'Ciner medya satıldı' iddialarına Nagehan Alçı'dan cevap

Ciner Holding'in, medya grubunun satışı için Kazak yatırımcılarla el sıkıştığı iddia edildi. 'Ciner medya satıldı' iddialarına Habertürk yazarı Nagehan Alçı'dan cevap geldi.

'Ciner medya satıldı' iddialarına Nagehan Alçı'dan cevap
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
1 Ekim 2018 Pazartesi 14:23

Ciner Medya Grubu, bir süre önce Taksim'deki Habertürk-Show TV binasını Medipol Hastanesi'ne satmış ve iki televizyon kanalının binası Sefaköy'e taşınmıştı.

Diğer taraftan, son günlerde medya grubunda, maliyetlerin düşürülmesi için özel toplantılar yapıldığı iddia ediliyordu.

Türkiye'de en son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın daveti ile Yeni Ekonomi Programı tanıtım toplantısına katılan Ciner Holding'in sahibi Turgay Ciner'in uzun süredir medyadan çıkmak istediği ve İngiltere'ye yerleştiği de kulislerde konuşuluyordu.

"Kazak yatırımcılarla el sıkıştılar"

Büyük yatırımlarla hayata geçirdiği Habertürk gazetesini alıcı bulamadığı için kapatan Turgay Ciner, nihayet satmak istediği Habertürk TV ve Show TV'ye müşteri bulduğu iddia ediliyor.

SuperHaber'de yer alan iddiaya göre; Ciner Holding, medya grubunun satışı için Kazak yatırımcılarla el sıkıştı.

Kazak grubun ismi ve satışın bedeli sır gibi saklanırken, anlaşma konusunda son detayların konuşulduğu ve kısa süre sonra satışın kamuoyuna duyurulacağı iddia edildi.

Nagehan Alçı'dan cevap

Süperhaber tarafından gündeme getirilen 'Ciner medya grubu, Kazak yatırımcılara satıldı' iddialarına ilişkin Habertürk yazarı Nagihan Alçı'dan bir açıklama geldi. Alçı, söz konusu iddiaları yalanladı.

Alçı, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, söz konusu satış iddialarını yalanlayarak "Ciner Medya Grubunun satıldığı yönündeki haberler kesinlikle ve tamamen asılsızdır, basın camiasına duyurmak isterim" ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar