5 Kasım 2018 Pazartesi günlük burç yorumları

5 Kasım 2018 Pazartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 5 Kasım 2018 Pazartesi günlük burç yorumları..

5 Kasım 2018 Pazartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
5 Kasım 2018 Pazartesi 08:00

5 KASIM 2018 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Son zamanlarda artan alışveriş isteğiniz bugün daha da artabilir. Gereksiz harcamalar yapmak maddi durumunuzu bozabilir. Ekonomi planlarınızı yeniden gözden geçirmenizde fayda var.

BOĞA BURCU

Sağlık sorunları yaşayabilirsiniz o nedenle sağlığınız konusunda temkinli olmanızda fayda var. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte beslenme düzeninize de dikkat etmelisiniz.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızdaki sorunların zirveye çıktığı bir gün geçirebilirsiniz. Orta yolu bulmak durumundasınız. Arkadaşlarınıza zaman geçirmek katı düşünmenizin önüne geçebilir.

YENGEÇ BURCU

Bugün ailenizle bir araya gelip eski hatıraları hatırlayabilirsiniz. Ailenizle bu şekilde vakit geçirmek aranızdaki küçük sorunların da çözülmesine zemin hazırlayabilir.

ASLAN BURCU

Bugünlerde işi gücü bir kenara bırakıp kendinize vakit ayırmak isteyebilir hatta yeni yerler görme isteğinde olabilirsiniz. Kişisel gelişiminizi destekleyecek aktivitelerde bulunabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Grup çalışmalarından başarı sağlayacağınız bir gündesiniz. Özellikle ayın son haftaları ekip çalışmasında zirve yapabilirsiniz. Bu gelişmeler çalışma motivasyonunuzu arttıracaktır.

TERAZİ BURCU

Kafanızdaki fikirleri bu aralar karşınızdaki kişi anlamayabilir. Farklı bir yol denemek iyi bir fikir olabilir. Bakış açınızı değiştirdiğinizde kendinizi ifade etme konusunda huzuru yakalayabilirsiniz.

AKREP BURCU

Uzun süredir nazar değmesin iş hayatınızda her şey yolunda. Bugün bunun keyfini bir kez daha yaşayabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi de tamamladıktan sonra olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

YAY BURCU

Bugün girdiğiniz ortamın gözdesi olabilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi etkileme yeteneğiniz sayesinde çoğu işinizde ikna yönteminiz işe yarayacaktır.

OĞLAK BURCU

Bugün tüm ilgilinizi ve dikkatinizi maddi konulara verebilirsiniz. Yapacağınız yatırım ve harcama konularında birilerinin desteğini almalısınız. Gelirinizi en etkili biçimde değerlendirmelisiniz.

KOVA BURCU

Son zamanlarda ihmal ettiğiniz özel hayatınıza artık özen gösterme vaktiniz çoktan geldi. Partnerinizin size yakınlaşma çabasını geri çevirmeseniz iyi edersiniz.

BALIK BURCU

Hafta sonu yeni sürprizlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca büyük değişimlerin olacağı bir döneme de girebilirsiniz. Bu dönemde biraz yorgunluk yaşayabilirsiniz. Bu yorgunluk sadece işinizle ilgili olmayabilir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar