16 Kasım 2018 Cuma günlük burç yorumları

16 Kasım 2018 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

16 Kasım 2018 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
16 Kasım 2018 Cuma 08:00

16 KASIM 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Uzun zamandır maddi sorunlardan dolayı bir hayli zor zamanlar yaşadınız. Bunların üstüne bir de özel hayatınızdaki sorunlar eklendi. Sorunun çözümünü istiyorsanız ailenizden destek almalısınız. Solunum yolları kaynaklı sağlık sorunu yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bugün oldukça şanslı gününüz. Bu enerji ile birlikte işinizde de güzel haberler alabilirsiniz. Bir terfi ya da zam haberi alabilirsiniz. Özel hayatınızda ise bazı yeni başlangıçlara yelken açabilirsiniz. Hafta içi alacağınız güzel haberlerin devamı hafta sonu da gelebilir.

İKİZLER BURCU

Bugün tüm haftanın yoğunluğunun bir güne sığdırılmış halini yaşayabilirsiniz. Öğlen saatlerinden sonra katılacağınız toplantı iş hayatınızda olduğu kadar özel hayatınızı da olumlu etkileyebilir. Son zamanlarda dikkat etmediğiniz harcamalarınıza dikkat etmeniz maddi durumunuz açısından önemli.

YENGEÇ BURCU

Özel hayatınızdaki bazı sorunlar tüm gününüzü etkileyebilir ve meşgul edebilir. Partnerinizle yaşamış olduğunuz bu sorunların bu derece dışarıya yansımış olması sizi olumsuz anlamda etkileyebilir. Bu durumu bu kadar büyütmemek adına yakın arkadaşınızdan destek alabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Özel hayatınızdaki konular en önemli gündem konunuz olabilir. Partnerinizle geçici değil de kalıcı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu durumu düzeltmek adına bir şey yapmazsanız ilişkiniz bitme noktasına gelebilir. Hayatınızda oluşan sorunlara müdahale etmemenizden kaynaklı olarak sorunlarınız büyüyor bilginize.

BAŞAK BURCU

Bugün hiç beklemediğiniz birinden beklemediğiniz bir hediye alabilirsiniz. Bu hediye sizi ilginç bir şekilde geriye götürüp duygusal anlar yaşatabilir. Bugün çalışma hayatınızın yoğunluğuna ara verip kendinize zaman ayırmak isteyebilir ve sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugünlerde hem ruhsal hem de fiziksel olarak zor zamanlar yaşıyorsunuz. Bir süre kendinizle baş başa kalıp kendinizi dinlemek iyi olabilir. Hatta eksik kaldığınız sosyalliğe geri dönmeniz moralinizi bir hayli düzeltebilir. Bazı sorunlarınızın geride kalması gerekiyor aksi halde hep ayağınıza dolanacaktır.

AKREP BURCU

Hayatınızda olmazsa olmaz iki duygu var güven ve dürüstlük. Bu ikisinin olmamasına tahammülünüz yok. Söylediklerinden şüphe ettiğiniz biriyle hiçbir şekilde bağ kuramıyorsunuz. Ancak herkes size yalan söylemiyor olabilir bu nedenle bu duygunuzu özellikle iş yeriniz için törpülemelisiniz.

YAY BURCU

İşinizi ve de çalışmayı her şeyden üstün tutuyorsunuz ancak yine de özgürlüğünüzden ödün vermiyorsunuz. Çalışma hayatınızda artan aşırı disiplin sizi biraz bunaltıyor. Bu aralar ani kararlarla bir şeylerden vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Özel hayatınızda ise partneriniz bir şansı daha hak ediyor.

OĞLAK BURCU

Bugün bir şekilde kendinizi zorlayıp tüm ilgilinizi, alakanızı işinize vermek durumunda kalabilirsiniz. Özel hayatınızda ise partnerinizle ilişkiniz hiç sorunsuz bir şekilde yolunda gidebilir. Aradığınız özel hayat beklentiniz tam da bu aslında. Maddi konularda zorluk çekmemek için harcamalarınızı dikkat edin.

KOVA BURCU

Son zamanlarda artan sağlık sorunlarınız canınızı sıkabilir ancak bunun nedeni sizsiniz kabullenin artık. Yoğun çalışma aşkı vücudunuzu zor durumda bırakabilir. Bu hafta sonu için evinize iş taşımak yerine dinlenmeyi tercih etmelisiniz. Partneriniz de dinlenmenizden yana.

BALIK BURCU

Ne yaparsanız yapın işinizle ilgili bir türlü tatmin olamıyorsunuz. Artık işinizle ilgili gereksiz kaygılarınızı bir kenara bırakmanızda fayda var. Hak ettiğiniz başarıyı elde ediyorsunuz bunun keyfini çıkarın. Bugün maddi durumunuzu rahatlatacak gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar