Yıldırım İmamoğu ile televizyona çıkmak için şart koştu

AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile birlikte canlı yayına çıkması için bir şartının olduğunu söyledi.

Yıldırım İmamoğu ile televizyona çıkmak için şart koştu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
28 Mayıs 2019 Salı 10:30

AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Binali Yıldırım, CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ile canlı yayına çıkmasını şarta bağladı.

Yıldırım, Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat’in konuğu oldu. Hangi kanalda kimimle yapılacağının kendisi açısından fark etmeyeceğini belirten Yıldırım, “Hiçbir problem yok. Ben her türlü, her platformda varım. Tek bir şartım var, ben İstanbul’u konuşmak istiyorum. İstanbul dışında konuşamayacağımdan değil, İstanbul’a haksızlık etmek istemem. İstanbulluları da ekrana bağlayıp zamanını yemememiz lazım” açıklamasını yaptı.

 Seçimde görev alacak müşahitlerin sayısını artırdıklarını belirten Yıldırım, “Seçim tecrübesi fazla olan arkadaşları seçtik, eğitimler verdik arkadaşlara. O seçimden çıkardığımız dersler bunlar. Ama şunu da görmek lazım, ev sahibi hatalı diye hırsızı suçsuz çıkarmak olmaz” ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar