Nihat Zeybekci: İzmir varlık içinde yokluk çekiyor

CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci "İzmir varlık içinde yokluk çekiyor." dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir varlık içinde yokluk çekiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
24 Mart 2019 Pazar 10:35

Hakan Çelik'in sunumuyla CNN Türk ekranlarına gelen Hafta Sonu programının bu haftaki konuğu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci oldu.

Nihat Zeybekci'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

- İzmir'de siyasetin tabi tarzı diğer şehirlere nazaran biraz farklı. Çok nezaketli hoş görülü, çok sempatik bir tarzla. Sessizce, çisil çisil bereketli yağmurlar gibi yürüyeceğiz dedik. Bütün İzmir'i yürüdüm. Çok enteresandır; her yerde bir olumsuzlukla karşılaşırsınız. İzmir'de bir kere bile böyle bir şey yaşamadım.

- İlk başlarda 'Merhaba' diyerek yürüyorduk. Arkadaşlarımızın hesapladıkları 700 km civarında yol yürümüşüm. Daha sonra 'Otur ne olur bir çayımızı iç' oldu. İzmir'i dinledik, onlar bizi dinledi. 3-4 gün önce Karşıyaka'da çarşı caddemiz var. Bir kilometre yoktur belki, 4.5 - 5 saatte geçemedim orayı.

- İzmir her alanda avantajlı bir şehir ama varlık içinde yokluk çekiyor.

- Hayvanların bile mutasyona uğradığı bir yer... Her yağmurda sel baskınları, kanalizasyon baskınları. Çünkü teknik bir problem var. Yağmur suları kanalizasyona verildiği için...

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar