6 Kasım 2018 Salı günlük burç yorumları

6 Kasım 2018 Salı günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 6 Kasım 2018 Salı günlük burç yorumları..

6 Kasım 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
6 Kasım 2018 Salı 08:47

6 KASIM 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

İşinizle ilgili elinizden geleni yapsanız da bugün işinize kaygılı bir şekilde başlayabilirsiniz. İşinizle ilgili maddi konularda bir türlü anlaşma sağlayamamak sizi huzursuz ediyor. Üstüne bir de maddi konularda esnek olmanız sizi zor durumda bırakabilir.

BOĞA BURCU

Bugünlerde kafanızda farklı alanlarda çalışma isteği olabilir. Eğer buna cesaret ederseniz gelirinizdeki artış da kaçınılmaz olur. Ancak elinizdeki kaybetme riskine karşı da iyi düşünmelisiniz. Özel hayatınızda ise partneriniz sevginizden emin olmadığından dolayı şikayetçi olabilir.

İKİZLER BURCU

İş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Bu değişiklik sizi çok fazla zorlamayacak. Bugünlerde katılacağınız ortamlarda önemli insanlarla tanışabilir ve çevrenizi genişletebilirsiniz. Özel hayatınızdaki partnerinizin heyecan dolu hali sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

YENGEÇ BURCU

İş sevgisi konusunu bugün fazlasıyla abartabilirsiniz. Özel hayatınızdaki sorunların nedeni de işinize fazla düşkün olmanız. Düşünmeden hareket etmeniz ilişkinize zarar verebilir. Sorunları çözmek için geri planda durmak yerine  çözüm üretmelisiniz.

ASLAN BURCU

İşinizle ilgili geliştirdiğiniz çözüm önerilerinin işe yaramaması biraz şevkinizi kaçırabilir. Bu da hayatınızda küçük hataların oluşmasına neden olabilir. İşinizle duygularınızı karıştırmadığınız sürece başarıyı yakalayabilirsiniz. İşinizle ilgili bugün birtakım aksilikler yaşanabilir.

BAŞAK BURCU

Bugün ne yaparsanız yapın ucu duygusala dayanan konulardan uzak durun. Yaşadıklarınızı tekrar tekrar düşünmek kafanızın karışmasına neden olabilir. Görüşme yapacağınız bazı kişilerin büyük desteğini görebilirsiniz. Maddi durumunuzla ilgili kazanımlarınızı doğru kullanmaya dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU

Kendinizi ön plana çıkarırken çevrenizdekileri fazlası ile etkilemeyi başarıyorsunuz. Bugün bir arada olduğunuz kişilerle geçmiş konuların üzerinden geçebilirsiniz. Birtakım sağlık sorunlarınız sinyal verebilir bugünlerde dikkatli olmanızda fayda var.

AKREP BURCU

Bugün yakın dostlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Bir araya gelmeniz ortak fikir almak açısından önemli olabilir. Özel hayatınızdaki sorunlar nedeniyle bir araya gelmemek için bahaneler üretebilirsiniz. Bugünlerde iş hayatınızdan kaynaklı olarak kendinizi aşırı yorgun hissedebilirsiniz.

YAY BURCU

Çevrenizde gelişen olaylar nedeniyle oldukça temkinli davranmak zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar sezgilerinizin güçlü olması sizi fazlasıyla mutlu ediyor. Bazı insanlarla kişisel sorunlarınızın olmadığınız anlatmaya çalışmayın. Bunun yerine ucu maddiyata dayana konulara ağırlık vermelisiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün her anlamda kendinizi cesur ve güçlü hissedebilirsiniz. Yaşamınızla ilgili planlarınızı yeniden gözden geçirmenizde fayda var. Uzun bir süredir aklınıza gelmeyen konular yeniden gündeminizi etkileyebilir. Hayatınızla ile ilgili beklenti ve taleplerinizi yeniden gözden geçirmenizde fayda var.

KOVA BURCU

Bugün kişisel anlamda enerjiniz oldukça yoğun. Bu da sizi her zamankinden daha huzursuz ve takıntılı hale getirebilir. Bugünlerde aklınıza gelen her şeyi paylaşma ve gerçekleştirme eğiliminizden vazgeçmelisiniz. İstekleriniz konusunda bu kadar ısrarcı olmanız zarar görmenize neden olabilir.

BALIK BURCU

Maddi konularla ilgili düşüncelerinizi bir süre gizli tutmak isteyebilirsiniz. Kendinize dair birtakım değişikliklere ihtiyacınız olabilir. Özellikle bugün kendinizle ilgili olan fikirlerini paylaşmaktan yana olmayabilirsiniz. Yeni beklentiler içinde olabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar