Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep belediye başkan adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gaziantep Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep belediye başkan adaylarını açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
26 Ocak 2019 Cumartesi 15:30

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konuşmasından satır başları şöyle:

- Hem sınır ötesinden saldırılarda hem de sınır ötesi operasyonlarımızda şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle yad ediyorum. Ülkemizin huzurunu bozmak, fitne sokmak için çırpınan içerideki gafillere, teröristlere, ajanlara itibar etmeyen Gaziantepli kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

- Gaziantep sadece insanlığın değil aynı zamanda; sanayinin, ticaretin, ihracatın, tarımın, turizmin de şehridir. Sizlerin bu kadim mücadelesine destek olması için Gaziantep'e bu güne kadar 35 katrilyon yatırım yaptık.

- Eğitimde 10 bin 830 adet yeni derslik inşa ettik. 60 binden fazla yükseköğrenim öğrencisinin öğrenim gördüğü bu şehire 2. üniversiteyi kurduk. Yeni yurt binalarını hizmete soktuk. Yeni yurt binalarını da şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz.

- Gaziantep'te yerel ve yatay mimari ilkesiyle 50 bin konutluk yeni bir şehri, tüm ticari, sosyal ve kültürel alanlarıyla birlikte kuruyoruz.

- Gaziantep'e son 16 yılda 80 sağlık tesisi inşa ettik.

- Türkiye'nin Suriye, Irak, Kıbrıs, Balkanlar, Kafkaslar, Orta ve Güney Asya politikalarını anlamak isteyenler gelip Gaziantep'e baksınlar. Biz bölüşmenin bereketine inananlardanız. Biz bir tas çorbayı Çanakkale'de nasıl bölüştüysek burada da bölüşmeye devam ediyoruz. Biz veren el alan elden büyüktür bilinciyle büyüdük. Yanı başımızdaki kardeşlerimizi zalimlerin bombalarına bırakamayız. Bir gece ansızın girip gereğini yaparız. 

- Coğrafyamızla hiçbir tarihi, insani ilişkisi olmayanlar 12 bin kilometreden gelip Suriye'de cirit atarken biz elimiz kolumuz bağlı mı duracağız? Türkiye'yi buradan uzak tutmak isteyenlerin derdi, Suriye halkını özgürlüğe kavuşturmak değil, tam tersine bataklığı derinleştirmektir. DEAŞ ile mücadele eden tek ülke Türkiye'dir. Sadece El-Bab'da 3 bin DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdik. 

- Şu ana kadar ülkesine dönen Suriyeli kardeşlerimizin sayısı 300 bine yaklaştı.

İşte Gaziantep belediye başkan adayları:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı - Fatma Şahin (Mevcut başkan)

Araban - Mehmet Özdemir

İslahiye - Kemal Vural

Nizip - Mehmet Sarı

Nurdağı - Ökkeş Kavak

Şahinbey - Mehmet Tahmazoğlu 

Şehitkamil - Rıdvan Fadıloğlu

Yavuzeli - Mustafa Kemal Sakaroğlu

Oğuzeli -  Mehmet Sait Kılıç (MHP - Cumhur İttifakı)

Karkamış - Mehmet Seydi Yılmaz (MHP - Cumhur İttifakı)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar