Çukurova Belediyesi’nde Zabıta Müdürü ve Zabıta komiseri öldürüldü

Adana’nın merkez Çukurova ilçe Belediyesi’ne silahla giren bir kişi silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu ve Zabıta komiseri Habil Akmaz öldürülürken zabıta memuru Kemal Özdemir de yaralandı.

Çukurova Belediyesi’nde Zabıta Müdürü ve Zabıta komiseri öldürüldü
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
7 Aralık 2018 Cuma 16:42

Çukurova Belediyesi Zabıta Amirlerinden Ahmet Altuğ’un, pasif görev verildiği gerekçesiyle makamında silahla vurduğu Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu ve Zabıta komiseri Habil Akmaz kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Zabıta Amiri Kenan Sönmez’in tedavisi ise sürüyor. Gözaltına alınan Ahmet Altuğ’un sorgusuna başlandığı bildirildi.

Saldırıyla ilgili açıklama yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin “Çok üzgünüm onu belirteyim kabul edilebilir bir olay değil insanlar bir toplumsal cinnet mi yaşıyor anlayabilmiş değilim. Olayı duyunca hemen geldik ama saldırganı ve yaralıları götürmüşlerdi. Bir zabıta memuru zabıta müdürünün odasına giriyor ve zabıta müdürünü öldürüyor ardından Habil isminde Zabıta komiseri vardı onu da öldürüyor. Bir de Kemal Özdemir ismindeki bir başka zabıta memurunu yaralıyor. Biz de olayın şaşkınlığını yaşıyoruz. Saldırganın eski çalışan olduğu doğru değil şu anda Mevcut belediye memuru, kendisi de zabıta memuru. Yapı kontrol de görevli.” dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar