17 Kasım 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

17 Kasım 2018 Cumartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

17 Kasım 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
17 Kasım 2018 Cumartesi 08:44

17 KASIM 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Hayatınızda yeni bir sayfa açmak adına ideal günlerden biri. Cesaretinizi özgüveninizle birleştirip artık harekete geçin. Bu bakış açısı ile emin olun hayatınızda her şey yoluna girecek. Maddi durumunuzda olumlu gelişmeler olabilir. Uykusuzluk sorunlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Çalışma hayatınızda bazı konularla ilgili olarak istemediğiniz durumlar oluşabilir ve yersiz gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız bu olumsuz durumları uzatmak yerine geçmişte bırakmayı öğrenmelisiniz aksi halde duygusal anlamda yıpranabilirsiniz. Para beklentisi olanlara karşı hayır demeyi bilin.

İKİZLER BURCU

Uzun süredir yaşadığınız tedirginlik duygusu bugün artarak devam edebilir. Bazı konularda konuyu uzatmadan karar vermeniz daha iyi sonuçlar sağlayabilir. Yeri geldiğinde hızlı olmayı bilmelisiniz. Maddi sorunlarla karşı karlıya kalmamak için birikim yapmayı alışkanlık haline gelmelisiniz.

YENGEÇ BURCU

İletişim sizin için en önemli ayrıntılardan biri. İkili ilişkilerinizde gayet iyisiniz bu nedenle bu aralar başarı sizinle yürüyebilir. Aklınızdaki yenilikleri hayata geçirmek için ve sonuca ulaşmak için şanslı dönemlerinizden birindesiniz. Bugünlerde gereksiz tartışmalardan uzak durmak yararınıza olabilir. Ilımlı olmayı deneyin.

ASLAN BURCU

Özel hayatınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinizle bir türlü uzlaşamadığınız konuda tartışma üstüne tartışma yaşayabilir ve moralinizi bozabilirsiniz. Ancak bir zaman sonra partnerinizin yapacağı hoş sürprizle keyfiniz yerine gelebilir. Yakın çevrenizle bazı özel durumları paylaşmayın.

BAŞAK BURCU

Çoğu zaman bazı konularda tepkisiz kalıyorsunuz bahaneniz ise olanaklar. Bilmelisiniz ki sürekli kaçış noktanız bu olamaz. Sürekli tepki vermenizden kaynaklı elinizdeki imkanları da kaçırıyorsunuz. Maddi konularda normalde tutumlusunuz ne yaptığınızı biliyorsunuz ancak bu aralar yine de eksik kalabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Özel hayatınızda oldukça sakinsiniz ancak bu sakinliğiniz iyi sonuçlanmayabilir. Çünkü bazı konuları fırtına öncesi sessizlik olarak görüyorsunuz ve içinizde biriktiriyorsunuz. Çalışma hayatınızda ise bugünlerde ne olursa olsun aşırı tepki vermemeniz iyiliğinize olabilir. Maddi açıdan ılımlı davranamayacağını anlar yaşayabilirsiniz.

AKREP BURCU

Güne iş yerinizin çalışma rahatlığıyla başlayabilirsiniz. Bu duyguyla birlikte çalışmayı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Hatta iş çıkışı bazı arkadaşlarınızla buluşup farklı iş planlarını konuşmak isteyebilirsiniz. Bugünlerde maddi konularda hassas olmanız avantajınıza olabilir. Kaygılarınızı birikim yaparak giderebilirsiniz.

YAY BURCU

Bugün duygularınızın karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz. Çalışma hayatınızda bazı durumlar sizin dışınızda gelişebilir bu durumlara karşı objektif olmanızda fayda var. Hatta ihtiyaç duyuyorsanız yakın arkadaşlarınızın da desteğini alabilirsiniz. Bugünlerde farklı teklifler alabilir ve sonucunda maddi kaynağınızda olumlu değişimler yaşanabilir.

OĞLAK BURCU

Çalışma hayatınızda istediğiniz ortamı yakaladınız hatta uzun süredir beklediğiniz maddi kaynaklara ulaştınız sayılır. Bu gelişmeler sizi son derece memnun ediyor. Yaşadığınız maddi sıkışıklığın üstesinden gelebilirsiniz. Söyledikleriniz karşı taraftan yanlış anlaşılabilir. Söylediklerinizi dikkatle seçmenizde fayda var.

KOVA BURCU

Duygusal anlamda fazlasıyla karışık bir gün geçirebilirsiniz. Kafanızda yapmanız ve yapmamanız gerekenler arasında kalmış durumdasınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı bazı olumsuz yaklaşımlarınız olabilir. Son zamanlarda yaşadıklarınızın bir nedeni olabilir kendi iç sesinizle baş başa kalmalısınız.

BALIK BURCU

Son zamanlarda hayatınızın merkezi sadece işiniz olmuş durumda. İşinizi her ne kadar çok sevseniz de iş nedeniyle bir hayli gergin ve sinirlisiniz. Özel hayatınıza da zaman ayırmanız gerektiği ayrıntısını çoğu zaman kaçırıyorsunuz. Kafanızda mevcut olan planlar yer alıyor bunları artık ertelemeden hayata geçirmeniz gerekiyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar