5-11 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 5-11 Kasım 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

5-11 Kasım 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
5 Kasım 2018 Pazartesi 08:00

5-11 KASIM 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu hafta bazı yüzleşmeler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Dostunu düşmanını bilmek isteyebilirsin. Bu hafta yeni bir işe ya da ilişkiye başlamasanız iyi edersiniz. Yeni planlar yerine yarım kalan işlerinizi tamamlayın.

BOĞA BURCU

Bu hafta hak hukuk duygunuz ön plana çıkabilir. Uğradığın haksızlıklar enerjinizi iyice düşürdü ancak yılmayın. Sana yapılan iyiliği de kötülüğü de biliyorsunuz aslında. Bu hafta beklemediğiniz bir yerden para gelebilir.

İKİZLER BURCU

Hafta boyunca üzerinizde hakim olan duygusallık nedeniyle biraz zarar görebilirsiniz. Ayrıca yanlış anlaşılmalara da hazırlıklı olun. Anlatmak istediklerinizi sözle değil de farklı yansıtmak farklı algılanmanıza neden olabilir.

YENGEÇ BURCU

Bu hafta biraz hislerinize ağırlık vermelisiniz. Yoğun bir haftaya giriş yapıyorsunuz yardımcı olabilir. Bedenen ve zihinsel olarak fazlaca yorulabilirsiniz. Ancak çalıştığınız emek verdiğiniz her şeyin karşılığını kısa zamanda alacaksınız.

ASLAN BURCU

Bu hafta yoğunluğunuzu özel hayatınıza verebilirsiniz. Yapacağınız bazı hamleler partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Geçmişle ilgili konulara takılmanın artık anlamı yok. Daha önce yaşadıklarını sürekli değerlendirmek size yarar sağlamaz.

BAŞAK BURCU

Bu hafta para harcamalarınıza dikkat etseniz iyi edersiniz. Düşünce anlamında oldukça iyi bir haftadasınız. Karşınıza yeni bir iş fırsatı ya da özel hayatınızda değerinizi bilecek biri çıkabilir. Ancak yeni başlangıçlar yapmak için ideal bir hafta değil bilmelisiniz.

TERAZİ BURCU

Bu hafta ne yaparsanız yapın tembellik yapmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Yolunda giden ve size kazanç sağlayan işlerinizi ertelememelisiniz. Bugünün işini yarına bırakırsanız zararlı çıkan siz olursunuz.

AKREP BURCU

Dış görünüşünüzle ve davranışlarınızla ön plana çıkacağınız bir haftadasınız. Partneriniz bu anlamda biraz rahatsız olabilir. Eğer partneriniz kıskanç biriyse ilişkinizde bazı sorunlara hazırlıklı olun.

YAY BURCU

Bu hafta ailenize ve yakınınızdakilere ağır duygusal tepkiler verebilir ve kalplerini kırabilirsiniz. Ailenizle aranızda maddi konulardan dolayı anlaşmazlıklar olabilir. Her ne kadar sorumluluk sahibi olsanız da hakkınızdaki şikayetler sizi üzüyor.

OĞLAK BURCU

Bu hafta vücudunuzun verdiği sinyalleri dikkate alsanız iyi edersiniz. Bir sağlık sorununun habercisi olabilir. Yanlış anlaşılmalara olumsuz tepki vermemek için sakince konuşmalısınız. İş ve kazanç hayatında sorumlulukların artabilir.

KOVA BURCU

Tüm hafta güveninizi yerine getirecek güzel gelişmeler olabilir. Sıkıntılı olaylara karşı bakış açınızı değiştirmeyi bilmelisiniz. Sorumluluğunuzda olan işleri layıkıyla yerine getirirseniz başarıyı yakalayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarından büyük oranda arınacağınız bir haftadasınız. Ruhsal anlamda bir özgürleşme yaşayabilirsiniz. Kendinizi şanssız hissettiğiniz konularda aslında şanslı olduğunuzu hissedebilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar