapılacak. Biz de televizyonlardan takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"İP, CHP ve HDP ile aynı yan yana olmak istemiyoruz"

EYT konusunda açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Diğer muhalefet partileri ile aynı alanda bulunmak istemiyoruz. İP, CHP ve HDP ile aynı yan yana olmak istemiyoruz. Onlar parlamenter sisteme dönme çabasında. Biz bu duruşlarını benimsemiyoruz. EYT konusunda MHP'nin seçim beyannamesinde madde vardır. Arkadaşların ön hazırlığı olmuştur. Bu konunun, bugünkü ekonomik şartlarda 700 milyarı bulacak.  Bugünkü ekonomik  dönemde ısrarcı olmama kanaatindeyiz. Meclis araştırması açılması konusunda MHP görüşlerini saklı tutmakla birlikte çekimser oy kullanmıştır" dedi.

"İstanbul'da sürprizimiz olabilir"

2019 yerel seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli açıklamasının devamında şunları söyledi: Her ilde kendi adaylarımız gireceğiz. İstanbul'da da bir sürprizimiz olabilir. Sürprizi söylersem anlamı kalmaz. İleri ki günleri beklemek lazım. Cumhur İttifakı devam ediyor. Yerel ittifakta yokuz diyoruz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar