Nefes Nefese dizisi final mi yapıyor? Star TV açıklama yaptı mı?

Sezon dizilerinin başlamasından sonra reytinglerde düşüşe geçen yaz dizisi Nefes Nefese için final kararı mı alındı? Star TV açıklama yaptı mı? Detaylar haberimizde.

Yeni sezon dizilerinin ekranlara gelmeye başlamasıyla birlikte yaz sezonu dizileri reytinglerde zorlanmalar yaşamaya başladı. Star TV’nin yaz sezonu dizisi olarak ekranlara gelen Nefes Nefese dizisi sezon dizileri karşısında şu günlerde zor günler yaşıyor. Reytinglerdeki sıralamalara baktığımızda Nefes Nefese dizisi final mi yapacak? Sorusu akıllara gelmedi değil. Star TV konuyla ilgili açıklama yaptı mı? Dizi reytinglerde ne durumda? Tüm merak ettikleriniz azonceoldu.com’da!

Kış sezonu dizileri yavaş yavaş ekranlara gelmeye başladı. Sezon dizilerinin başlamasıyla birlikte de yaz sezonu dizilerinin reytinglerde başarısı da azalıyor. İlerleyen süreçlerde ekranlara gelip gelmeyeceği konusunda soru işaretleri olan diziler arasında Nefes Nefese dizisi de yer alıyor. 

Nefes Nefese dizisi final mi yapıyor?

Star TV yüksek bütçeli dizi Nefes Nefese için beklenen final kararını resmen duyurdu. Haftalardır reyting savaşlarının gerisinde kalan dizi ne zaman final yapacak? Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Gülçin Satırcıoğlu ile güçlü kadrosu ile yayına başlayan Nefes Nefese, 10. bölümde final kararı aldı. Çarşamba akşamları Star TV’de yayınlanan dizi geçtiğimiz hafta pazar gününe çekilmişti. Pazar gecesi bir bölüm yayınlandıktan sonra da yeni fragmanla dizinin final yapacağı duyuruldu.

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi Mehmet Şimşek'in arkasındayız